26 comentarii

 1. #1

  daca ai mancat scoici o sa iti placa si melcii…
  au cam aceeasi textura si un gust similar…

  0

  0

 2. Poate fi mâncarea cât de bună, dacă stil nu are…

  0

  0

 3. Am mâncat melci acum vreo 3 ani, în Paris. Nu-s răi. Carne gumoasă, servită în sare. Ți se dă o furculiță îngustă cu care să scobești prin cochilie până apuci carnea.

  0

  0

 4. Modul de prezentare e ceva tipic pentru restaureantele familiale ce le vizitez eu prin Lyon. Mi se pare super practic.
  Oarecum offtopic: mi s-a recomandat sa evit restaurantele care ofera mai mult de 3-4 feluri de mancare simultan. De ce? Pentru ca este imposibil s

  0

  0

 5. Modul de prezentare e ceva tipic pentru restaureantele familiale ce le vizitez eu prin Lyon. Mi se pare super practic.
  Oarecum offtopic: mi s-a recomandat sa evit restaurantele care ofera mai mult de 3-4 feluri de mancare simultan. De ce? Pentru ca este imposibil sa ai totul fresh in acest caz(multe sunt semi preparate sau reincalzite).

  0

  0

 6. Puteam macar sa printeze meniurile. Oricum, exista restaurante mult mai proaste, gen Casa Bunicii din Timisoara: http://www.gerhald.ro/index.php/2010/12/24/antireclama-restaurant-casa-bunicii-timisoara/

  0

  0

  • tu ai un fix cu restaurantul ăla.

   0

   0

  • #8

   Claudiu » mie oameni de incredere mi-au spus ca restaurantul e prea ok

   0

   0

  • Heheh, imi amintesc de articolul asta, l-am dat de multe ori exemplu de cat de absurd de comozi pot fi unii.

   0

   0

 7. @Cypress esti sigur ca ai mancat melci in Paris si nu era un durum ceva? „carne gumoasa pusa in sare” aduce a orice altceva decat melci :)
  altfel, melcii in unt cu usturoi sunt pe lista mea de mancaruri favorite (yummy imi lasa gura apa cand dau din taste)

  0

  0

 8. @fm: mie mi s-au adus vreo 12 melci în cochilie, puși pe o farfurie cu droburi de sare de dimensiunea unui bob de piper. Vreo jumătate de deget de sare să fi fost. Așa i-am servit.

  0

  0

 9. Din cocos, nu faci gaina, nici din curva, gospodina .

  0

  0

 10. retrogradule ::)

  0

  0

 11. poate eu sunt chitra, dar nu este cam mult 80 ron ?

  0

  0

 12. da scumpa mancarea acolo

  0

  0

 13. #17

  @frm +1

  0

  0

 14. #18

  @6Gerhard: oh, da ma, foarte prost restaurantul, nu-ti asigura loc de parcare. cam asa se defineste un restaurant prost: mancare buna, servire buna, dar nu-ti asigura loc de parcare. cheers

  0

  0

 15. #19

  Acum citiva ani erau gramezi de tigani ce adunau melci in cimitirele clujului. Melci care erau apoi consumati in restaurante de lux.

  0

  0

 16. nu pot manca melci din motive sentimentale, am avut cativa pe post de animale de casa.

  0

  0

 17. Nu vad nimic special ….

  0

  0

 18. E într-adevăr mai bine decât la o terasă din mamaia unde îţi aduce meniuri cu nişte preţuri, iar pe notă vin alte preţuri. Când ceri să compari, primeşti meniul conform cu nota. Măcar aici, îl vezi în continuu. Dar nu, nimic special!

  0

  0

 19. Aia n-au chiar NIMIC de mincare pe lista aia?

  0

  0

 20. comment de bine

  0

  0

 21. N-am bani de d-astea. :D O chiftea, o ceva nu au la 3 lei? :D

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]