Puterea Social Media la Colocvio

Iarăşi ne-am întâlnit să ne auzim în discuţii despre Social Media.
Pentru curioşi, ce se întâmplă:

 • eCostin filmează intens, pe HaşDe
 • Clickio vorbeşte despre vaccinul anti cancer. Se pare că e mai mult decât ştiam noi
 • O tanti în spatele meu a gemut foarte intens. Reacţia mea, priceless, dar nu v-o spun
 • Petreanu are converşi culeanu
 • Bobby vorbeşte ca un zeu mitologic :mrgreen: şi are un tricou How to use the F word
 • Social Media e o chestiune de responsabilitate, iar faptul că în acest mediu funcţionează doar auto-cenzura, deja responsabilitatea este uriaşă, pentru că, formând opinii, putem influenţa oameni doar dintr-o glumă stupidă
 • Dacă am scris Nu îţi vaccina copilul, fără să ştiu dacă am dreptate sau nu, şi am influenţat un om să nu se vaccineze iar acel om moare făcând cancer, l-am ucis eu?
 • Cei care au făcut campania nu aveau idee despre ce vorbesc şi din cauza asta părinţii copiilor au refuzat vaccinarea
 • Băieţii ăştia vorbesc frumos, dar din păcate eu trebuie să mă duc la Mens Health, să mor pe fiarele alea.
 • Doamna din spatele meu a inceput sa si chicoteasca, pe langa gemete. Deci plec bine-dispus

17 comentarii

 1. Mie mi se pare logic că acel vaccin e bun, dacă se face şi-n Germania care este, totuşi, o ţară cu toate ţiglele pe casă. În fine, neavând copii nu mi-am pus serios problema.

  Întrebare: de ce nu ne spui reacţia ta? Ai secrete faţă de cititori?:))

  0

 2. HA ! om insurat si pleci bine-dispus !ntz ntz ntz !

  eCostin avea tricouri culeanu last time cand l-am zarit, pe bobby nu am avut onoarea sa-l cunosc. Poate cu urmatoarea ocaziune de intrunire viu sa-ti dau lada de bere promisa.. :))

  0

 3. stai calm vaccinul e de kkt. exista tone de materiale BINE DOCUMENTATE.le-am pus mai demult pe blog.

  0

 4. #4

  „O tanti în spatele meu a gemut foarte intens. Reacţia mea, priceless, dar nu v-o spun”
  pai n-ai voie coane cu astea. nu stiu cum era la ct, dar in b in pantelimon ori zici ori nu deschizi discutia – ca noi nu glumim. deci, baga.
  ori ai putea sa faci un concurs cine ghiceste. eu pariez pe ceva cu sex anal.

  0

 5. Ma alatur si eu ideii lui PCH ! Concurs sa fie !

  0

 6. Vaccinul sux ass! nu l-as face copilului meu in niciun caz, indiferent cine mi l-ar recomanda

  0

 7. @Arhi: Daca acel vaccin chiar e eficient iar omul moare pentru ca tu esti cel care i-a convins parintii sa nu i-l faca, esti vinovat.

  Imi plac cei care au decis ca nu este bun, desi vaccinul este nou si nu au cum sa aiba date legate de el. Acestia sunt niste buni crestini, care au aflat deja de acatistul Maicii Domnului Panatassa vindecatoarea de cancer (google for it). Ei sunt viitorul Statului Roman Ortodox, deoarece au aflat deja adevarul absolut, ca orice boala, de la sculament si pana la cancer, holera si ciuma se judeca prin rugaciuni si clisma cu apa sfintita.

  0

 8. @Daniil

  Bine zis! Dacă potenţa creştea doar prin post şi rugăciune Doamne câte filme p0rn0 mai făceam! :))

  0

 9. @ Daniil: „desi vaccinul este nou si nu au cum sa aiba date legate de el.”
  Misto asa… sa-ti faci un vaccin care e atat de nou incat nu ai suficiente informatii despre el… sau despre care nu se stie cam ce efecte va cauza in viitor… Din punctul meu de vedere, asta e PRIMUL si CEL MAI IMPORTANT motiv pentru care vaccinul sux ass rau de tot

  0

 10. @Robintel: creste, trebuie numai sa stii rugaciunea potrivita.

  @Vanda: corect. Daca ai copii, asteapta sa faca 60 de ani si vaccineaza-i atunci. Dupa logica ta, abia acum ar trebui sa ne gandim daca putem lua penicilina, ca a inceput sa fie produsa abia prin 1944 daca mai tin bine minte.

  Ma duc sa ard o carte, mi-o cere insusi Sfantul Mucenic Alipie, care s-a savarsit zdrobindu-i-se capul de piatra.

  0

 11. Oho, pana la 10 am tot discutat

  0

 12. Ba si cred ca trebuie sa vin si eu sa trag de fiarele alea. Poate se depune ceva :)

  0

 13. Arhi, trebuie să îţi mulţumesc pentru invitaţie. A fost o noutate pentru mine.

  0

 14. #15

  @Vanda, iubirea fata de fetitza ta este un sentiment nobil, insa nu tine locul stiintei si al informarii. In primul rand, afla ca niciun vaccin nu intra un uz decat dupa ani de teste si studii. In al doilea rand, orice caz de imbolnavire, suspect ca ar avea legatura cu vaccinul este cercetat de organizatii medicale internationale (spre exemplu CDC – Centers for Disease Control and Prevention). Iata concluzia CDC despre probleme inregistrate dupa vaccinare, atentie, nu „din cauza vaccinarii”, deci considerate suspecte: „All serious reports (6%) for Gardasil have been carefully analyzed by medical experts. Experts have not found a common medical pattern to the reports of serious adverse events reported for Gardasil that would suggest that they were caused by the vaccine. The following is a summary of selected serious adverse event reports that were submitted to VAERS between June 8, 2006 and December 31, 2008.” Puteti citi intregul articol aici: http://www.cdc.gov/vaccinesafety/vaers/gardasil.htm . Un articol interesant despre vaccin a scris Vlad Petreanu, pe blogul sau – http://www.petreanu.ro/2008/11/vaccinul-anti-cancer-bigotii-vs-medicina/ . Inca ceva, vaccinul nu-ti garanteaza protectia totala impotriva cancerului de col uterin, insa reduce riscurile si elimina una dintre principalele cauze – 4 tulpini ale virusului HPV. Nu este destul pentru fetizele noastre?

  0

 15. #16

  Un foarte bun ghid pentru promovarea prin retelele sociale, realizat de Lon Safko, autorul bestsellerului „Biblia social media”, puteti citi aici: http://bit.ly/24pPj

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! Roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: a rămas repetentă. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]