Cum puteți scăpa de PSD

Mi-a venit ideea azi, în timp ce treceam prin întinsele câmpii mănoase ale țării, însămânțate cu tot felul de plante utile omului, printre care rapiță, pusă special ca să aibă unde face poze influencerii online, și remarcam cum toate câmpurile sunt verzi și frumoase, cam cum ar trebui să fie prin aprilie sau mai, nu în ianuarie.

Dacă vă rugați la deitatea ce vă conduce, 85% zeu ortodox, să dea un frig de ăla sănătos doar vreo 3-4 zile și o zăpadă scurtă, toate culturile româniei se duc dracului și se instalează foamentea acolo unde pesede e votat la greu. Printre țărani.

Și după ce își vor pirde toate culturile, vor fi să dea toate pământurile asociațiilor și, practic, să devină sclavi ca să nu moară de foame, se vor îndrepta împotriva guvernanților, care nu au comandat vreme bună și nu au avut grijă să închirieze un preot care să iasă și să binecuvânteze culturile.

Nu, serios, fără glumă, e o soluție bună. Puțin frig și problema e rezolvată.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

42 comentarii

 1. No, amu’ mai ai si tu rabdare maxim 2 saptamani, vine el si frigul… Plm, la tara visinul avea muguri, nu mai pup eu visinata anul asta.

  Thumb up 0
 2. #4

  Nu chiar, se mareste ajutorul social cu 200% si se cresc taxele pe aia care produc. Mai vrei taxe in avans cum e declaratia 600 ?

  Thumb up 0
  • aia de care zic eu nu stau pe ajutor social

  • #6

   Nu ajutor social, o să se acorde despăgubiri de la stat pt ăia care au avut pierderi. Cam cum se acordă pt ăia care şi-au construit casele acolo unde li se inundă an de an şi aia e.
   Vorba lui Eddie de mai sus, tu plăteşti taxe peste taxe ca să acoperi ajutorul ăluia şi țăranul PSD-ist e şi mai convins că l-a votat pe dumnezeu şi tot aia o să voteze.
   Nu vreau să te dezamăgesc, dar cred că zeci de ani de zile o să fim prinşi intr-un wormhole de-ăsta in care orice s-ar întâmpla PSD-ul va obține liniştit majorități covârşitoare cu care să-şi facă de cap cum vrea. Nu ştiu ce chestie majoră ar putea să se întâmple ca să-i facă pe votanții lor să nu-i mai voteze, chiar nu văd niciun scenariu!

   Thumb up 0
  • #7

   Chestia majora, de care se teme cu adevarat PSD ar fi una singura, Coalitia pentru familie. De asta o duc cu zaharelul si nu ii vor acorda niciodata referendumul. Daca ar obtine referendumul si ar fi validat, nu mai au nevoie de PSD, se poate transforma in partid, pot prelua campania anticoruptie, iar PSD-ul ar fi ideal in rolul de victima si de furnizor de clienti pentru rug.

   Thumb up 0
  • Coalitia pentru familie ESTE psd. Ma rog, o fumigena a psd-ului mai precis.

   Thumb up 0
  • #9

   Ma indoiesc ca PSD s-ar juca cu asa ceva daca ar putea sa evite. Evident odata ce a aparut au incercat sa controleze si sa u dezamorseze, dar sa-si puna singuri asa bomba sub picioare?

   Thumb up 0
 3. #10

  Vezi la Topor Chef, cică rugile ne sunt ascultate 🙂

  Thumb up 0
 4. Război nuclear de-ar începe și tot vor avea votanți.(în caz ca am supraviețui.)

  Thumb up 0
  • #12
   Arhi

   #amin

  • #13

   M-am indragostit!

   Thumb up 1
  • #14

   de razboiul nuclear?!

   Thumb up 0
  • #15

   De fapt toate statisticile arata ca toate dezastrele, fie ca e vorba inundatii, viscol apocaliptic, etc. reprezinta o mana cereasca petru guvernanti. Ocazii sa isi faca reclama electorala gratuit. Nu trebuie decat sa-si puna niste cizme si puna mana pe o lopata in fata televiziunilor si popularitatea creste rapid. In astfel de ocazii, oricat de prost au reactionat, guvernantii au crescut in sondaje.
   Sunt momente in care oamenii isi aduc aminte ca sunt vulnerabili si ca au nevoie de orice ajutor, fie el si simbolic. In astfel de momente, in care orice urma de bunavointa, oricat de ineficienta, ipocrita si nesemnificativa e apreciata, guvernul si primarul trebuie sa fie prosti gramada ca sa nu profite.
   Statul nu e cu adevarat privit ca popular si util decat printre cei care au nevoie de el, care nicoadata nu sunt atat de multi ca in vremuri de restriste.

   Thumb up 0
  • #16

   In concluzie, problema e pusa de-a-ndoaselea: oamenii voteaza PSD pentru ca sunt dependenti de ajutorul statului. Devenid mai dependenti nu vor inceta sa voteze PSD, din contra il vor vota cu entuziasmul din ’90.

   Thumb up 0
  • #17

   Si apropo de sclavie, aceasta nu a disparut niciodata pentru ca sclavii s-au revoltat, ci doar in momentul in care majoritatea stapanilor au considerat-o paguboasa.

   Thumb up 0
  • #18
   Arhi

   nu e ca si cum sclavia ar fi disparut vreodata

  • #19

   Nici nu prea are cum sa dispara. Sclavia, munca libera si munca aservita sunt fiecare forme de exploatare eficienta a muncii, dar numai in anumite conditii specifice. Cand conditiile se schimba se schimba si modul de exploatare a muncii, alegandu-se cel potrivit. Din fericire, sclavia propriu-zisa este deosebit de costisitoare. E rentabila numai daca activitatea presupune un profit major in iar concurenta muncii libere e deficitara, fie din cauza ca e foarte rara sau foarte scumpa.

   Thumb up 0
 5. #20

  Mai nou exista rapita care are inoculata niste genetica de la sfecla de zahar in asa fel incat prin continut de zahar mai ridicat (functioneaza ca un antigel) sa reziste mai usor la ger. Dar din asta e disponibila doar pt sorosisti, se stie.

  Thumb up 0
 6. Lasati toti din zona congelatoarele o ora pe zi si rezolvati problema.

  Thumb up 0
 7. #22

  Nu mai bine facem una directa? …. breachingniuz: Autocarul cu membrii guvernului și cex psd a fost lovit de tren! Nu exista supraviețuitori! Sau a căzut avionul… etc…..

  Thumb up 0
 8. #23

  Daca nu se creste cereala nu mai e boburi pentru la colive.
  Viile, viile este mai principale pentru interesu’ la oamenii muncii!

  Imi permit, stiu ca Cetin nu da adrese, sa ma contacteze astia sa ma faca ministru.

  Thumb up 0
 9. La romania nu nivelul de taxare e problema. Practic in Ro este moca vs muedia. Ci destinatia taxelor

  Thumb up 0
  • #25

   Nivelul de taxare a muncii (adica taxele pe salariu) e peste media europeana. E 16% cota unica, dar se aplica de la zero sau aproape zero. Restul taxelor se mai adauga spre ~45% taxare, si nimic nu e deductibil. Vest-europeanul dar si el ~40%, dar mai deduce cheltuieli medicale, scoala copiilor, renovarea casei si alte angarale.
   Asa ca nu mai raspanditi asta cu taxarea in Ro, omul obisnuit care munceste pe salariu e jupuit mai rau ca in Suedia. Si primeste in schimb un penis cu mustata.

   Thumb up 0
 10. #26

  Ieri am vazut ghiocei infloriti. Nu trebuiau sa infloreasca in martie? Incalzirea globala nu aduce nimic bun.

  Thumb up 0
  • #27

   Adica ghioceii sunt ceva malefic? Brrr..

   Thumb up 0
  • #28

   Maică-mea a cules primii ghiocei de bobotează. 🙂

   Thumb up 0
  • De asemenea seceta, foametea, bolile incurabile si alte lucruri rele nu aduc nimic bun

   Thumb up 0
  • #30

   Civilizatia umana este rodul incalzirii globale care a inceput acum 12 milenii, fara de care ar fi fost de neconceput. Fara ea, azi am tremura prin pesteri si am trage batul scurt ca sa stabilim cine va fi urmatoarea masa. De atunci orice diminuare a inincalzirii (precum litlle ice age) a insemnat automat stagnare, foamete, molime, iar orice perioada de incalzire a insemnat avant economic, crestere demografica, prosperitate.
   Se pare insa ca acum lucrurile nu mai stau astfel, Clima s-a hotarat sa fie corecta politic si a decis ca de acum totul va fi pe invers. Racirile vor aduce doar prosperitate si incalzirile nenorociri

   Thumb up 0
  • #31

   Oare omul ala care tremura in pestera cu milenii in urma ar considera ca civilizatia actuala e un lucru bun? Probabi ca nu, omul are oroare de schimare. Dar daca intrebarea ar fi pusa oamanilor de azi? Sunt posibile surprize. Oamenii au tentinta sa transforme in mituri amintirile despre astfel de perioade friguroase in care creierul a fost zgaltait serios, sa si le inchipuie ca fabuloase epoci de aur. De aici provine nostalgia greu de inteles a unora de la noi dupa Ceausescu.

   Thumb up 0
 11. Vise umede
  Electoratul PSD e precum rachetul, dar mult mai putin mofturos, si o ceapa degerata sa-i dai ca iți face ce vrei

  Thumb up 0
 12. #33

  Deitatea care mă conduce pe mine este nevasta. 😉

  Thumb up 0
 13. #35

  Si cat o sa dureze pana o sa realizeze ca vina o poarta Ciolos, Soros, oculta mondiala si tefelistii? Plus un personaj toxic care se pisa in canalul de irigatii.

  Thumb up 0
 14. #36

  Nu se va întâmpla nimic rău cu PSD-ul. Vor poza în salvatorii nației, dând ajutoare, importând grâu și bere și vor arăta ca liberalii, useriștii și demonstranții n-au mișcat un deget…

  Thumb up 0
 15. #37

  Ei na, vine Dogaru si preputul ala militar mustacios in uniforma si le spune ca sunt de vina americanii olandezi ai lui Soros cu HAARP-ul lor.

  Thumb up 0
 16. #38

  Băbăeț, PSD e râul-ramul în România. Ca să scapi de ei doar plecatul-de-tot merge.

  Thumb up 0
 17. #39

  Pai si daca ii pun pe batausii lor sa se bata cu taranii, cum au facut batausii lu basescu?

  Thumb up 0
 18. #40

  Sefu’, nu fii copil, in ultimii 10 ani au fost cel putin 3 friguri de friguri, cu precadere in zona Moldovei, si PSD-ul a crescut ca Fat Frumos… Pai adu-ti aminte de zapezile cat casa, urmate de inundatii, urmate de coduri rosii, urmate de voturi rosii.. Singura solutie e resemnarea..

  Thumb up 0
 19. Cum puteți scăpa de PSD ?
  Simplu: deschide Photoșhop și apoi delete la toată… imaginea !!!
  Opțional se poate salva poporu, sau se pot adăuga tot felu de petice de culoare.

  Thumb up 0
 20. Lasa se coc grânele la Mega si orasenii sunt acoperiți.

  Thumb up 0