De ce râdem la chestiile așa zis stânjenitoare?

Trecând peste faptul că e vorba de o femeie și, știe oricine, femeile nu fac așa ceva, pe mine mă enervează maxim reacția asta ahaahahaha ce am râs, ce chestie, cum ai putut să faci așa ceva? Nemaivorbind de protagonist, care intră în pământ de rușine, de parcă nu toată lumea ar fi exact la fel, cu aceleași urmări.

Uite de aia lupt eu cu toate mijloacele împotriva a atari discriminări.
Even cute kittens farts.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

44 comentarii

 1. #1

  cute kittenS fart :P

 2. Sunt efectele sexului anal practicat in mod grosolan si la scara tot mai larga de profani.
  Aici am ajuns cu atata desfranare.
  PS. Este admisa ca si explicatie logica?

 3. #6

  Ma’am do you like to… fart? LMFAO

 4. #7

  Mi s-a întâmplat și mie de vreo două ori să aud efectele unei ciorbe de fasole sau a unei băuturi carbogazoase la o persoană cu care dabia mă întâlnisem. Dar niciodată nu am fost atât de malefic încât să-i atrag atenția sau să încep să râd ca vaca. Până la urmă și mie mi se putea întâmpla, că deh, suntem oameni…

 5. #11

  Off topic: Am dat clic pe bannerul cel mare ai m-a dus pe emag. Uite cum arata insa url-ul: http://www.emag.ro/promo_philips_ingrijire_feb–promo393734?emag_click_id=3dd7244ff2d3f6c27dd01c11c9edd145&ref=afs&ref=http://www.zoso.ro/

  E de la tine sau de la mine?

 6. #13

  „nu stiu ce sa zic, e prima oara cand i s-a intamplat”. nu ati folost niciodata expresia? :)

 7. #14

  A fost foarte ok reactia celorlalti. Ce vroiai, s-o dea afara, legata in catuse?

 8. #17

  Si uite cum incurajam falsitatea. Tocmai prin faptul ca ar fi ignorat-o ar fi creat o situatie stanjenitoare (pt. ea). S-a auzit, a fost funny, s-a ras. Nimeni nu s-a suparat. Fiecare si-a exprimat deschis „parerea” (prin ras). De ce-i rau un ras sincer?

 9. #19

  Nu e funny o basina. E funny basina in locul si momentul ala(intr-o sala plina de constipati). Cu ce-s diferite stranutul sau scarpinatul?

  • #20

   daca stranuta, radeau? sau daca se scarpina?

 10. #21

  Tu ce crezi? Sau de ce crezi c-au ras acum?

  • #22

   tu ai spus ca sunt acelasi lucru. lasa, e ok asa, keep walking

 11. #23

  Cum să nu iei în seamă o băsină care se aude în microfon ;)) Totuşi e ceva firesc, au ras, s-au distrat şi au mers mai departe.

  • #24

   incerc sa inteleg de ce ti s-ar parea de ras o basina. pentru ca tu nu razi de basina aia fizic, razi de cel care a dat-o ahahahahahha te-ai basit.

  • #25

   Depinde de conjunctură Arhi. Uneori este amuzant alteori nu!
   Ori râdem ori îl/o facem nesimţit/ă, aşa este ok? Nu putem trece peste pentru că trebuie să avem bun simţ. Dacă s-ar băşi toţi unde le vine ar fi cel mai dezgustător gest posibil!

  • #26

   la nemti e chiar un gest de bun simt sa te basesti dupa masa

 12. #27

  Tocmai, ca si stranutu sau scarpinatul sunt funny intr-un anume loc si moment. Daca te basesti acasa-n pat, nu-i nimic funny, dar daca te basesti la microfon si aude o sala intreaga ce … ar trebui ignorat ? E funny.

 13. #30

  Oameni buni, a râde de faptul că o persoană necunoscută s-a bășit e un semn de nesimțire daia crasă. Da, puteți să vă căcați pe voi de râs atunci când un prieten/rudă se bășește, dar nu și când un om care dabia l-ați întâlnit ¨o comite¨. Cum credeți că v-ați simți dacă ați scăpa una mică și periculoasă și cel de lângă voi, care dabia l-ați întâlnit, s-ar apucă să râdă și să vă reproșeze unele chiestii?
  – Bă, ce prost crescut, ce lipsă de respect are, parcă el nu se bașește…

  Deh, generația Bendeac își spune cuvântul…

  • #31

   Poate la tine a rade de cineva inseamna ca-ti bati joc de respectivul .. uite eu rad acum de tine cat de prost esti, dar nu-mi bat joc ;)

  • #32

   Si de ce e nesimtire? Pentru ca Maria Ta dicteaza asa ? Deh, generatia lui Basescu …

  • #33

   Nu dictează Măria Mea, ci bunul simț, ceea ce tu na-i să înțelegi niciodată după cum văd…

  • #34

   Asa e, na-m sa …

  • #35

   Repede lume, s-a bășit un mare scriitor ! Veniți să o trageți pe nas până nu se risipește în văzduh!

   …Și da, am fost conștient de greșeală, dar trimisesem deja comentariul.

 14. #36

  analu bate oralu :D

 15. #37

  La rusi de exemplu stiu ca e chiar o insulta sa nu ragai dupa o masa copioasa la care ai fost invitat de gazda.Ceva de genul oau ce buna a fost mancarea si ce mult am mai putu sa mananc.Daca nu ragai e semn ca mancarea n-ar fi fost chiar pe gustul tau.

 16. #38

  tana tos ar vrea sa traiasca intr-o lume formata exclusiv din basinosi vegetarieni. Probabil de-asta e tot timpul ciufut(a) :)

 17. #40

  O basina e o chestie normala cand ii dai drumul acasa, cu prietenii tai, cu rudele tale etc. Si pana si atunci e asimilat a fi ceva amuzant, pentru ca se considera ca o faci intentionat, pentru ca pute si alte motive. Dar, sa dai o basina care sa rasune in microfon in timpul unei sedinte publice televizate, cu primarul si alti demnitari de fata, nu e normal. Tipa are 30+ ani nu 80 sa zici ca nu-si mai poate controla anusul. Daca esti atat de oligofren si nu-ti poti controla curul, in timpul unui moment oficial, si in loc sa strangi din buci preferi sa te faci de maro, atunci iti meriti soarta. E normal sa te besi, scarpini, ragai, la fel cum e normal sa te si controlezi.

 18. #41

  radem ba, ca e scris in ADN sa radem. Asa cum radem cand dam de un interlocutor balbait, de exemplu. Nu e normal, omul are o problema, dar aia e, tot radem, macar in sinea noastra.

 19. #43

  cat va mai cacati pe voi!

 20. #44

  Doar dupa zgomot a tras toata lumea concluzia ca aia s-a beshit? Nu i-am vazut pe restul stramband din nas la inevitabilul parfum precedat de partzaiala.
  Poate doamna o fi avut o problema de genul :
  http://en.wikipedia.org/wiki/Vaginal_flatulence
  ..si fiind mult mai stanjenita decat in situatia cand ar fi tras o beshina…o fi preferat sa „o lase asa”..:))

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]