24 comentarii

 1. Am ras.

  Thumb up 1
 2. #3

  sunt foarte, foarte idiot

  Thumb up 5
 3. #4

  In fata ungurilor – zmei, in fata talharilor Dragnea & Tariceanu – mielusei.

  Thumb up 21
 4. Mersi Cetin..am crezut ca te ai turat mai mult decat e cazul… si ca sa continui dau un citat din bucatar Florin Dumintrescu : „De cand m-am insurat cu Cristina tot nu reusesc sa o conving pe soacra-mea sa gateasca supa, ea face leves. Nu stie sa faca paste, face doar loaşte. Si cand ii cer galuste cu prune ma cearta ca se spune corect gomboț. Noroc cu socru-meu care e osean si vorbim aceeasi limba cand bem palinca si mancam Bab Gulyas!”

  Thumb up 10
 5. @edi, esti hungur ? :)) hm ,e clar… lol

  Thumb up 3
  • #9

   Tim – tu ce esti?

   Thumb up 7
  • Sunt cetatean roman, printre altele… dar inainte de toate sunt cetean al Imperiului celor doi Sori ( sunt doua stele similare celui in jurul caruia graviteaza planeta asta a voastra numita terra, si e cacofonie voita… ca nu prea ai cum sa zici imperiul celor doua soare, intelgi doar ce zic sau i se mai spune Imperiul celor doua astre) , stiu suna incredibil dar pentru cunoscatori, nu prea e ceva nou… devine ceva banal ce tot va zic eu…

   Thumb up 0
  • #11

   Tim e de pe alta planeta, intr-o scurta vizita pe meleagurile noastre.

   Thumb up 11
  • #12

   Planetara de dacie…

   Thumb up 18
  • #13

   Tim ai grija ca aia doi sori is de fapt doua faruri de dacie.

   Thumb up 6
  • Tim, sunt ce vrea muschiul meu tiganesc , ungur intre romani, roman intre unguri . Plua mea minte nu are f*te tot ce-i cu doua picioare!

   Thumb up 0
 6. #15

  E misto cum toata lumea se agita pe acest non-subiect fix in timp ce Pizduta anunta relaxat ca salariile, de fapt, vor scadea. Salariile scad, dar hei, cui ii mai pasa de salarii cand ungurii ne iau Ardealul? Perdeaua asta de fum cu ungurii functioneaza absolut de fiecare data.

  Thumb up 16
  • #16

   Nu-s fan Pizduta dar in cazul asta totul depinde de angajator. Daca e carlan si nu-ti mareste brutul si prefera sa castige procentele alea atunci o sa primesti mai putin. Daca e OM si-ti creste brutul exact cu procentele alea atunci nimeni nu pierde, nimeni nu castiga. Macar afli cum ti-e angajatorul.

   Thumb up 1
 7. Offtopic … tu ai vazut ce jihad de review-uri ai generat la pelerina aia?

  Thumb up 3
 8. #20

  Groaznica boala domnule. Sper la cat mai multe lumanari aprinse si ganduri bune trimise omului.

  Thumb up 0
 9. Prieteni, la glumele de la inceputul anului, cu luminite aprinse la Guvern, cu steag din lanterne etc, spuneam ca ”problema” in Romania si spargerea UE se va rezolva cu chestiunea maghiara, ca e simplu si previzibil. Mi-am luat stuchit in cap atunci, probabil imi iau si acum. Insa, rabdare. Vine.

  Thumb up 0
 10. #22

  ca si brasovean ce am interactionat cu etnicele, eu cred ca exagereaza ala. totusi, asa cum mi-a zis un prietan, unguroaicelor nu le vorbesti de mici, ca nu te baga in seama. Altfel te baga in boala. Cu 3-4 cuvinte unguresti in vocabular, am avut parte de experiente mai placute decat asta. Asa ca „militianu” are si un nume care nu denota inteligenta si daca o tot dadea cu mici…

  Thumb up 3
 11. .De ce tot timpul apare cate un bucurestean patriot in ecuatia cu ungurii?

  Thumb up 0
  • sa nu-l uitam nici pe cacatul de iliescu cu Targu Mures.dupa prima mineriada.

   Thumb up 0