24 comentarii

 1. #1

  Am ras.

  Thumb up 1 Thumb down 0

 2. #3

  sunt foarte, foarte idiot

  Thumb up 5 Thumb down 0

 3. #4

  In fata ungurilor – zmei, in fata talharilor Dragnea & Tariceanu – mielusei.

  Thumb up 21 Thumb down 0

 4. Mersi Cetin..am crezut ca te ai turat mai mult decat e cazul… si ca sa continui dau un citat din bucatar Florin Dumintrescu : “De cand m-am insurat cu Cristina tot nu reusesc sa o conving pe soacra-mea sa gateasca supa, ea face leves. Nu stie sa faca paste, face doar loaşte. Si cand ii cer galuste cu prune ma cearta ca se spune corect gomboț. Noroc cu socru-meu care e osean si vorbim aceeasi limba cand bem palinca si mancam Bab Gulyas!”

  Thumb up 10 Thumb down 0

 5. @edi, esti hungur ? :)) hm ,e clar… lol

  Thumb up 3 Thumb down 0

  • #9

   Tim – tu ce esti?

   Thumb up 7 Thumb down 0

  • Sunt cetatean roman, printre altele… dar inainte de toate sunt cetean al Imperiului celor doi Sori ( sunt doua stele similare celui in jurul caruia graviteaza planeta asta a voastra numita terra, si e cacofonie voita… ca nu prea ai cum sa zici imperiul celor doua soare, intelgi doar ce zic sau i se mai spune Imperiul celor doua astre) , stiu suna incredibil dar pentru cunoscatori, nu prea e ceva nou… devine ceva banal ce tot va zic eu…

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • #11

   Tim e de pe alta planeta, intr-o scurta vizita pe meleagurile noastre.

   Thumb up 11 Thumb down 0

  • #12

   Planetara de dacie…

   Thumb up 18 Thumb down 0

  • #13

   Tim ai grija ca aia doi sori is de fapt doua faruri de dacie.

   Thumb up 6 Thumb down 0

  • Tim, sunt ce vrea muschiul meu tiganesc , ungur intre romani, roman intre unguri . Plua mea minte nu are f*te tot ce-i cu doua picioare!

   Thumb up 0 Thumb down 0

 6. #15

  E misto cum toata lumea se agita pe acest non-subiect fix in timp ce Pizduta anunta relaxat ca salariile, de fapt, vor scadea. Salariile scad, dar hei, cui ii mai pasa de salarii cand ungurii ne iau Ardealul? Perdeaua asta de fum cu ungurii functioneaza absolut de fiecare data.

  Thumb up 16 Thumb down 0

  • #16

   Nu-s fan Pizduta dar in cazul asta totul depinde de angajator. Daca e carlan si nu-ti mareste brutul si prefera sa castige procentele alea atunci o sa primesti mai putin. Daca e OM si-ti creste brutul exact cu procentele alea atunci nimeni nu pierde, nimeni nu castiga. Macar afli cum ti-e angajatorul.

   Thumb up 1 Thumb down 0

 7. #17

  Offtopic … tu ai vazut ce jihad de review-uri ai generat la pelerina aia?

  Thumb up 3 Thumb down 0

 8. #20

  Groaznica boala domnule. Sper la cat mai multe lumanari aprinse si ganduri bune trimise omului.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Prieteni, la glumele de la inceputul anului, cu luminite aprinse la Guvern, cu steag din lanterne etc, spuneam ca ”problema” in Romania si spargerea UE se va rezolva cu chestiunea maghiara, ca e simplu si previzibil. Mi-am luat stuchit in cap atunci, probabil imi iau si acum. Insa, rabdare. Vine.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 10. #22

  ca si brasovean ce am interactionat cu etnicele, eu cred ca exagereaza ala. totusi, asa cum mi-a zis un prietan, unguroaicelor nu le vorbesti de mici, ca nu te baga in seama. Altfel te baga in boala. Cu 3-4 cuvinte unguresti in vocabular, am avut parte de experiente mai placute decat asta. Asa ca “militianu” are si un nume care nu denota inteligenta si daca o tot dadea cu mici…

  Thumb up 3 Thumb down 0

 11. .De ce tot timpul apare cate un bucurestean patriot in ecuatia cu ungurii?

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • sa nu-l uitam nici pe cacatul de iliescu cu Targu Mures.dupa prima mineriada.

   Thumb up 0 Thumb down 0