Radio Guerilla nu are ofițeri acoperiți, doar a dat niște țepe de câteva milioane

Cum dai dovadă de cel mai caraghios spirit posibil?

Azi dimineață, Guerrilla a anunțat că toți angajații postului de radio au semnat declarații prin care își asumă faptul că nu au și nu au avut vreo colaborare cu un serviciu secret. În caz contrar, sunt dați afară din echipă și plătesc 100.000 de euro daune.

Păcat că Radio Guerilla și angajații săi elitiști nu au semnat genul acesta de declarații când s-au băgat î insolvență, dând practic țepe de milioane, inclusiv statului.

Păcat că Radio Guerilla nu a semnat așa ceva atunci când erau toți angajații lui Sorin Ovidiu Vântu și conduși de pârnăiașul Liviu Luca.
Păcat că Radio Guerilla nu a semnat așa ceva când erau angajații mizeriei umane numită COzmin Gușe.
Păcat că Radio Guerilla nu a semnat așa ceva când șeful lor era mizeria numită Liviu Mihaiu.
Păcat că Radio Guerilla nu a semnat așa ceva când erau exploatați de Expresiv SA, format din Radoway Limited (Cipru) – 56,25%, Sindicatul Naţional Petrom-Energie – 43,13% şi Nistorescu Cornel – 0,62%. Radoway Limited (Cipru) era deţinută de Tasoula Charilaou, iar președintele consiliului de administrație, Liviu Mihaiu.

Dar da, e foarte important că au semnat declarații notariale despre cum nu colaborează ei cu serviciile. Este foarte important, mai important decât banii pe care i-au furat acum 4 ani, nu i-au dat înapoi niciodată, după care au renăscut ca pasărea Phoenix, curați, spălați și gata de luptă.

Dacă ați uitat, amintiți-vă de lista lui Vântu.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

13 comentarii

 1. #1

  – Vulturul, aici vulpea, recepție.
  – Vulpea, te-ascult.
  – Ne-au pus să semnăm niște declarații că nu suntem acoperiți.
  – Păi semnează-le, dă-le dreacu…
  – Păi cică 100.000 de euro daune…
  – Când or plăti ei țepele plătim și noi daunele.

  0

 2. #2

  Citeam ca rusii au avut 3 spioni in programul Manhattan (programul american de creare a bombei atomice). Ce prosti americanii astia sa nu isi puna oamenii sa semneze o declaratie ca nu colaboreaza cu un serviciu de informatii.

  0

 3. #3

  Bai, gata! Daca au semnat inseamna ca nu e niciun „acoperit”. Clar?

  0

  • #4

   Nuuu!!!
   Acum nu mai sunt acoperţi.
   Doar descoperiţi.
   De fro 4 miliarde. Noi, totuşi. Lei.

   0

 4. #5

  Bun, si care e ideea pentru care Guerilla nu vrea spioni? Ca sa nu afle contraserviciile ce muzica dau ei pe post? Ca sa nu afle inamicul cum se scobesc dj-ii in nas in timpul emisiilor? Sau poate fac magarii financiare? In cazul asta nu e nevoie de agenti acoperiti ca sa se afle… E de ajuns un (fost)angajat șucărit ca să dea în gât măgăriile…

  0

  • #6

   Ma uit la Radu Tudor si ma gindesc ca acoperitul di media nu aduna informatii in secret ci le transmite in public.
   Ca sa zic asa, prin acoperiti, serviciu’ face continutu’ editorial.

   Altfel nu se explica glumele alea de cacat.

   0

 5. #7

  Păi atunci să ne uităm doar la Antena 3. Ăștia nu și-au cerut insolvența niciodată.

  0

 6. #8

  Echipa de bautori cauta un turnator

  0

 7. #9

  Oau, va dati seama, oamenii piticului penal ne garanteaza ca nu s-au dat cu Sistemul, cu Binomul!! Multumim Captain Obviuos, ne-ati impresionat pana la lacrimi! Unde se fac donatiile?

  0

 8. Mai s’exista Gherila?

  0

 9. Ce să-ți povestesc! Au semnat și ei ca Turcescu și după aia or să-l bage pe Dumnezeu la interval să plătească daunele. Pentru că vorba postului: Binili învinge !

  0

 10. #12

  comentariul de pe mobil s-a pierdut in eter asa ca rewrite:
  de la momentul ordonantei 13 la guerrilla cel putin doua persoane (vizibil) au inceput sa o dea cotit. dobrovolschi si sorin faur (fost europa libera). dobrovolschi e doar idiot si ii place sa se auda. faur in schimb, ca asta e mai evident si complet schimbat, a inceput sa dea in kovesi si dna din toate pozitiile, concluziile de fiecare data fiind ca dna a abuzat si kovesi trebuie sa isi dea demisia. practic oamenii astia doi, nu zic de restul ca nu i-am auzit, au schimbat macazul total. sa te chinui ani de zile sa te dai drept mare liberalist, aparator si sustinator al democratiei si statului de drept si critic al coruptiei etc si acum sa faci cacanarii din astea iti arata adevarata valoare. trist. daca crapa din nou sper ca bogdan serban macar sa ramana pe undeva in fm pt ca e de departe cel mai bun pe ce face.

  0

 11. #13

  Nu vad vreo legatura intre oamenii care acum fac Guerrilla si actionariatul de acum 4 ani care a facut si a dres.
  Cu exceptia lui Mihaiu (imatur haiduc anarhist patetic ), cred ca restul de realizatori, MC, DJ si redactori… nu au inteles si/sau nici nu si-au propus sa inteleaga partea cu insolventa si toate balariile astea care in fond, nu au legatura cu radioul, muzica, productia …

  Cica ZU e rege in Cta si Tlrmn. Si ItzyBitzy rupe pe CJ.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.