Ranguri si intre cersetori

Azi am fost la Kaufland, cu diferite trebi. Si lu` vecinu Dan i s-a facut foame, spre fericirea mea. Si ne-am luat niste mici, de au aia la intrare. Desigur ca nu am putut sa ii mancam pe toti, ca suntem niste delicati.
Si atunci i-am dat la doi cersetori, care stateau la o masa, cu o sticla de fanta, probabil plina cu vodka, si puneau tara la cale.
Doamne, mai bine nu faceam asta. Ar fi fost in stare sa isi ia jugulara unul celuilalt pentru un mic. Injuraturi, pumni, mici smulsi din mana, paine aruncata pe jos in incercarea disperata de a ajunge la mancare.
Mi-a venit sa plang…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. Asta e ?ara

  0

  0

 2. brucan a fost un mare om…

  0

  0

 3. @ Arhi (2) => Te rog explic?… c? Looser-u’ nu pricepe. Poate din cauza ca ai uitat sa pui ghilimelele de rigoare :)

  0

  0

 4. Ar trebui sa existe niste programe de integrare sociala, care sa includa:educatie+asigurarea unui loc de munca.Alte tari vestice cred ca sunt mult mai dezvoltate.

  0

  0

 5. haha tare. nu am dat nimik la cersetori dar pentru asa o distractie merita sa le arunc un mic :) poate si o moneda de 50 de bani, asa ca bonus pentru ala care ramane in picioare. si cred ca si la kauflandul din arad e un stand cu mici.

  0

  0

 6. Sunt unii dintre ei cazuri disperate.Daca ai fi in locul lor….

  0

  0

 7. Viata iti ofera surprize cum nu te astepti…

  0

  0

Citește și...

Vești bune! Clever are de acum mai multe mașini pentru tine. Guvernul României a votat astăzi, 25 iunie, reglementarea serviciului de ridesharing pentru ca tu să poți beneficia în continuare de aplicația noastră și ca toți șoferii CleverGo să poată funcționa fără frica amenzilor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul […]