Rant: Avantajele de a locui la un rezidențial încă în construcție

Înainte de a cumpăra cele 2 apartamente pe care le am aici, am stat și m-am sucit pe toate direcțiile. Aveam nevoie de 2 case și era cel mai decent raport calitate preț din orice văzusem în jurul bucureștiului. Ok, ne aburise dezvoltatorul cu crearea de magazine, locuri de joacă, piscină și altele, dar asta știam de la început că sunt la capitolul abureală, deci nu le-am băgat în seamă.

Și am luat apartamentele. Mari, frumoase, orientate către est, cu fengshuiul perfect, totul mișto.
Până când, fix vizavi, a cumpărat teren alt developer și construiește un bloc. Și o să se ducă plii de suflet toată lumina mea de dimineață. Noroc că nu mai am copil mic, să alerg, cu el în brațe, să prindă raze solare ptr vit.D.

Ce bine că am spălat mașina. Pe lângă că a plouat, acum a noroi pe ea, de la tonele de praf ale excavărilor.

69 comentarii

 1. #1

  La cate minute de centru e?

  0

  • #2

   25 de minute de centru*

   *la ora 2 noaptea, mergand cu 80-100 tot drumul.

   0

  • ce-aveti frate cu centrul ? pe mine ma intreba cineva deunazi cat fac pana in centrul vechi din suburbia in care locuiesc.
   i-am spus ca nu stiu, merg in centrul vechi maxim de 3-4 ori pe an, nu e un reper pentru mine.

   0

  • #4

   Exact. Îi ziceam cuiva care stătea prin Titan că stă cam departe, cică nu e departe, într-un sfert de oră ajung la Unirea! Zic – și ce faci tu la Unirea? Bâl, bâl…

   Părerea mea este că în afară de cei care muncesc departe de casă, restul nu prea au nevoie să meargă la mare distanță de unde locuiesc. Există malluri cam peste tot, cu cinema, ciocolată, înghețată, există supermarketuri, parcuri, de ce ar trebui eu de exemplu să ajung în Măgurele? Da, e departe, e balamuc pe drum, dar ce treabă am acolo? Bucureștiul e cam mare. Ar trebui spart în câteva mai mici. Să rămână Bucureștiul Sectorul 1, hai eventual cu niște părți din 2 și 6, că na, alea-s mai aproape și conțin Pipera și emag, și restul să se numească simplu Berceni, Rahova, Titan, Voluntari, cum s-or numi ele. Oricum fiecare așa-zis cartier de-ăsta are populația cât un orășel mai măricel. Au ajuns toți ăștia din sud să se numească bucureșteni.

   0

  • #5

   balaure, sugi! multumesc.

   0

  • #6

   Mie imi place alta replica: „Aaaa, e departe” , la care am mereu asul in maneca: „”Departe de CE?””. Asta e de fapt un vechi banc evreiesc, in care 3 evrei, proaspat supravietuitori dupa WW2 discuta unde vor sa se mute. Unul vrea in Italia, unul in Franta, iar al treilea vrea in Australia. Primii doi, mirati: „Isn’t it a little too far?”, la care al treilea raspunde: „”Far from WHERE?”

   0

  • #7

   @eddy Era la misto intrebarea.

   0

  • #8

   @balaurul you are my hero, bro. :D

   Io zic ca next level ar fi un gard, cam cum era ala din Berlin, ca sa ii separe pe sectorulilfoveni de bucuresteni. Sau ca ala de e facut in Palestina sa ii separe pe evrei de localnici.

   0

 2. #9

  Cel maine bine este sa locuesti la castel nu ai astfel de probleme cu dezvoltatorii.

  0

 3. #11

  Fix pe campul unde se juca Igor!

  0

 4. #13

  poza e reala ? daca da, e cool ! de ce doua ? un apartament e dat in chirie? si din chirie platesti ratele pentru ambele?

  0

 5. #31

  De ce n-ai cumparat si terenul de langa? Puneai niste ceapa, cartofi… si nu mai construia nimeni :P

  0

 6. #32

  Da, e Gama Residence din Popesti Leordeni. Popestiul care e raiul constructiilor.

  0

 7. #40

  Ti-ai luat apartemente spre est ca sa fii pe directia corecta cand iti faci rugaciunile?

  0

  • #41

   Neah, vrea să fie primul care ne anunță pe blog când ne invadează rușii.

   0

  • #42

   știu și eu …

   0

  • #43

   Vorba lu Mихаи…se mai gandesc si rusii de 2x sa ne invadeze…nu prea se merita.

   0

 8. #44

  Deci esti un fel de latifundiar dar la scară. Un apartament e pt Igor cand o sa plece la casa lui, nu? Un fel de zestre.

  0

 9. Doua apartamente? Saracule care ești tu sarac. Eu cunosc un bricoler care și-a permis casa!

  0

 10. Ma uitam la ce teapa si-au luat cei care au cumparat apartamente cu vedere la mare, in Mamaia Nord, zona Plaja H2O. S-au construit blocuri si mai aproape de plaja si dasvidania peisaj cu valuri pentru cei din blocurile cu vedere…

  0

 11. #49

  Știți careva vreun dezvoltator din ăsta la care poți face credit direct, fără bancă? Întreb pentru un prieten certat cu băncile.

  0

  • #50
   Arhi

   da, a mea

  • #51

   Am mai văzut anunțuri, dar se adresau exclusiv magnaților. Măcar 30% avans, iar creditul pe maximum 3 ani, adică rata la vreo 1,5k euro lunar. Ceva mai pământesc m-ar interesa :D

   0

  • #52
   Arhi

   daca vrei, iti dau numarul de telefon si vorbesti cu ea.

 12. Omul plange ca infloreste un bloc la firida lui, iar voi vedeti doar ca are doua apartamente. De ce are doua apartament. Din ce le-ai luat? La ce-ti trebuie doua. Chiar doua ai? Amandoua?

  0

 13. Sherif, tu ai neamuri in corlateni? Ca am si eu bunici pe acolo…

  0

 14. N-ai mai luat in calcul ca peisajul o sa schimbe radical cat ai bate din palme …

  0

 15. #59

  parcare subterana, intre 5k-9k e un pret ok, la revedere praf de la alte constructii, zapada, ploaie, plus carat cumparaturi, carucior si alte acareturi prin cele enumerate mai sus.
  totodata, stai sa vezi cum e cand dai 200k+ pe un apartament cu vedere la herastrau si cand e gata afli ca iti mai fac altul fix langa…lucru nespecificat niciodata, evident.

  0

  • cum asa ceva? niste oameni vor sa construiasca ceva pe terenul lor fara sa te anunte? dna-ul doarme?

   0

 16. #61

  Își făcuse unul o mândrețe de casă cu piscină acu’ vreo 8 ani pe terenurile alea de după ANL-urile de la Brâncuși de stătea mâța în mustăți. Un an mai târziu au trântit unii niște blocuri gard în gard cu el de scuipau locatarii semințe de pe balcon fix în piscina lui. Soare pentru piscină mai avea doar după ora 16:30. Soarta crudă, lumea rea!

  0

  • #62

   Pai trebuia sa aiba vreo 500m in jurul piscinii spatiu liber… asa esti boss, nu cand faci piscina langa gard.

   0

 17. nasol cand nu ai un judet doar al tau in mijlocul caruia sa-ti faci casa doar tu si sa nu mai traiasca nimeni in jur.

  0

  • #64

   Ba mai traiesc destui acolo, dar sub pamant si ies la votare….

   0

 18. #65

  Nu îți vine miros d-ăla nașpa de fermentare de la Tuborg?

  0

 19. Cat faci pana in centru? Eu fac aprox 9 ore, daca nu prind coada pe Valea Oltului si conduc noaptea.

  0

 20. #68

  Bossu la bo$$i, a comentat lumea la „morcovei și live în cimitir ” dar nu a citit măcar începutul.
  Csf…

  0

 21. #69

  Totusi, ce ofera un residential in ro? Ai acces la sauna, piscina, sala de forta, loc pentru petreceri etc.?

  0

Citește și...

Articol scris de Major Tom, care s-a mutat odată pe Jupiter, pentru că i-a plăcut mai mult gravitația de acolo. Tigăile jos, fetelor. Știm că nu sunteți ITste și că aveți o minte genială. Ideea din spatele titlului este alta. N-am cum explica bărbaților computația cuantică fără a explica fizica cuantică. Cum să […]

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]