Rant: Avem nevoie de mai multe legi pe internet

Așa e, colegul Zuck, avem nevoie de mai multe legi, legi pe care să le încalce facebook, de la distanța sutelor de miliarde, fără teamă de consecințe și repercusiuni, singurii care vor fi afectați fiind amărâții cu meme și posturi pe discord.

Între timp, în continuare facebook nu are nicio problemă cu GDPR, nu îl respectă și nu îl implementează, în continuare nu are o problemă în a păstra decapitări și chestii ogrish, în timp ce, dacă s-a văzut un sfârc de femeie, ești banat ca un infractor ce te afli.

Suntem într-o fundătură socială. Nu știu cum o să ieșim de aici.

11 comentarii

 1. #1

  E simplu: iesiti de pe Facebook.

  Eu am facut-o. Nu regret nimic.

  0

 2. #2

  Am primit timeout 30 de zile pentru un comentariu lasat la un artcol, am scris „erou”, doar atat, muie algoritm de ban

  0

 3. #3

  iesim cu furadan

  0

 4. #4

  Eu nu am avut niciodata feisbuc, insa, cred ca amenda creste si creste si deodata loveste. Nu ca i-ar durea prea tare 1-2 miliarde amenda (mai nou amenzile astea imi par mai mult spaga pentru ca ele se platesc si se continua in acelasi stil).

  0

 5. Hai sa mergem toti pe twitter, pare mai fain acum. ;)

  0

 6. off-topic: oare stirea cu iliescu ca e in spital e pacaleala de 1 aprilie?

  0

 7. #9

  Peste ani îl voi parafraza probabil pe un erou sas de la 1848: „Scriu pentru a 1001-a oară/ Facebook trebuie să dispară”.

  0

 8. #10

  nu te obliga nimeni sa ai cont de facebook. eu am cam inceput sa intru din ce in ce mai rar.

  0

 9. #11

  tocmai mi-am dat seama cu cine seamana asta cu ochii aia beliti si morti. cu tanarul canibal din sin city interpretat de elijah wood. aceeasi expresie goala, lipsita de orice emotie. sinistru!

  0

Citește și...

Am găsit soluția, este INCREDIBILĂ, click aici să AFLI SECRETUL incredibil. În primul rând, trebuie să îți găsești, după masa, o poziție confortabilă pe canapea. După care, deschizi situl emagului și cauți ce te interesează. Aici vine șmecheria. La căutare, bifezi să fie livrat exclusiv de emag. Desigur, searchul de la emag e […]

Observ cu interes și îngrijorare că oamenii uită rapid cine a fost și este Victor Ponta. De la omul cel mai urât din românia, de la Mickey Mouse, ajunsese, înainte de alegeri, salvatorul opoziției, oameni relativ inteligenți făcând campanie pentru el, pentru că, nu-i așa, era împotriva sistemului. După care Ponta și-a dat […]

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]