Rant: Avem nevoie de mai multe legi pe internet

Așa e, colegul Zuck, avem nevoie de mai multe legi, legi pe care să le încalce facebook, de la distanța sutelor de miliarde, fără teamă de consecințe și repercusiuni, singurii care vor fi afectați fiind amărâții cu meme și posturi pe discord.

Între timp, în continuare facebook nu are nicio problemă cu GDPR, nu îl respectă și nu îl implementează, în continuare nu are o problemă în a păstra decapitări și chestii ogrish, în timp ce, dacă s-a văzut un sfârc de femeie, ești banat ca un infractor ce te afli.

Suntem într-o fundătură socială. Nu știu cum o să ieșim de aici.

11 comentarii

 1. #1

  E simplu: iesiti de pe Facebook.

  Eu am facut-o. Nu regret nimic.

  0

 2. #2

  Am primit timeout 30 de zile pentru un comentariu lasat la un artcol, am scris „erou”, doar atat, muie algoritm de ban

  0

 3. #3

  iesim cu furadan

  0

 4. #4

  Eu nu am avut niciodata feisbuc, insa, cred ca amenda creste si creste si deodata loveste. Nu ca i-ar durea prea tare 1-2 miliarde amenda (mai nou amenzile astea imi par mai mult spaga pentru ca ele se platesc si se continua in acelasi stil).

  0

 5. Hai sa mergem toti pe twitter, pare mai fain acum. ;)

  0

 6. off-topic: oare stirea cu iliescu ca e in spital e pacaleala de 1 aprilie?

  0

 7. #9

  Peste ani îl voi parafraza probabil pe un erou sas de la 1848: „Scriu pentru a 1001-a oară/ Facebook trebuie să dispară”.

  0

 8. #10

  nu te obliga nimeni sa ai cont de facebook. eu am cam inceput sa intru din ce in ce mai rar.

  0

 9. #11

  tocmai mi-am dat seama cu cine seamana asta cu ochii aia beliti si morti. cu tanarul canibal din sin city interpretat de elijah wood. aceeasi expresie goala, lipsita de orice emotie. sinistru!

  0

Citește și...

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.

Un gest extraordinar de mișto făcut de membrii USR, care au decis, cu majoritate covârșitoare, că Nicușor Dan trebuie să fie candidatul lor pentru alegerile locale. Și asta arată că membrii reali, nu cei de la sediu, sunt mult mai cu picioarele pe pământ decât conducerea și înțeleg că Dan are mult mai […]

Am fost ieri la HardRock Cafe, in Herastrau, dupa un mers prin trafic de imi venea sa ma impusc, pentru ca am auzit ca au burgeri buni. Si da, sunt buni. Exceptand chifla aia cu varf lucios, pe care eu nu o mananc pentru ca mi-e sila, in rest, foarte bun. S-au mancat […]