26 comentarii

 1. #1

  Fii echidistant paganule, leaga-te rand pe rand si de celelalte culte de pe aceste meleaguri ! :D

  0

  0

 2. Da , da, ce sa mai zic, incearca sa ingropi pe cineva fara sa dai bani unui preot, ca sa dau un exemplu mult mai dramatic! De bine de rau , copiii aia isi traiesc viata mai departe si cu si fara popa ala, dar tu cu mortu’ nu poti sa stai in casa! tot asa, nu-ti boteaza copilul si nu mai spunem de cununat, daca nu dai bani! Ce e frumos, ca iti taie si chianta la banii aia, cica pt biserica!

  0

  0

  • #3

   Corect, S.C. B.O.R. S.R.L. !

   0

   0

  • da’ nu va mai botezati bre copii! nu va mai cununati religios! ce mare chestie…
   toata lumea se plinge de jepcarii astia, dupa care se duc sa le dea bani! pai cum vine asta?

   0

   0

  • PCH » oamenii isi boteaza copiii pentru ca cred in dumnezeu. asta nu ii impiedica sa ii dispretuiasca pe mizerabilii sai asa zisi reprezentanti.

   0

   0

  • coane, inclin sa nu cred. isi boteaza copii din cauza traditiei. si daca ar fi s-o gindim logic, din moment ce botezul inseamna acceptarea lui hristos ca salvator si renuntarea la pacat, el nu prea se poate intimpla pentru copii de 6 luni, care habar n-au nici cine le sunt parintii. botezul nou-nascutilor a fost inventat ca o forma de recrutare foarte eficienta: copilul este evident prea mic pentru a se impotrivi, iar cind creste este deja indoctrinat asa ca dezertarea catre alta religie este putin probabila si greu acceptata de familie. pina la urma, si isus a fost botezat pe la 30 de ani.
   eu cred in dumnezeu, dar nu imi voi boteza copilul.

   0

   0

  • copiii cu 3 i, scuze.

   0

   0

 3. şi plata cum se face? Se menţionează numarul de cont într-o rugaciune şi intră banii?

  0

  0

 4. #9

  Tot Petreanu-i fruncea …

  0

  0

 5. apropos de asta, acum am ascultat o stire comnform careia BOR a iesit pe pofrit cu toate mitropoliile ei, conform declaratiilor la fisc! Si da, bineinteles, profitul nu se impoziteaza ci se duce in intregime in ajutarea enoriasilor nevoiasi! Doamne, cat de norocosi suntem pentru bunatatea ta nemarginita si nemeritata!…..
  Sa intelegem totusi ca Dumnezeu nu poate exista fara bani, fara banii nostri, ca sa fiu mai explicit. Cu toate minunile lui, tot buzunarele noastre reprezinta cea mai mare minune pe care o face Dumnezeu in conturile popilor!…Let’s fuck them good and call’it God’s will!

  0

  0

 6. Lasa ca si niste pocaiti au slavit cuv. Domnului in fata blocurilor intr-un cort si-au primit amenda. :( Oare a fost trimisa de la Domnu’?

  sursa: stiri.

  0

  0

 7. #12

  Banul e ochiul Dracului, de aceea noi trebuie sa-l orbim, ca sa fie in imposibilitatea de a ne face rau, din moment ce are acest handicap vizual.

  0

  0

 8. #13

  Oare e gresit sa-i numim pe unii dintre ei ,,diavoli in sutana”

  0

  0

 9. Care preoti? Ma scuzati, dar inafara de niste sarlatani, niste imbuibati dedati la orgii sexuale, niste lepre doritoare de inavutire pe spatele prostilor, (“celor saraci cu duhul”) mai avem ceva? Va spun ca daca ii intrebi mai in amanunt care e misiunea lor ca preot, si ce semnifica aceasta meserie peste 70% din ei vor da din colt in colt. Incasari de circa doua sute de mii de euro la cutia milei la Iasi, la pupat de oase ( sursa ProTv) va spune ceva? Se platesc din astia ceva taxe la stat? Controleaza cineva unde se duc banii astia ? Eu nu cred ca la vreo fundatie! Nu te astepta bai Arhi la JEGURILE astea sa faca ceva gratis. Nu au facut-o si nu o vor face niciodata!

  0

  0

  • Bre da rau esti bre, mai mai sa ma sperii. Tinand cont de poztitia ta violenta pot sa te intreb daca esti casatorit religios sau alte prostii din astea lumesti ori sa fiu convins ca eviti orice contact cu „JEGURILE”?
   Modul de organizare si de finantare a BOR este acceptat si aprobat de autoritati, autoritati numite de alesii poporului. Poporul il alege pe Fane si Gogu sa il carmuiasca, Gogu si Fane decid sa dea bani bisericii iar apoi poporul injura ca biserica are bani. Oare ne scapa ceva in lant?

   0

   0

 10. Un lucru e sigur. În IAD vom putea citi arhiblog şi mai garantez ceva … vei avea mai mulţi unici pe zi.

  0

  0

 11. Zicea cineva ca religia a aparut atunci cand primul smecher a prostit primul fraier ca el poate sa-i faca legatura cu Dumnezeu. Contra cost :-)

  0

  0

 12. pai da, faptul ca niste popi ortodocsi jegosi iau bani pentru „raspindirea cuvintului domnului”, desi biblia are ceva recomandari exact contrare, inseamna fara indoiala ca dumnezeu ori nu exista, ori daca exista are nevoie de bani ca nu prea se descurca cu ei, vorba lui carlin. deci, case solved.

  0

  0

 13. #25

  OAMENILORRR….Gåga asta nu raspandeste nici un cuvant ….asta sa ne fie de bun inteles,,,,,pur si simplu merge la o munca pentru care ia bani si le spune copiilor niste chestii care poate nici el nu le crede…..E DOAR POPA ,,POPI NU MAI RASPANDESC CUVANTUL DOMNULUI DEMULT,,,,,DOAR DA SLOVE DIN EI,,,,PE BANI BINEINTELES,,ALTFEL…….- N-ar mai veni –

  0

  0

 14. #26

  Ai spus cumva politician??? No way, pe primul loc sunt preotii. Bineinteles ca au primit chitanta, nu??

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]