Acum câțiva ani buni, când era în vogă formația O-Zone, al cărei fan fanatic sunt, circula o poveste. Cum că O-Zone au luat o grămadă de bani de la Vodafone, de fapt Connex, pe vremea aia, pentru că au inclus în melodia lor textul cu Nu răspunzi la esemeeees.

Acum vi s-a părea rizibilă ideea, având în vedere că SMS-ul a devenit ceva banal, dar, pentru vremea respectivă, când telefonia mobilă era un bebeluș, mi s-a părut o idee gigantic de mișto. Desigur, nu știu dacă a fost reală sau doar o simplă poveste.

Revenind la oile noastre, pentru împătimiții de SMS, utilizatori de cartele, Vodafone oferă optiunea de a comunica nelimitat prin SMS in orice retea nationala. Tot ce trebuie ei sa faca pentru a beneficia de aceasta optiune este sa aiba 6 Euro minim credit pentru a primi inca 6 Euro sub forma acestei extraoptiuni de SMS-uri nelimitate. In plus, clientii primesc si 2000 de minute in retea, 100 de minute nationale si 150 MB trafic de date.

În plus, pentru 8 euro, se dublează cantitatea de internet din ofertă, adică primiți 300 MB internet, 2000 minute în rețea și 100 de minute naționale.

Ca idee și pentru a vă opri din ditirambele vijelioase, asta e o opțiune de voce și SMS. NU E O OPȚIUNE DE INTERNET. Așa că nu mă interesează acele comentarii de gen.
Mulțumesc.