Râsul curcilor cu USR

Deci USR plătește sponsorizare la Facebook, de aia nașpa, pentru care îi condamnă pe ceilalți, ca să atragă atenția că pe internet cineva distribuie fake news cu ei, da?

Doar că acel FAKE NEWS cu ei este postarea de pe G4Media în care a lor Cosette Chichirău îl acuză pe Barna de fraudă. Da, deci fake news e de fapt, un articol al unui site respectat, promovat de o grupare de pe internet, ALTA decât a lor, prin urmare, promovări nasoale, spre deosebire de promovările USR, care sunt promovări din acelea bune, în interesul poporului.

Problema e că oamenii au început să îi sancționeze pentru comportamentul acesta eratic.

Și foarte bine că o fac. Poate își aduc aminte că un partid ar trebui să aibă doctrină, idei. Pe pagina Fără Penali e doar o dulce UITE CUM TOȚI NE FURĂ.

3 comentarii

 1. „Hic! Nu sunt turmentat, dar eu… Eu pentru cine votez?” Vorba aia…
  Deja incep sa ma dezamageasca grav. Chiar sunt asa prosti de-si dau cu tesla in coayee? Sunt sapati din interior?
  Au niste gunoaie in partid de care trebuie sa scape urgent.

  1

 2. „Zeus”… Cineva a avut un fetiș. :D

  0

 3. #3

  Dar ciuma roșie care a cheltuit însutit ptr. campania lor electorală, de râsul cui sunt? De râsul/plânsul românilor care au sărăcit de 30 ani incoace, de când jefuiesc această țară!

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Atâta am de căpșunărit azi, și tocmai azi mi-am lăsat cuvintele acasă. Și o parte din cap, exact aia de care am nevoie, că-mi vine NADCAP-ul în audit într-o lună și trebuie să revizuiesc documentația din paleolitic. Am gândurile împrăștiate prin tot internetul. Dacă nici Paul de Seneville nu ajută, nu știu cum să […]

Bine, știu, specialiștii internetului se vor ofusca și nu vor înțelege ce văd eu bun la ea. Aia e, îmi place mie, condamnați-mă la bice pe spinare. Cred că e o reclamă bună, care atinge exact obiectivele propuse și nu stă în reach și exceluri. GGul merge către băieții și fetele de la […]