O rază de soare


Atunci când te simți singur și trist și disperarea-ți dă târcoale, pentru că Dragnea câștigă pe toate planurile, iar ai tăi sunt un grup de farfuzele care circulă prin agora ca niște găini cu capul tăiat, când nimic nu ți se mai pare altfel decât negru, când ai abandonat orice speranță, precum Dante, apare o veste de asta, în miez de noapte.

KFC face livrări la domiciliu. Dumnezeule mare și bun, fie spagheta ta binecuvântată, am trăit să o văd și pe asta. Mai rămâne să facă asta și McDonalds și… dar stai!

Copii, semnele sunt clare, mântuitorul este aproape, cele 7 pecepți ale apocalipsei au fost rupte.
Fiți puternice.

11 comentarii

 1. #1

  Ce ai facut in ziua votului? Am asteptat comenzile de la kfc si mc donalds! Au venit dupa 14 ore, a fost record de comenzi! In zonele de livrare nu a iesit nimeni afara

  0

 2. #2

  KFC si MC fac livrari la domiciliu iar UDMR are ministru al invatamantului !

  0

 3. #3

  Daca nu o aduc si gata mestecata …

  0

 4. #5

  As intreba ceva de provincie, dar noi inca asteptam Ikea.

  0

 5. Prin zona pe la piata Victoriei, Mc-ul facea deja livrari intr-un perimetru restrans printre anumite cercuri de persoane. Payzanilor!

  0

 6. #8

  La Mc, zonele de livrare bănuiesc ca sunt la maxim 5 minute de restaurant.Dacă întârzie 10 minute, se sleiește sosul din hamburger de-ți explodează artera in tine. Cred că aș comanda doar înghețată.

  0

 7. Nu e chiar peste tot si se face prin Foodpanda.

  0

 8. #11

  mc vine cu food panda :|
  food panda mi-a adus odata mancarea in 3 ore, city grill primaverii fiind la 3km distanta

  0

Citește și...

Distinsul jurnalist Mircea Badea a făcut astăzi tetanos, sifilis, blenoragie, hemoragie, niște HIV și oleacă de cancer anal la auzul veștii. Suntem alături de el, în greaua încercare. La cât e de nervos, prevăd că iarăși provoacă un motociclist la bătaie.