RDS-RCS DNS Hijacking

Sunt un tip cinstit. Îmi place să îmi plătesc datoriile (atunci când nu sunt la bănci care îți triplează rata, pentru că pot), îmi place să spun întotdeauna foarte clar la ce te poți aștepta de la mine.

De aceea, întotdeauna cer să mi se spună exact cât am de plată pentru un oarecare serviciu. Vreau să știu exact cât mă costă. Dacă am bani plătesc, dacă nu, înghit în sec. De aceea mă enervează reclamele la filme, de exemplu, unde eu dau 30 de lei ca să privesc reclame la telefonie mobilă sau mașini. Nu am să înțeleg niciodată de ce, iar explicația aia cu altfel filmele ar fi mult mai scumpe, mi se pare profund nesatisfăcătoare.

Revenind, nu reușesc să găsesc în contractul cu RDS unde scrie că RDS are dreptul de a face DNS hijacking și de a-mi prezenta la conectare reclame către produsele proprii. Poate mă înșel eu și o fi legal.

Deși mă îndoiesc maxim.

Via Flo

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

30 comentarii

 1. Si ca sa ne bage al 7-lea program de stiri au scos AXN Crime si AXN SciFi? Sa-i trazneasca.

  Thumb up 0
 2. #8

  Au scos din grila digitala *star fara sa spuna o vorba! Oameni care aveau in contract programele *star! In schimb au trimis sms si mail-uri nenumarate ca au lansat rahatul de digi24 cu uratania aia de om …Pepelitzeanu sau cum naiba il cheama!

  Thumb up 0
 3. #9

  A decodor digital, nu am cele 2 programe!

  Thumb up 0
 4. #10

  @DanCapitanDePlay, *star nu mai emite in tara noastra.
  @Trosnel, daca ai baza nu le vezi.

  Thumb up 0
 5. #11

  Te informează despre ce ți-ar face bine la pipotă.
  Gratis.
  😀

  Thumb up 0
 6. RDS au voie tot ce pula lor vrea. Asta ca sa nu mai intrebe lumea aiurea.

  LOL.

  Thumb up 0
 7. La fel si la noi, au scos posturile digitale, fara o vorba scrisa …La un televizor am decodor, la altele doua ba…angajatii ne-au spus ca avem dreptul la 5 fara plata, azi vom vedea care e treaba, pe analog se prind infect…cu purici…am dat cu „praf” dar nimic..La televizorul cu decodor au aparut vreo 10 poturi…pe care nu se vede nimic, scrie….teste…o sa ma uitla acestea ca e o placere sa nu vezi nimic…

  Thumb up 0
 8. In curand vor detine monopol, daca achizitioneaza si UPS-ul nu mai au concurenta.

  Thumb up 0
  • #15

   Nu mai au concurenta pe livrari de colete sau pe ce anume ?

   Thumb up 0
 9. Astia fac ce vor.Nu prea tin cont de contracte.Nu-i insa ok daca faci tu ceva

  Thumb up 0
 10. #17

  Bai va plangeti degeaba. RDS-ul rulz eu ma uit numai la posturi unguresti si nemtesti care sunt in jur de 20-25. Acum sincer grila lor s-a umplut de balarii. Cand m-am abonat prindeam 2 posturi non stop de pornache destul de acceptabile acum le-au schimbat cu unu unguresc low budget. Foarte multe programe de umplutura, UPC-ul in clipa de fata si la net si la tv sunt peste RCS-RDS. Din pacate UPC-ul nu prea are acoperire in Bucuresti.

  Thumb up 0
 11. #18

  Io vad acolo o adresa cu rcs-rds.ro, nu inteleg unde e DNS hijacking-ul. Cel mult poate e un http redirect la care firefox se pare ca nu e imun cum e chrome-ul.

  Thumb up 0
 12. Treceti pe DNS-urile publice de la Google. http://code.google.com/speed/public-dns/

  Thumb up 0
 13. iLink facea asta din 2008 si o facea mult mai urat (cu crashuri de browser si muzica data la maxim). Aparent au fost niste deschizatori de drumuri oamenii :))

  Thumb up 0
 14. si romtele-pârţ avea ceva măgaărie d’asta.

  Thumb up 0
 15. Fac ce vor cu noi …

  Thumb up 0
 16. #23

  Si Clicknet facea lucruri d’astea. Cel mai recent mi s-a intamplat acum o luna, pe Chrome, ca sa stie rumbu ca nici Chrome nu e imun.

  Personal nu ma deranjeaza foarte tare. Inchid pagina si deschid iar pagina dorita.

  Thumb up 0
 17. #24

  da faptul ca va logheaza TOT ce faceti pe net nu va deranjeaza ?

  Thumb up 0
  • Ascultati de pmk, el stie care e treaba lu log-urile la ISP.
   Pariu cu tine ma putza, daca mergem acum la ISP-ul tau ala habar n-are pe ce site ai intrat ieri.

   Thumb up 0
 18. #26

  Si mie mi-a aparut asta in urma cu vreo 10 zile. Insa ceea ce mi se pare de o cretinitate tipic romaneasca e intreabarea „Sunteti de acord cu vizionarea mesajului Digi 24?”. Imi arunci un cacat in ochi, apoi ma intrebi daca sunt de acord ca sa-mi arunci cu cacatul respectiv in ochi.

  Thumb up 0
 19. De asta am avut si eu parte acum 2 saptamani. Cand ma duc zilele astea sa platesc factura ii iau putin la intrebari

  Thumb up 0
 20. #29

  Ceea ce ma enerveaza e ca platim taxa tv,chiar daca platesc separat si rds&rcs ,macar sa ai si optiunea sa alegi, doar sa zicem vreau posturile discovery,sport, inca 2 canale si sa platesc numai exact astea.Mai mult de 80% din posturi is inutile.Nu mai bine imi fac o antena pirat prind 200 posturi si platesc taxa tv,si atat,

  Thumb up 0