Reacții pe care nu le înțeleg

Libertatea a făcut o anchetă, nu, nu o servită, așa cum ați crede, despre reclamele mincinoase la medicamente minune anti cancer, reclame cu care era împânzită și libertatea. După articol, ÎN MOD LOGIC, zice mintea mea, firmele respective și-au retras reclamele, adică e cumva normal, nu ai cum să pui reclamă la ceva ce cotidianul unde îți faci reclama zice că e o mizerie. Nu?

Ete că nu. Mihnea Vasiliu de la Ringier este extrem de nervos. Dar stai, cum, de ce v-ați retras reclama de la noi, ce e ăsta, șantaj?

Acum, nu aș vrea să fiu cumva și într-un fel, dar tovarășe Mihnea, dacă ați scris despre medicamentele minune că sunt niște mizerii și minciuni, de ce doriți să aveți, în continuare, reclamă în ziar la așa ceva? Înseamnă că, într-un fel, cu bună știință, doriți să mințiți cititorii, făcând reclamă la ceva ce tocmai ați demonstrat că e fals? Totul pentru bani?

Nu știu, întreb și eu, că de aia=s om

6 comentarii

 1. #1

  Yello mihnea cauza iefect, a?
  Te doare la minte.

  0

 2. #2

  offtopic
  Șef, ai văzut-o pe-aia cu reacția MAE după ce SUA s-a retras din tratatul INF?
  – MAE a anunțat că susține poziția SUA și afirmă că încălcarea de către Rusia a tratatului INF implică riscuri semnificative.

  //tot offtopic
  Mă dădeam cu bicla pe 5th Ave și oprește una cu un BMW care cică i-am tăiat fața. I-am explicat că nu există bandă de bicicletă și prin urmare am drepturi egale cu orice alt autovehicul din trafic și n-a știut ce să mai zică și m-a luat repede la mișto pe sub ochelari:
  – E frig afară?
  Și-acuma, sincer vă spun, scopul meu în viață s-a schimbat și e să ajung atât de bogat încât să nu mai simt vremea.

  0

  • #3

   Si nu i-ai răspuns ca te-ar putea incalzi oleacă pe bancheta?

   0

 3. #4

  Mihnea Vasiliu s-a nascut nervos. Scolit de Sarbu la Pro, considera ca totul i se cuvine in viata. Asa se intampla cand palaria pe care o porti e mult prea mare pentru capul tau mic si etilizat. Baiatul asta n-a scris trei randuri cursive in viata lui, dar a fost tot timpul sef.

  0

 4. De fapt, ideea nu era sa nu isi mai faca reclama, ci sa nu-si mai faca reclama mincinoasa.

  Personal, as respecta o firma de suplimente naturiste care isi face reclama la un supliment nutritiv care intareste imunitatea organismului pt perioada iernii. Ori un altul care ajuta digestia. Habar n-am, chestii normale, care chiar pot fi rezolvate prin suplimente naturiste.

  Fatpul ca aia si-au scos reclama din ziar inseamna ca ei vindeau EXCLUSIV pe baza de reclama mincinoasa.

  0

  • #6
   Arhi

   absolut si e evident. problema e, de ce domnul de la ringier doreste, in continuare, reclama mincinoasa in site?

Citește și...