5 comentarii

 1. #1

  this p0rn has some nice cosplay elements…

  1

 2. #2

  Ca un umil fan al acestui tip de entertainment nu pot sa nu observ ca de multe ori tipele si chiar tipii arata mult mai bine decat personajele originale:)…
  In rest nu poate decat sa ma bucure ca avem si noi „geeksi” bunaciunile noastre…hehehe

  0

 3. #3

  anul trecut la comic con era o tanara acoperita de la gat pana la glezne de o chestie subtire si ultramulata din microfibra sau asa parea. (nu am pus mana sa verific)
  era practic dezbracata. si super haios cum taticii care isi duceau copiii pe la diverse standuri ramaneau co ochisorii lipiti de materialul cu pricina. si eu m-am numarat printre privitori. pur si simplu nu aveai cum sa o ratezi.

  1

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Doar mie mi se pare că mobile.de a ajuns un fel de autovit? Prețurile săltate, stai și te uiți, de exemplu, eu, mașini de 6000. Beton, există. Bifezi recuperare tva, gata, nu mai există. Taxiuri cât cuprinde, valuri valuri de Smarturi și cam atât. Vorbim turkce, araba, rusa si romana. FML.

Am primit știrea asta pe mail și, după ce am ieșit scârbit din campania electorală mizerabilă din ultima lună, chiar nu mă pot abține. Mailul se termină cu ceva de genul „vă rugăm păstrați anonimitatea”. Îi ador pe delatorii ăștia justițiari care vor să facă justiție, dar pe expunerea altora. Scrie tu, Cetine, […]