Realitatea TV e de rahat

Fomistii lui Vantu au pornit o noua campanie de presa, pentru ca s-a terminat aia cu zapada si aeroporturile. EPIDEMIA DE GRIPA!!
Au sunat pe la primari, pe la prefecti, intreband daca sunt pregatiti pentru epidemia de gripa, aia normal, au raspuns ca nu, pasarica de la realitatea a dat grav din cap, mhm, inconstienta, si i-a luat interviu nustiucarui director de la centrul de imunologie din bucuresti.
Care director i-a explicat clar ca nu exista epidemie de gripa, la temperaturile astea nici nu exista posibilitatea de a se declansa, si ca in principiu, bate campii.
Desigur, acum vantoasa a inceput cu „da, inteleg, acum nu este, dar in viitor, sigur va fi, nu?”
Pai f?, in viitor poate veni si apocalipsa, si un cutremur grav, si poate sa iti cada si o caramida in cap.
Tu din pacate, tot proasta vei fi….

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. Le place sa sperie o tara intrega.Vorba aceea: „cu televizorul ati mintit poporul” se traduce acum „cu televizorul speriati poporul”.

 2. da, cred ca RTV a luat-o tare intr-o directie gresita. Ma uit la situl lor si apar stiri de genu:”Liviu Guta inzapezit la Eforie”. sau nu stiu cine si-a micsorat sanii.
  Ce ar putea sa ii scape e Anu Electoral,de fapt sunt doi, campionatu european de fotbal si jocurile olimpice.

 3. ceva nou? Realitatea este un post tare ireal.

 4. Dom`le a post serios de stiri, daca nu exista ceva senzational te face concurenta :-)

 5. Nu degeaba Carcotasii ii zic Irealitatea TV. :))

 6. #6

  O sa se supere Piticu pe tine pentru calificativele acordate :). Acuma nu ca nu ai dreptate :)

 7. Is ratati astia de la realitatea…sperie tot poporul.

Citește și...

Sunt un tip foarte răbdător și un adept de-al lui Sun Tzu, care te sfătuiește să păzești malul râului, ca să admiri cadavrul dușmanului tău cum trece. Recunosc, am admirat multe. Online, desigur. Nu îmi place să mă uit la seriale care nu s-au terminat, pentru că urăsc să rămân în limbo, așteptând […]

Atunci când politicienii noștri vor păți așa ceva, nu coregrafii șmechere în piață, după care să ne lăudăm ce mișto a fost. PE NET! Dar momentan nu se va întâmpla așa ceva. Momentan încă suntem bine, încă proporția de bine hrăniți versus rupți în cur e bună. Trebuie să înceapă să plece corporațiile […]