O reclamă drăguță la Bringo

Bine, știu, specialiștii internetului se vor ofusca și nu vor înțelege ce văd eu bun la ea. Aia e, îmi place mie, condamnați-mă la bice pe spinare. Cred că e o reclamă bună, care atinge exact obiectivele propuse și nu stă în reach și exceluri.

GGul merge către băieții și fetele de la Next Advertising.

15 comentarii

 1. Aplicatiq e super, o folosesc saptamanal aproape pentru ca are 5 mari plusuri:
  1. Nu mai tragi de cumparaturi pana in casa (etajul 1.2.3.4..)
  2. Nu mai cumperi prostii..ajungand la casa de marcat cu dublul cumparaturilor propuse
  3. Nu te mai bate copilul la cap pe fiecare raion ca vrea cate un produs (jucarie, dulciuri, alte produse cu logouri de desene pe ele)
  4. Timp economisit
  5. Nu ma costa aproape nimic fiind din Pitesti stau la 14,5km de carrefour (2l motorina minim tot se consuma pe 29km)

  7

 2. #2

  E Bringo! Nu doar o aplicație!

  3

 3. Foarte haiosi oamenii.
  Dar vad ca se aglomereaza segmentul asta. Sa fie bine, zic

  1

 4. #4

  Nu stiu daca si la altii se intampla, dar mie pe laptop imi apare iframe-ul cu filmuletul pe o latime de 60 de pixeli doar. Desi are inaltimea de 415, filmuletul dinauntru e restrans la 60×34 pixeli. Puteam sa pun un screenshot in loc sa explic atat, dar mi-a fost lene.

  4

 5. #10

  Boys bands are sooooooo ’90s….

  0

 6. Ai uitat P

  1

 7. Eu m-am născut cu oareșce ureche muzicală mai ciudată. Clipul mi-a adus aminte de vocea lui Joe Dassin sau de „28 Degrees A L’Ombre”

  2

 8. #15

  Poate un pic pe linga subiect: aici Lidl tocmai a lansat un serviciu de home delivery, Shipt. L-a folosit careva, e si in Ro?

  3

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.

Un gest extraordinar de mișto făcut de membrii USR, care au decis, cu majoritate covârșitoare, că Nicușor Dan trebuie să fie candidatul lor pentru alegerile locale. Și asta arată că membrii reali, nu cei de la sediu, sunt mult mai cu picioarele pe pământ decât conducerea și înțeleg că Dan are mult mai […]

Am fost ieri la HardRock Cafe, in Herastrau, dupa un mers prin trafic de imi venea sa ma impusc, pentru ca am auzit ca au burgeri buni. Si da, sunt buni. Exceptand chifla aia cu varf lucios, pe care eu nu o mananc pentru ca mi-e sila, in rest, foarte bun. S-au mancat […]