O reclamă drăguță la Bringo

Bine, știu, specialiștii internetului se vor ofusca și nu vor înțelege ce văd eu bun la ea. Aia e, îmi place mie, condamnați-mă la bice pe spinare. Cred că e o reclamă bună, care atinge exact obiectivele propuse și nu stă în reach și exceluri.

GGul merge către băieții și fetele de la Next Advertising.

15 comentarii

 1. Aplicatiq e super, o folosesc saptamanal aproape pentru ca are 5 mari plusuri:
  1. Nu mai tragi de cumparaturi pana in casa (etajul 1.2.3.4..)
  2. Nu mai cumperi prostii..ajungand la casa de marcat cu dublul cumparaturilor propuse
  3. Nu te mai bate copilul la cap pe fiecare raion ca vrea cate un produs (jucarie, dulciuri, alte produse cu logouri de desene pe ele)
  4. Timp economisit
  5. Nu ma costa aproape nimic fiind din Pitesti stau la 14,5km de carrefour (2l motorina minim tot se consuma pe 29km)

  7

 2. #2

  E Bringo! Nu doar o aplicație!

  3

 3. Foarte haiosi oamenii.
  Dar vad ca se aglomereaza segmentul asta. Sa fie bine, zic

  1

 4. #4

  Nu stiu daca si la altii se intampla, dar mie pe laptop imi apare iframe-ul cu filmuletul pe o latime de 60 de pixeli doar. Desi are inaltimea de 415, filmuletul dinauntru e restrans la 60×34 pixeli. Puteam sa pun un screenshot in loc sa explic atat, dar mi-a fost lene.

  4

 5. #10

  Boys bands are sooooooo ’90s….

  0

 6. Ai uitat P

  1

 7. Eu m-am născut cu oareșce ureche muzicală mai ciudată. Clipul mi-a adus aminte de vocea lui Joe Dassin sau de „28 Degrees A L’Ombre”

  2

 8. #15

  Poate un pic pe linga subiect: aici Lidl tocmai a lansat un serviciu de home delivery, Shipt. L-a folosit careva, e si in Ro?

  3

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Ieri am primit carnetul de note al fiului, unde am constatat, cu surpriză, că are FB la religie. A întrebat maică-sa învățătoare de ce, răspunsul a fost simplu – S-a înscris el la religie, pentru că îi place. Fiul meu, care are 7 ani, s-a înscris singur la ora de religie și primește […]

Pentru că e aproape weekend și pentru că o să fiu destul de ocupat, am făcut poll-ul oficial care să dea relevanța internetului funcție de realitate. La ultimul poll pus aici, Barna câștiga cu vreo 65%. Mă gândeam că ori votăm frumos, conform conștiinței, ori am eu audiență de USR-iști, conform opțiunilor mele […]

Acum un an și ceva scriam acest articol, legat de personalitatea lui Klaus AduAruncătorul, din care citez: Am zis și o mai zic. Dacă, la alegeri, vor rămâne, în turul 2, Johannis și Pandele Vrânceanu Firea Șicâțiormaififost, merg și votez cu cordelina din voluntari. Oricum, datorită lui Johannis, funcția de președinte a […]