Reclama la vinul Sâmburești se adresează locuitorilor din Vaslui

Practic, reclama asta spune că tipul respectiv a reușit să își cunoască mai bine femeile doar după ce le-a îmbătat cu niște chardonnay de sâmburești. Dacă nici ăsta nu e îndemn la sex surpriză fără preludiu cu o intelectuală, împreună cu alți 6 prieteni , atunci nici eu nu mai știu la reclame.

Păcat de vin, că el săracu’ e bun, doar agenția care face add-urile e varză…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

23 comentarii

 1. #1

  O fi frate cu „Sânge de taur”? Sau „Puterea ursului”? :-)

  0

  0

 2. #3

  Aia cu femeile „alergatoare” ma scoate din sarite!

  0

  0

  • #4

   @alina precizarea de „femei alergatoare” are tot sensul din lume, pentru ca o vorba din batrani spune ca femeile cu fusta ridicata alearga mai repede decat barbatii cu pantalonii in vine. Batranii din Vaslui, desigur.

   0

   0

 3. Asta e inspirata din sange de taur, macar ca text… :)) reclama ma refer.

  0

  0

 4. Too soon man, too soon! :)

  0

  0

 5. #8

  Bre, puteti sa ma faceti hater, vasluian, basist, iohanist, cum va vine la gura, da’ mie imi place reclama.

  Desi eu zic ca mergea mai bine ca reclama la o tarie ieftina, eventual la un coniac Croix Rouge. Gen ala clasic, „Mona”. Numa’ zic.

  0

  0

  • #9

   Am citit onanist… frumos joc de cuvinte…

   0

   0

  • #10

   Romeo, tehnic vorbind ‘lectura falsa’ e o forma de proiectie psihologica.

   Cu alte cuvinte grijile, preocuparile, nevoile, fricile noastre influenteaza ceea ce decupam/vedem in realitatea exterioara. E ca la testul Rorschach, unii vad numai pizde, de exemplu. Sau Mircea Solcanu numai puli si catelusi maidanezi.

   Lumea este creatia noastra, adica vedem ceea ce cautam.

   0

   0

 6. #11

  preferata mea e aia cu banca BCR, cu un credit Harap reuseste sa ii faca pe plac fetei lui Rosu imparat, acolo nu sar feministele ca sunt cumparate?

  0

  0

 7. #12

  Fraților, presa se înșeală. Am aici dovadă. Am făcut rost pe căi neoficiale de o interceptare DNA. dau în premieră aici, convorbirea purtată de fata respectivă din Vaslui cu unul dintre cei 7. S-a petrecut cu o zi inainte de sexul surpriză. Inregistrarea e autentică. Mi-a parvenit pe canale secrete

  https://www.youtube.com/watch?v=eHvMzt8b5ag

  0

  0

 8. … mmh …

  0

  0

 9. #16

  cam dubioasa concluzia matale legata de vinul astora. ai amintiri neplacute de la samburesti ?

  0

  0

 10. Asta in schimb e reclama de intelectuali versati:
  https://m.youtube.com/watch?v=s6W0XXw6CqA

  0

  0

 11. daca bea cu tine nu mai e secs surpriza pe urma. numa zic.

  0

  0

 12. Vinu’ adevărat se vinde cu butoiul si se bea cu găleata

  0

  0

 13. #21

  Vinul e chiar bun!

  0

  0

 14. #22

  Arhi fara sa ma atac si sa ma cac pe mine cu chestii gen sunt mandru ca sunt din vaslui si etc. Vreau doar sa te invit 3 zile la vaslui. Si iar fara sa ma cac pe mine totul pe cheltuiala mea….iti trimit si bani de benzina.
  Daca iti place linistea si banalitatea o sa iubesti orasul in 2 zile.
  99.9% din mizeriile din presa se intampla in sate uitate de lume unde primarii fura in ziua mare si lumea inca n are curent si apa curenta…so nu e chiar asa mare mirarea cand Vasile crescut cu lupii in padure il pocneste pe Ion cu toporul in cap.

  0

  0

  • #23

   Deci il inviti in #Vaslui pentru 3 zile!
   Dupa 2 zile o sa iubeasca orasul!
   Si in a 3a zi??? Il „iubeste” tot orasul??? Decat intreb! :)

   0

   0

Citește și...

Am scos-o ieri pe minunea creață din dotare la biliard. Că nu prea vrea, că nu are chef, câr, mâr. – Hai să jucăm bila 9, propun eu. – Nu știu să joc bila 9. – Nu e nimic, te învață iubitul tău, care e profesionist pe @8Ball Jucăm primul joc, pierd, plin […]

Am hoverboardul acesta de anul trecut, din februarie. După câteva luni, s-a bușit. Din ce găsesc eu pe net, este placa de bază, cel mai des întâlnit defect la chinezăriile astea. Având în vedere că eu nu o să îl repar niciodată și ocupă locul aiurea în casă, dacă îl vrea cineva […]

Am scaunul pe care stau de foarte mulți ani. Nu știu exact câți, dar mulți. E scaunul de birou alb de la Ikea, varianta clasică, dar nu cel care e de vreo 3 ani sau cât e, ci modelul de dinainte, mult mai mișto și mai complet. Nu iau în calcul că, fiind […]

Bicicleta este cea din imagine, este pentru copii mai mici de 6 ani, are 2 ani de când o avem și fiul a învățat să meargă pe ea.