Reclamele mele

Probabil ca multi, daca nu toti cei care formati micuta societate de pe arhiblog, ati observat ca a aparut un banner nou sus in sidebar.
Bogdan ma sanctioneaza aici ca incerc sa va aburesc intai cu articole, si ulterior pun bannere platite, si am considerat ca e necesar, din respect pentru voi sa fac o lamurire.
Bannerul de la eopinii.ro nu este contra cost. Este un banner pus din convingere. Cred in aceasta idee. Este un site facut de doi oameni, sot si sotie, nu are in spate firme sau moguli manafieni, ci doar dorinta de a face ceva nou pe internet. Adica un site unde sa apara orice opinie, despre orice serviciu cu plata din romania.
Si poate, peste ceva timp, veti afla ca a fost o idee super, si ca acel site a reusit sa va scoata dintr-un mare rahat.
Timpul va decide.

8 comentarii

 1. Pe langa mine si barbata-miu mai este cineva, tre’ sa recunostem, un amic f bun, student in Cluj. Si pot sa depun marturie ca n-am bani sa-i platesc lui Arhi. Recunostinta vesnica nu cred ca se pune in calcul :D

  0

 2. ei, merge si apartamentul ala de doua camere:))

  0

 3. :))) Poate faceti vreun schimb de papagali :)))

  0

 4. Salut Arhi,

  Iti scriu aici pentru ca nu am gasit o adresa de e-mail pe care sa-ti sciu.
  Am urmatoarea problema, sa-i zicem. Am tot stat aseara sa-mi modific tema, gasisem pe net o tema care mi-a placut, m-am chinuit vreo 4 ore cu toate schimbarile…

  Le-am facut, dar azi dimineata mi-a spus cineva ca e aceeasi tema ca a ta.

  Acum m-am uitat, e aceeasi tema, dar modificata diferit.

  Pentru ca nu vreau sa fie discutii, voiam sa te intreb daca te deranjeaza sa pastrez tema asa cum e.

  O sa incerc sa caut alta tema intre timp, poate apuc sa modific ceva. Din pacate mai devreme de o saptamana nu cred ca resuesc.

  Imi poti spune, te rog, parerea ta?

  Multumesc,
  Ionut

  0

 5. Am revenit la vechea tema, pentru ca mi-am dat seama ca, indiferent daca nu ar fi fost nici o problema pentru tine, s-ar fi zis ca „m-am inspirat” de la tine.

  Sper ca urmatoarea tema aleasa sa nu fie deja folosita in Romania sau de cineva foarte cunoscut pe care eu nu-l citesc :)

  0

 6. Tema lu’ Arhi este open source deci nu ar fi vreo problema sa o folosesti?

  0

 7. ma gandesc la reactiile „blogosferei” romanesti la orice subiect care tinde catre „copiat” si nu as vrea sa intru in gura nimanui cu asta…

  0

 8. ionut, tema este la liber pe internet…nu vad absolut nici o problema in a o folosi. poti sa o customizezi in asa fel incat sa nu semene deloc cu a mea, e foarte versatila.
  succes

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]