53 comentarii

  1. #1

    Si unde il gasim la Mega, Lidl, Auchan?

    0

    0

    • asta e luat din carrefour, serif stelar,

    • #3

      Damn!!! m-ai rupt cu „serif stelar”…
      Mai tine minte cineva Galaxy rangers? ohh Niko…

      0

      0

    • #4

      Pot plusa si eu prin a recomanda cam orice produs sub brandul „Drag de Romania”. Am mincat telemea DdR, am baut suc natural de mere/diverse, e si faina DdR care e buna, si ar mai fi. Jos palaria!

      0

      0

  2. #5

    Se vede ca nu le ai, cel mai bun este cel facut la tara in cuptor cu lemne.

    0

    0

    • #6

      imi parea tare rau ca n-am si eu o bunica la tara care sa imi framinte cozonaci pe care sa ii coaca la cuptor cu lemne… Pina mi-a povestit o prietena ca fiind in vizita la mamaie, ii observase miinile muncite si trudite, arse de soare si vint, cu noduri si linii insemnate de firisoare negre…. Peste vreo doua zile vede ca miinile erau parca albite, cu unghiile curate…
      „Mamaie, ti-ai ingrijit miinile? Le-ai dat cu crema?”
      „Eh,,, am framintat cozonacii astia!”

      0

      0

    • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahaha

    • #8

      Lasă Stefablue, că s-au sterilizat la copt

      0

      0

    • #9

      Stefablue, fitze de panselutz, sau cum ar zice printesa ardealului: snowflake! :))

      0

      0

    • #11

      Nu contest ce zice Stefablue dar totusi unii dintre bunici mai stiau ce e aia apa cu sapun(da, da sapun de ala facut in casa si taiat cuburi mari).
      Avea bunica-mea o vatra de aia de intrau 20 de cozonaci odata…si nu se pot compara cu nici un fel de cozonac facut la cuptor electric din ziua de azi(doar daca is facuti tot pe vatra-dar nu face nimeni).

      0

      0

  3. #12

    @cetin nu erai matale impotriva acestui desert sinistru?
    Vezi ca ai nimerit magazinul dar nu si cozonacul ;) cel mai bun cozonac de acolo e al lor, cald, direct din forma ;)) cu mult rahat, nuca si cacao.

    0

    0

    • #13
      Arhi

      ba sunt, dar eu aici indeplinesc un serviciu cetatenesc, am grija de voi

    • #14

      Desertul asta sinistru e ca USR. E naspa ca nu are A, B, C si doctrina clara. Plus e si mai naspa ca are X, Y, Z…dar cand trebuie sa te duci la vot, pardon, sa mananci ceva, alt desert mai putin sinistru nu exista.

      0

      0

  4. #15

    Pai asta e doar la” Karefur”, e marca lor proprie.

    0

    0

  5. Mie îmi place cel făcut de boromir. Ăla cu glazura aia cu nuca, nu cei care sunt un fel corn cu ciocolata.

    0

    0

  6. #18

    Si mie imi place cozonacul, atat timp cat e aditivat cu toate cele: rahat, nuca, etc. Da’ coliva tata… cel mai bun desert!

    #faracolivaviataepustiu

    0

    0

    • Ador coliva, cand mi-e pofta dau comanda :)))) Na ca mi-ai facut pofta

      0

      0

  7. #20

    De Paște cred că o să fac un curry.

    0

    0

  8. #25

    Aichi in vest avem Prospero

    0

    0

  9. #26

    Parca nu-ti placea cozonacul. Sau ai zis chec, nu mai stiu. Cam tot ce e paine e ok cald si fresh.

    0

    0

  10. #27

    Sunt decente produsele „Drag de romania”.

    0

    0

  11. #30

    Un cozonac mai fitos se gaseste la Zexe, facut de Mircea Banu

    0

    0

    • #31

      cel insiropat in coniac e dumnezeul lor. #amin.

      0

      0

  12. #32

    Cozonacii facut la Bacania Veche, pe comanda, sunt foarte buni

    0

    0

  13. #33

    In capat la dr. Grozovici, la nea Vasile. Mai mult nuca decât coca. Unul din motivele pentru care sunt gras. Nu fac parte din statistica lui eftimie, bag cozonac săptămânal cu un pahar de lapte.

    0

    0

  14. Ii recomand pe cei de la BioBucovina, langa Piata Amzei, scumpicei dar cred ca e 5 kile un cozonac intreg, plin de umplutura si cu coaja gustoasa. Nu trebuie cumparati multi, ca sunt satiosi rau

    0

    0

  15. #35

    Cozonacul „prajitura saracului”? Pai la cozonac se cere faina de calitate, zeci de galbenusuri, rauri de unt si lapte, umpluturi babane cu nuca, munca cat incape etc. Cred ca trebuie sa fii destul de bogat ca sa-ti permiti asta. Desigur, in maini nepricepute, soarta cozonacului poate fi trista. Dar aceeasi soarta trista o poate avea si cea mai falnica halca de carne. In manute neindemanatice, ajunge opinca. Nepriceperea nu o face insa mancarea saracului. Dar asa suntem noi, dispretuim tot ce-i romanesc.
    Lasa ca englezii stiu sa faca parada de budinca lor de paine (noi o facem din cozonac!) si de alte mancari traditionale, in restaurante cu stele Michelin. Cand ma gandesc cat de apreciata e mamaliga de bucatari celebri in toata lumea iar la noi e numita „mancarea saracului”, vad rosu de nervi! Si verde si mov vad! Tot de nervi!

    0

    0

    • #36

      Faina de calitate ,zeci de galbenusuri, rauri de unt si lapte, umpluturi babane cu nuca, munca cat incape…la cozonacii normali care se gasesc in comert.. !?
      Poate aia facuti la comanda, brutarii de fite si alte asemenea basinute culinare .

      0

      0

  16. #37

    Cozonac facut de mine – cozonac nesimtit de caloric. Se baga la masina de paine ingrediente de cozonac, se scoate aluat gata crescut, se intinde ca o pizza, se pune nuttela (chocolate hazelnut la alegere) cat mai mult, se arunca niste nuca, stafide, rahat si arata in halul asta https://imgur.com/a/7Ovz6dx
    Traiasca masina de paine!

    0

    0

  17. #38

    Pentru cine are chef sa munceasca, va recomand reteta asta: https://www.youtube.com/watch?v=ZT3kr-c5IlY
    Bai nene, da am framantat la aluat 45 de minute, pana a facut basici (am zis ca o sa imi iau robot din ala pana la urma), de imi dadea al meu apa cu paiul :))) dar mi-au iesit niste cozonaci, sa ii dea doamni doamni sanatate lu’ tanti asta… MARI, PUFOSI, MOI!! Mi se umflasera in cuptor, de nu mai stiam ce sa le fac, lol. Aici a fost vina mea, ca cica trebuia sa ii las mult mai mult de o ora la crescut.
    Si ca sa nu mai zic ca 3 zile a rezistat moale, pe cand, pana si al bunica-mii s-a facut pietroi. Stiti cum se fac cozonacii, a doua zi. Ei bine, astia raman pufosi, daca respect exact reteta lu tanti.
    Am lasat toate muierile din familie masca, mai ales ca a fost prima data cand am facut. Mamaie, mama, soacra-mea… au ramas… „wtf”. Am pastrat poze si filmulete ca sa le arat, ca erau aproape convinse ca-s cumparati :))

    Asadar, Cetin, ca tot faci sala acum si vrei niste cardio, baga un cozonac facut de tine, framananat cu „toti nervii”, dupa reteta aia. Si vino aici sa te lauzi, ha ha!

    PS: Daca te apuci pe bune de cozonac, sa il framanti direct pe masa/ pe blat, dupa ce se imbina aluatul, eu nu pot in lighean sau castron, mai rau ma enervez.

    0

    0

    • #39

      Unde sunt pozele?

      0

      0

    • #40

      Haideti doamnelor cu cozonacul ca pe aici sunt ceva domni pofticiosi! Nu-i frumos sa le fluturati ispita pe la nasuc si sa-i lasati asa, flamanzi :)))

      0

      0

    • #41

      Poftiti. La propriu.
      https://imgur.com/a/Qf2aebV

      0

      0

    • #42

      @Jupaneasa
      Ce minunatii v-au iesit din manute! Sunteti artista! Si buna de maritat! Asa ma laud eu cand imi reuseste mancarea! :)))
      Multumesc!

      0

      0

    • #43

      Frumosi si uriasi! Cu o felie te-ai saturat.

      0

      0

  18. #44

    Tineti minte, Cozonac Bujor.
    https://www.cozonacbujor.ro/
    De vreo 10 ani e aceeasi reteta, neschimbat si excelent.

    0

    0

  19. #45

    Brutaria Colt de paine, de pe Popa Nan.
    Acolo sunt niste cozonaci exceptionali.

    0

    0

  20. #46

    Azi dumineata se certau 2 babe pe ultimul cozonac de pe raft. Sinistru, zau. Si ele. Si cozonacul. Si cat se certau ele, o baba-ninja l a pus in liniste in cos si a disparut. Inca rad.

    0

    0

    • #47

      Baba ninja…tru dat!

      0

      0

    • #48

      Unde era asta? ca e plin de cozonaci peste tot. Gramezi!
      De la an la an parca tot mai multi cozonaci …

      0

      0

  21. Ma scuzati, unde e cozonac in poza?!?

    0

    0

  22. #50

    Cozonacul are sens doar in trei situatii.
    1.Mancat cu lapte sau ceai
    2.Mancat cu vin
    3.Cand chiar nu ai nimic de mancare
    Altfel e o coca penibila si ultradulce care iti infunda gatlejul iar mai tarziu si arterele si inevitabil mai nimeresti si o coaja de nuca dornica sa iti sparga un dinte.

    0

    0

    • #51

      Hihihihahaha.. Cozonacul ataca! Stilul tau de a manca cozonac e haios rau. Cred ca ai fost inspirat de Maria Antoaneta ce a decretat ca oamenii flamanzi sa manance cozonac daca nu au paine! Raportat la zicerea asta, poate are si Arhi dreptate cand afirma ca ar fi mancarea saracului. :)))
      Pai eu nu vorbeam de tentativa aia de cozonac din comert! O coca cu apa si faina si ceva imitatie de nuca! O oribilitate! Vorbeam de cozonacul facut acasa, de manutele mamei mele si a altor romancute harnicute, inventive si creative, si copt in cuptorul de caramida, de la tara.

      0

      0

  23. Sunt o grămadă de laboratoare de cofetărie/patiserie care fac super cozonaci. În orașul meu, cozonacii de la cofetăria „Alint” sunt peste orice am găsit în supermarketurile naționale.

    0

    0

  24. #53

    Tate chestiile de la drag de romania is bune. Au iaurt, samntana si lapte in ambalaje de sticla. Bineinteles ca is mai scumpe alea in ambalaje de sticla dar macar poti sa te lauzi ca nu ucizi planeta.

    0

    0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]

O să pun aici conținutul articolului rusesc, că știu că nu o să vă uitați pe el, dacă vedeți că e în rusă. The company „Yandex” has developed a way to determine the income of users of their services. The corporation has already registered the corresponding patent, which Izvestia has familiarized with. From the […]