Recomandarea de luni

Mă gândeam ca lunea să fac o recomandare de site/magazin, bazată pe experiențele personale sau pe mailurile de la voi. nu de alta, dar atât de mult înjurăm lucrurile rele, încât uităm să apreciem pe cele bune. Dealtfel e demonstrat că nemulțumiții sunt întotdeauna cei mai vocali, de asta e greu să găsești pe internet recomandări reale despre ceva. În majoritate vorbesc nemulțumiții, cei mulțumiți stau în banca lor, rupându-li-se grav de restul

Astăzi recomandăm videt.ro. Foarte rapizi, foarte decenți ca prețuri, au și magazin pe la Obor, există pe site chat direct cu cine se ocupă de magazin, mi-am comandat inclusiv astfel lentile de contact. De care sunt foarte mulțumit.

Din păcate, prețurile la lentile de ochelari sunt destul de măricele și nu mi-am luat.
Dar la lentile de contact, are recomandarea arhiblog.
DIXI.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. #1

  Am comandat si eu de la ei acum cativa ani lentile de contact, foarte ok. Acum as vrea sa merg in magazinul lor sa caut o rama pentru ochelari dar nu au program deloc in weekend 🙁

 2. La draq…ce face pornachele din om…
  Gagigile bune cu ochelari ma duc cu gandu la un singur lucru…

  • La interzicerea lentilelor de contact? 🙂

  • nu, la mana lui cea dreapta:))

  • gagicile cu ochelari vad mai mari toate lucrurile mici!

  • #6

   nu stiu ce sa zic de ochelari, dar a observat cineva ce ordine e in camera la poza 8? asa mia zic si eu fata la locul ei, nu ca toate destabalatele care-si fac selfie si toate hainele, vibratoarele si animalele de plus sunt aiurea prin camera.

 3. Ultima poză stârneşte ceva mixed feelings. >:|

  PS. Uite Baxt, ai putea să închiriezi motanul la gagici să facă selfie-uri cu coada lui. Şi nu numai.

 4. Io azi recomand Lidl. Am lasat dimineata 800 lei pe jucarii din lemn acolo…

 5. #14

  @Arhi: Acum cateva luni cautai sa iti faci ochelari. Ai gasit un magazin bun sau ai trecut definitiv pe sticle-n ochi?

 6. #16

  Și eu îmi luam tot de la ei. Da de jumate de an mi a zis o prietena de magazinul on line de la optiblu conga.ro și au prețurile mai mici și au și cadouri faine. Așa e pana la urma trebuie sa zicem și de bine. Bravo de articol.

 7. #17

  Salut Arhi, este vreo diferenta semnificativa (jenanta) intre diametrul de 14mm si 14,2 respectiv 14,4 la lentile? Se poate purta fara probleme 14,2 chiar daca pe reteta este recomandat 14mm? Multumesc anticipat!

  • #18

   alex, habar nu am, nu m-am uitat niciodata:) nu cred ca e mare branza