Cum recunoști un judecător plătit de PSD: Ștefan Pistol

Domnul judecător Pistol a achitat tot ce a prins de la PSD și ieri a făcut și opinie separată, opinând că Dragnea a fost complet nevinovat. Și totuși, e inamovibil, deși este evident că este judecător plătit de PSD și dă sentințe cum dă verdicte curtea constituțională.

Asta e marea problemă a politicii. Că a reușit să corupă judecători, de ambele părți. Pentru că dacă uitați ce au făcut Morar sau Dănileț, înseamnă că aveți o memorie prea scurtă și meritați ce vi se întâmplă.

28 comentarii

 1. #1

  Ce a facut danilet? Mai dau uneori peste el si nu stiu prea multe despre el.

  0

  • Si eu sunt curios de ce a facut … chiar nu stiu

   0

  • #3
   Arhi

   era judecatorul lui basescu

  • #4

   Facea karate odata

   0

  • #5

   Mai concret, care infractor a fost albit de danilet?

   0

  • #6
   Arhi

   basescu

  • #7

   a fost judecator in vreun complet dupa ridicarea imunitatii? in ce dosar, sa caut pe portalul instantelor.

   0

  • #8
   Arhi

   dude, vezi ti de drum

  • #9

   n-avea udrea loc de supt din cauza lui. mORAR a supt la trei ţâte si acum e ambasador.

   0

  • #10
   Arhi

   e fain ca au trecut doar cativa ani si oameni sunt toti What, what, ce s-a intamplat, care basescu, ce pdl?

  • #11

   @arhi singurul merit al liui basescu e ca i-a dezbinat pe rahatii care imparteau justitia si au inceput sa se aresteze intre ei.

   0

  • #12

   @mc gregor : „PDL a avut cateva probleme, dar cea mai mare a fost criza economica din 2009, in care fiindca PSD aveau cateva televiziuni si ei nu, au fost facuti vinovati de toata criza. Datorita PDL a fost posibila infiintarea DNA. Si tot datorita PDL poti sa mergi pe niste fragmente din ce ar putea fi autostrada Transilvania.”
   Ăsta a fost răspunsul la un comentariu că pdl şi băselu sunt cei mai vinovaţi pentru că au distrus speranţa unora care chiar credeau că un partid de dreapta poate fi o alternativă la hoţiile pesedeului.

   Eh, au furat ei, dar au şi făcut câte ceva.

   0

 2. #13

  Și uite de aia trebuie o lege a răspunderii magistraților. Să nu le spuneți și la rezistenți că vă sar în cap, cică îi împiedici pe mizerabilii ăștia care până mai ieri furau cot la cot cu politicienii să își facă treaba.

  0

  • #14

   Legea răspunderii e necesară. Psd a fost curva și a băgat-o la pachet cu cele favorabile lor

   0

  • #15

   Am vazut acu ceva timp o emisiune despre o eroare/infractiune din usa. A facut unul puscarie din cauza procurorului si a politistului. A spus destul de clar, penal amandoi urmau sa raspunda pentru ca a fost o infractiune dar civil sub nicio forma. Si la noi raspund penal dar daca se ajunge ca orice cacanar sa ceara bani in civil procurorului s-a terminat cu justitia in Romania. Se blocheaza totul. Psd-ul exact asta vrea, hartuire in civil. Pana la urma portocala ala e urmarit penal acum, adica RASPUNDE.

   0

 3. #16

  Nu „vi”. „Ni”!
  Ce-ai mah nene pe caldura asta? Sau ti-ai pus aerul conditionat?

  0

  • #17
   Arhi

   boss, eu sunt temporar aici. din punctul meu de vedere, dragnea poate sa va dea si foc…

  • #18

   1. treaba e deja super incinsa si nu e nevoie de el sa dea foc, zic ca e cu autoaprindere
   2. esti aici sau nu, tot te afecteaza, macar la nerv si tot te atinge. te alinti cu asta ca esti in afara.
   3. ma gandeam zilele trecute la treaba asta cu condamnarea, ca iese dragnea zambind la tv si spune, legat intr-un fel de ideea de la punctul 1: „am dat ordonanta si a fost publicata deja. am scapat si nu aveti ce sa faceti! m-am pisat pe voi!”

   0

 4. #20

  Se observa cu usurinta ca borțoiul gusat a achitat infractorii pesedisti pe banda rulanta. Cand i-a picat in gheare singurul liberal, si-a adus brusc aminte de ‘valorile sociale’. Pot sa-l injur de ma-sa aici?

  0

 5. #21

  Din cifre neoficiale se fura cam 15% din PIB. A scazut de la 20%, e ceva dar inca departe de media europeana. Dar noi inca stam sa discutam de drepturi, de judecatori, de procese lungite 15 ani, cum sa futem procurorii… cand ne-ar trebui o lege martiala, judecati sumare si sentinte executate in piata cu spectatori. LAsand gluma la o parte, UE este prea permisiva cu noi.

  0

 6. #22

  câcatu’ ăsta, cu danileț și alții asemenea lor ar trebui băgat la pușcărie IMEDIAT
  nu se poate ca să’l achite pe dragnea care a lungit procesu’ cât de mult a putut, pentru că știa că’i vinovat
  procesu’ a avut 15 cincisprezece termene de judecată, o rejudecare și 2 amânări
  trebuia să fi fost terminat și apelu’
  de pe lună se vedea că dragnea știe că’i vinovat și lungește intenționat procesu’

  0

  • #23

   Ca la faraonu’ Mazare, prelungire pina la prescriere…

   0

  • #24

   schimba-ti medicatia. cu cianura si
   /sau soda caustica

   0

  • #25

   ai gustat tu și ți’a plăcut, golanule

   0

 7. #26

  cum recunosti doi judecatori care nu-i sug pula lui dRagnea si vor ajunge şomeri cred că ar fi titlul corect.Restul: „domnul dRAGNEA daţi numai câte o muie să ne ajungă la toţi”

  0

 8. #27

  cum dreaq sa tii un infractor care a furat de la gura copiilor 3 ani si sase luni in puscarie pe taxele puli…poporului roman. Un glont bine ţintit in cap, să-i taie aţa dintre urechi, împachetat si trimis langă Freigedank, să mai fută si ăla ceva.

  0

 9. #28

  baba vanga mi-a zis că să vezi cum o ascunde zilele astea (macsim o lună) traficantul de carne vie de la cotroceni pe scroafa de la dna, ca pe miha lake.

  0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca-i facă rodajul, după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil o veți uita […]