reddit fură arogant

Screenshot_1

La 10 minute după ce am pus postul cu anunțul sexual din Brașov, print screenul de la mine a apărut pe reddit. Ușor blurat, dar se vede Andra Zaharia din dreapta, care îmi apare mie ca sugestie de prieteni datorită trecutului avut împreună. Desigur, nu sursă sau ceva.

Nu, nu îmi pasă de linkuri, nu e ca și cum aș fi descoperit eu postul cu anunțul, ci colegul matthers, pe chat. E ușor dezgustătoare aroganța tipului prins cu furtul, cunthismama, care a luat print screenul de la mine de pe blog, l-a blurat și l-a transformat în produs original reddit. Desigur, în cercul său de prieteni va clama că el nu citește niciodată arhiblogul, cine dracu mai e și ăsta.

E ok, un click rămâne un click, fie el și dezgustător. E doar un nou capitol în furtul zilnic care se produce pe reddit, creînd, nu-i așa, conținut propriu pe mirobolanta platforma de ciorditori.

#noisafimsanatosi

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. #1

  ArhiBo$$ sper sa nu te uiti seara asta la meciul lui Halep.

 2. #11

  daca urmaresti redditul o sa vezi ca a posta sursa e un obicei normal (post cu link, si primul comentariu e sursa) . mai sunt si niste uscaturi, la fel cum sunt si printre bloggeri, normal.

 3. #12

  Eu am două modele in viață. Putin și Kim Jong Un.

  • #13

   pentru că, din păcate, Ceauşescu nu mai e în viaţă, nu? Altfel aveai şi tu 3:)))

 4. #14

  Noua nu ne place munca, ne place la mall sa mancam. E să vezi cînd o veni razboiu acum. Ca vine, n-are cum să nu vină. Sa vedem pe unde scoatem cămașa.

 5. #15

  Mie imi afiseaza un anume MrCzar ca op, nu CuntWeasel, deci nu cred ca el a fost prins cu furtul.

 6. Eh, a furat şi el un ou. Stai să vezi ce probleme cu spaţiul o să aibă mîine.

 7. #17

  nu-s asa ca ti-ai angaja o secretara d-aia? :D and cut the crap!
  sa despartim in silabe SECRET-ARA. ara pamanturile tale, descoperite si ne si mai putin folosite. la necerinte: nu trebuie sa stie sa scrie sa sa fi auzit de calculator.
  -nu exista tinuta obligatorie gen uniforma militara cu exceptia celor invizibile.
  -poate sa sufere de memorie pe termen scurt simptom. de preferinta
  -sa stie Morse
  -sa stie legile lui Murphy
  sa nu fie ea …

 8. #18

  cand esti idiot esti idiot… vb aia.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]