Referendumul, cea mai mare fraudă din istoria recentă a votului

Citat de pe Pro Democrația, nu reușesc să îi dau embed:

Numarul de voturi inregistrate pe liste suplimentare la referendum a depasit la ora 19:00 numarul de voturi inregistrate pe liste suplimentare pentru intregul scrutin al Alegerilor Parlamentare din 2016.

In conditiile in care prezenta la vot a fost de aproximativ doua ori mai mica la referendum in comparatie cu parlamentarele, numarul mare de voturi pe liste suplimentare, precum si situatiile punctuale identificate de observatorii independenti contribuie la suspiciunile privind turismul electoral.

http://www.apd.ro/ro_RO/clubapd-cnc/turismul-electoral-revine-la-sectiile-de-vot-din-tara-si-strainatate

Deci la o prezență de jumătate, un număr mult mai mare de votanți pe liste suplimentare, da? Și pentru cei care se vor grăbi să spună că la parlamentare nu puteai vota decât în localitatea de domiciliu, numărul este mai mare decât LA AMBELE tururi prezidențiale din 2014.

Cu tot cu furtul pe față, asta e tot ce a reușit PSD.
E bine, tovarăși, continuați.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

29 comentarii

 1. #1

  Pai de ce crezi ca s-a scos verificarea/inregistrarea electronica? Pentru ca nu conteaza cine voteaza, ci cine le numara…

  0

  • #2

   Corect e „nu conteaza cine voteaza, ci de cate ori voteaza”

   0

 2. #3

  Hmm, din ce stiu eu, la parlamentare puteai vota pe liste suplimentare doar in judetul de care apartii, ori aici puteai vota oriunde. Ar fi interesanta o comparatie cu alegerile prezidentiale.

  0

  • #4
   Arhi

   esti…cu un lob lipsa? citesti doar titluri?

  • #5

   Probabil procentual, la prezidențiale au fost peste 1.5 milioane pe liste suplimentare.

   0

 3. În secția unde am fost eu, a fost o prezență de 6%. A fost dezinteres total fata de referendum, din partea tuturor. Nu au fost incidente, doar faptul că un cetățean a făcut scandal că un nene din alta comisie emana mirosuri de licori bahice. La parlamentare, prezidențiale, locale, e alta miza. Acolo toți stau cu ochii în patru, și e mai greu sa furi fara acceptul celorlalți din comisie. Sincer, referendumul asta m-a convins să mă înscriu în USR, daca o sa mă primeasca.

  0

 4. #7

  Dacă și cu fraudele astea, 2 zile de vot (eu nu reușesc să-mi amintesc când am mai avut 2 zile de vot pt aceeași chestie), lipsă sistem informatic, etc au obținut rezultatul ăsta în locul PSD m-aș gândi bine ce fac cu Dragnea.

  0

  • #8

   2003 – referndumul pentru modificarea constitutiei. Prima zi – 8% prezenta, a doua zi 54%, Mai sa fie, mai sa fie… cine era atunci la guvernare?

   0

 5. #9

  psd va avea mari probleme la alegerile din 2019 și 2020, cu golanu de dragnea în frunte
  poporu nu mai poate fi păcălit ca acum câțiva ani și deja se vede
  cred că vor avea probleme și bor și televiziunile pro psd
  hihihi!

  0

 6. #10

  Referendumul ăsta a dovedit că listele alea cu semnături „strânse” pentru organizarea lui au fost fraudate masiv, iar chestia asta se observă foarte bine dacă vă uitați la prezența la vot în COVASNA.

  Pentru organizarea referendumului trebuiau să aibă minim 20.000 de semnături din fiecare județ iar în județul Covasna au fost la vot doar 12.862 de persoane (de pe listele permanente), 15.545 total voturi (inclusiv liste suplimentare și voturi cu urna mobilă).

  Atât. 15 545. Nu s-au adunat nici măcar cei 20.000.

  Dacă nici măcar cei care se presupune că ar fi semnat pentru referendum nu s-au dus să voteze pentru ce au semnat, asta se cheamă că strângerea de semnături a fost o mare fraudă și un furt de date personale organizat la nivel național.

  0

  • #11
   Anton

   Nu trebuie sa ai min 20 k semnaturi in fiece judet

   0

  • #12

   -semnaturile „stranse” au fost adunate in doua zile?
   -cele 20.000 de semnaturi au fost stranse intr-un singur loc din Covasna? doar un singur punct? sau au mers 10-15 persoane prin oras si cum vedeau pe cineva le punea sa iscaleasca o foaie? e o diferenta intre a iscali o foaie si a merge fizic sa votezi. zic si eu…

   0

 7. #13
  Anton

  Inside info din USR.
  Colegii mei de filiala implicati ( si au fost multi, tot respectul!) sunt socati in primul rand de incompetenta generalizata la nivel de delegati si organizatori, pana la presedintii de sectie. Multe voturi multiple au existat nu neaparat din reaua-vointa a celor prezenti in sectii cat din faptul ca multi erau depasiti de situatie, cu tot absenteismul asta. Multi nu stiau ce si cine trebuie sa faca, ce se poate si ce nu se poate.
  Aici s-a vazut cel mai bine ca PSD nu si-a mobilizat activul experimentat in organizarea sectiilor de votare.(a se vedea si valul de retrageri de dinainte de 6 oct)
  Una peste alta, CPF si-a luat o mare teapa. PSD nu s-a miscat bine ca nu erau interese financiare la mijloc, BOR nu are o influenta reala in randul populatiei. Vorba lu Eftimie, suntem crestini, asa de gura lumii.
  Iar eu personal imi voi tripla incepand din octombrie cotizatia la USR, este o investitie cat se poate de buna.

  0

 8. #14

  Interesant de stiut care a fost procentul de votanti in localitatile unde le-au fost omorati porcii

  0

  • #15

   6% într-un sat din Ialomița, satul părinților mei. Toți porcii masacrați acum vreo 3-4 săptămîni. Primii infectați au fost porcii preotului (18). De la ei s-a întins. Vă dați seama că orice ar fi zis preotul n-ar fi avut efect. Au votat 46 localnici si 20 veniți în vizită.

   0

 9. #16

  Cu sau fără fraudă le-au dat-o ca regimentul 588 naziștilor, adică pe neașteptate și prin toate găurile.

  0

 10. #17

  Ați luat-o razna cu PSD-ul, nu sunteți cu nimic mai presus decât hoții ăia.

  0

 11. S-a demonstrat la modul cel mai concret că în alegeri se pot face tot felul de porcării. De data asta or primit o lecție usturătoare, dar care „lecție” totuși a costat foarte mulți bani, bani pe care tot noi i-am produs. S-a demonstrat că algoritmul de calcul poate fi schimbat într-o clipită, astfel ca să se poată permite fraudarea… legală.
  “Curat murdar…” cum zicea nenea Iancu !

  0

 12. #22

  Mie îmi plac mirările psdistilor post coitum, că sa zic așa: „poate întrebarea nu a fost prea clară”. Păi și cine a scris întrebarea, vite încălțate?
  Mențiune specială tânăra speranță, Negoiță: „câte lucruri se puteau face cu 40 de milioane de euro?”. Câte lucruri, bibicule, spre exemplu să te duci la prostituate minore, să construiești apartamente pe care să le vinzi și să nu plătești taxe? Detaliază, că devii interesant

  0

 13. PSD-ul a facut toate modificarile absolut necesare pentru a putea fura in liniste la alegeri:
  – au disparut tabletele anti vot multiplu
  – au scazut bugetul Autoritatii Electorale Permanent incat sa nu aiba bani de softuri si altele
  – nu se mai pune abtipild cu VOTAT pe cartea de identitate
  – AEP nu mai poate face verificari prin sondaj, dupa vot. Se poate face doar daca contesta cineva dar neaparat cu probe si in cel mult 15 zile. Asa a auzit dragnea ca se face, daca amani suficient de mult, orice se prescire in lumea asta

  0

 14. #26

  S-au creat toate condițiile pentru fraudare și nimeni nu a avut curajul să o facă! S-au invitat unii pe alții și a rămas votul nefraudat. Lipsa unei mize reale s-a văzut. Am fost delegat într-o secție și singurii care știau ce aveau de făcut erau jandarmii și delegații de la USR. Nici măcar pesediștii nu credeau că va veni lumea la vot.
  Cei care au venit la vot nu știau pentru ce votează.
  A fost făcut pentru a fi făcut, nu pentru că vroia poporul.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.