40 comentarii

 1. #1

  ‘Aide, ma! Mi-a dat o lacrima. Nici mintea nu poate sa gandeasca cat talent naste tara asta asa amarata si siluita de toti.
  Ai vazut ca are lamaia-n geam? Iti dai seama, ca saraca a adunat/pus cruciulitele alea in mai putin de-un an?
  Si e de-abia la INCEPUT !!! In 2-3 ani sigur devine magazinul mobil de suveniruri al Patriarhiei!
  Daca o trimitem la Tokio, ne-aduce cel putin 8-9 medalii … in plus fata de Phelps si Usain combinati. Mai ales daca ii zicem ca sunt pentru un scop nobil: le topim si facem cruciulite.
  Si e tanara, ma! Daca acum poate sa faca d-astea, iti dai seama, cand o sa ajunga la apogeul carierei la 70-75? Inca o data iti zic, mi-a dat o lacrima. Adevarata Gradina a Maicii Domnului suntem NOI. NOI, MA !!! Popoul ales!

  0

 2. Vezi ca ai ceva buba la site când vin din fb.. se întâmplă doar pe mobil. Îmi încarcă doar header cred, format txt..

  0

  • #6

   da-i refresh. se mai intampla

  • Își revine la refresh întotdeauna dar se întâmplă cu fiecare articol nou si îmi vine să-l sparg uneori :-))

   0

  • #8

   nu stiu ce mm are…

  • #confyrm

   0

  • #10

   Deschis, inchis, deschis…am aceeasi problema, de o luna, aproape. Am zis ca ameste din cauza telefonului meu.

   0

  • #11

   Same here.

   0

  • #12

   Nu se întâmplă doar la Cetin, se întâmplă la multe site-uri. Cred că e o bușeală de la aplicația de facebook, a început să se întâmple brusc după un update.

   0

 3. #13

  Eu zic sa merga putin mai hardcore si sa isi picteze niste vitralii, cateva icoane, sa puna un clopot, eventual aici e putin mai complicat dar cu putin efort si cu ajutorul lui Dumnezeu sa isi puna si un popa in parbriz si acesta sa fac slujbe si tot ce trebuie.

  0

 4. #18

  Bre, daca sta cineva in zona Bd. Timisoara, sa dea o fuga in timpul saptamanii pana la Radox (e la nr. 80) si sa faca cateva poze la masinile din fata firmei (parcate pe trotuar). Eu, la modul cel mai sincer, cred ca intre angajati este o competitie de tipul „care are mai multe cruci atarnate”.

  0

 5. #19

  A se observa husele din masina….carbon :)

  0

 6. Văzui și pe la noi pe aici (în tara unde s-a născut și crescut Cheddar [RIP] ) niște Skode A6 cu jumătate din magazinul bisericii pe geam.
  Numai ca aici, în satul nostru, se considera obstrucția vizibilității și îți mai iei niște amenzi peste bot

  0

  • #21

   si la noi e obstructia vizibilitatii, dar niciun politai nu are curaj sa te sanctioneze, ca doar e cu credinta

  • #22

   Cetin, si pe Cheddar ai omorat-o? ca nu am fost pe faza cand a disparut

   0

  • #23

   cheddar a decis ca e prea buna ptr noi

  • #24

   ah, da, corect.. aici prea ii putea a telemea.

   0

  • #25

   era bună?

   0

  • #26

   ERA…cuvantul cheie…

   0

 7. #27

  In loc sa carcotiti,mai bine ati aprecia atentia distributiva a proprietarei.Din moment ce n-o deranjeaza un numar insemnat de obiecte balanganindu-se prin campul vizual,vorbim de skill si experienta.

  0

 8. #29

  Bulina in geam, jumate de parbriz blocat….gustos..

  0

 9. Deci acum mulți ani un idiot intră (din vina lui) în noua mașină a colegei mele. La Poliție un Garcea îi spune: „vedeți ce vi se întâmplă dacă nu vă sfințiți mașina?”. QED

  0

 10. #32

  Când vezi din ăstea, dar îţi aduci aminte că în majoritate, boborul se uită la meteo, se uită sau citeşte horoscopul, citeşte despre francmasoni (ăsta-i termenul corect, nu doar „masoni”), dă like pe facebook la citate de încurajare (şi le uită 10 secunde mai târziu după ce a citit unul şi trece la următorul) şi condmană cu vehemenţă aceleaşi tabu-uri pe care şi ei le fac, dar nu recunosc că le-ar fi ruşine.

  Bă, totuşi, Cetin, eu aş da cu puţină negreală pe Paint, să nu se vadă înmatricularea. Hai, religios, religios, dar anonim să fie…

  0

 11. #34

  Eu la astia cu miile lor de cruci, cruciulite si bannere cu isus le-as da amenzi peste amenzi pentru ca pun in pericol viata altora prin obturarea vizibilitatii. Handicapati

  0

 12. #35

  deci numai dubioşenii se întâmplă în zona aia. Samsaru’ pune poze cu oameni care fac pipi în stradă câţiva metri mai sus, tu cu maşini pline de cruci…. Groaznic! :))))

  0

 13. #36

  Probabil ca in timpul mersului are si niste lumanari aprinse in masina, iar la plecare da cu tămâie pe la bord, motor si pedale, ca sa fie calatoria binecuvântată

  0

 14. când îl vede atât de iubitor, cred că lui Dumnezeu îi vine să-l ia mai repede la El.

  0

 15. #38

  #retards…
  sper ca selectia naturala sa functioneze….

  0

 16. #39

  Un singur lucru e sigur : va ajunge in Rai !

  0

 17. #40

  E regele insusi! Lucrez la aceeasi firma cu proprietarul masinii in cauza. Culmea este ca nu e deloc un tip religios, dar…omul este vopsitor, nu vreun director.

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut testul. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]