Regionalizare FTW

Având în vedere că Băsescu a decis să transforme rromânia în 8 judeţe+ungurii, adică primul pas spre destrămare teritorială, băieţii de pe facebook s-au apucat să facă haz de necaz. Adică cam ce face rromânul în general, hazul de necaz fiind a 2 a natură a rromânului.

Prima fiind poziţia capră.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

31 comentarii

 1. Pozitia capra? Hai sa fim seriosi…de cativa ani buni ne place „bot” :))))

 2. Bwahahahahahahaha (asta dacă n-ar fi trist). Dar totuși, I lol’d.

 3. #7

  Pot sa fac eu filmul dupa aia?

 4. Știe cineva cum adaug un comentariu aici ? :-)

 5. Bine ca macar e serios Carol I si nu se baga pe conturi dastea dubioase, el sta pe interfata de limba germana.

 6. Dragi tovarasi ! dar Stefan nu e si el ? inca nu si-a facut cont ?

  • #12

   Amzis » stefan e din moldova, se trezeste din betie mai greu

  • #13

   @arhi Stefan trebuie sa-si refaca rezervele de material seminal, dupa ce a inrudit genetic toti moldovenii:))

 7. #14

  Păcat că autoru’ nu știe unde se pun semnele de la sfârşitul propoziţiei.

 8. #15

  Burebista : bulz, manz, viezure, bozgor

 9. @Arhi….ce-ti ziceam eu nenea Arhi zilele trecute pe mail-ul ala? Am avut dreptate in temerile mele? Pentru ca nu au putut obtine direct autonomia, au luat-o mai usor si santajeaza pe Base si/sau Boc cu retragerea de la guvernare. Si cu pretextul crizei politice vor face ce iti ziceam eu: vor sta capra in fata ungurilor.

  Multumesc! Peace! Out&Over!

 10. grecii sau sarbii deja erau la gatul lor. Noi facem doar caterinca

 11. Bre da pe mine nu ma deranjeaza sa le dea harghita+covasna la pachet.
  Ba chiar as infiinta si granite cu judelele inconjuratoare si i-as oblica sa foloseasca pasaport daca vor sa iasa din cloaca lor.

 12. marius, du-te, bre, la gâtul lor! N-o mai arde cu comentarii revoluţionare pe bloguri!
  Ce mi-e scârbă mie de deştepţii ăştia care care-s revoluţionari de acasă şi se înfoaie pe scaunul lor de la Ikea.

 13. @motanes
  daca prin „noi” ai inteles altceva, du-te mai trage un somn, trezeste-te si revino!

 14. Eu astept strazi cu denumiri in limba maghiara in Bucuresti.

 15. Dar Attila, conducătorul hunilor, nu e în peisaj?

 16. #25

  Eu aştept ziua în care UDMR va intra la guvernare alături de Vadim Tudor. Trebuie să vină şi aia, ce mama dracului, să râdem până la capăt :)

 17. #26

  Daca ne schimba si judetele cum vrea pula lui, ne dovedeste, inca odata, ca suntem o natie de moluste castrate. Ce-i lipsea chelului? Regionalizare!

 18. Suntem o natie care isi merita cu varf soarta. N-am auzit nicio discutie serioasa despre regionalizare, daca e buna sau nu. Tot ce vad e comentarii ca e buna/rea pentru ca asa vrea Basescu si pt. ca o sa fie mai usor pt. PDL sa faca niste treburi (castige alegeri, controlat tara etc.). Nu e pic de logica si de discutie rationala.

 19. Si udrea nu apare?

Citește și...

Long story short, mie ;i nevesti-mii ne place să tragem cu arcul și, incidental, chiar suntem buni la chestia asta. Ne-ar plăcea să făsim un poligon în zona asta de București, spre Pantelimonezia, unde să mergem să ne satisfacem plăcerile de acest gen. Știm parcul de la COmana, pe cel de la Brașov […]

Câns s-a dat legea antipungi, situația era drastică în românia. Toate marginile satelor și orașelor erau tapetate de pungi de hypermarket, pentru că erau gratuite și multe. Râdeam uitându-mă la pensionari cum iau teancuri întregi de la casele de marcat, să fie acolo, că nu ai de unde să știi când ai nevoie […]

M-am uitat, de curiozitate, la Eurovizionul de oameni mari, nu acela cu calificări, unde ne-am făcut noi de râs, pentru că niște snowflakeși imbecili din românia au decis că, la un concurs de muzică, nu trimitem cea mai bună piesă și cea mai bună voce, pentru că nu cadrează cu opiniile PC, prin […]

Routerul fain este acesta, adică Ubiquiti Amplifi. L-am primit de la colegul claudiu, pentru test, dar cred că o să îl păstrez pe mai departe. Arată excelent, se setează din 3 clickuri, și asta nu e o exagerare, este o încântare pentru folosirea într-o casă normală, de către cineva care nu vrea […]