19 comentarii

 1. :))) Buna aia cu hartia pe ambele parti :)

 2. Foarte interesant. Si apropo, ,,pierderea constientei” :))

 3. Asta e regulament de utilizare a toaletelor ecologice cred, absolut genial ! :))

 4. „Un scaun ejectabil va va expulza dupa 2 ore”…asta e cu dublu inteles :))

 5. Ar trebui sa se predea la şcoală regulamente d’astea.

 6. ce tari sunt..oare chiar sunt oameni care au nevoie :)) that would be sad

 7. @arhi: zi-ne si de unde este.
  @Alex Dima: este corect scris, intradevar multi zic „pierderea constiintei” sau „pierderea cunostintei”,dar corect este „pierderea constientei”,primele doua variante sunt incorecte.

 8. #9

  @BlogFather
  Cred ca e de la pizzeria de pe Bulverdarul Eroilor din Cluj-Napoca. Imi scapa numele.

 9. #11

  Atunci fereasca cel de sus.

 10. #12

  What the…?
  1#. 3# si 12# ar trebui scrise mare si fosforescent pe absolut toate interioarele de buzi publice. Sunt sigur ca cel putin O persoana care citeste articolu’ asta a avut ghinionul sa gaseasca mici „cadouri” lasate de inaintasi.
  Restu in schimb sunt criminale :)))))

 11. Haz de necaz, ca la noi mai rar! Super adevarate! :-)))

  Regulamentul (si multe alte regulamente, vezi regulamentu’ de ordine i nterioara, ala cu „Sefu’ are intotdeauna dreptate!”) este de vanzare in locatiile unde-si vand marfa secuii, pe majoritatea drumurilor nationale.

 12. sper că nu ai pozat regulamentul chiar dintr-un WC?

 13. #16

  Ma indoiesc ca poza e veritabila , pare editata … s-ar putea sa ma insel , cine stie ? oricum conteaza continutul si nu ambalajul . foarte tari regulile :))

 14. 6 si 7 sunt geniale:))

 15. #18

  LOOOOL… am facut si eu regulamente din astea pentru toaletele din camine, cu sfaturi gen: nu va urcati cu picioarele pe WC ca nu e buda gen groapa-n pamant; alt exemplu: incercati sa nimeriti gaura de la WC, daca nu reusiti totusi inseamna ca nu aveti simtul gaurii etc. Si exprimarea aceasta e prea blanda pentru ce am scris acolo, ca sunt o doamna ce… asa.

 16. #19

  am si eu regulament identic cu acela prins de oglinda in baie ^:)^

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]