Reguli noi pe unpol.ro

În ultima perioadă, s-a făcut un facelift la unpol.ro, facelift care vine și cu niște reguli noi, din cauza, desigur, a interesanților de vânzători.

– Cine este suficient de fraier încât să contacteze un vânzător în afara sitului, după care să vină să ceară banii de la unpol, pentru că a fost păcălit de un vânzător de pe unpol, este rugat să o caute pe genitoarea personală, să o roage să se deschidă larg, după care să se introducă înăuntru, foarte adânc.

– Toți cei ce pun în vânzare likeuri, shareuri afisari, vizionari etc, ORICE, trebuie sa precizeze că e posibil ca acele likeuri/shareuri etc să dispară după o perioadă. Dacă această precizare nu apare în textul ciubucului, anunțul este șters, fără discuție.

– Perioada de retragere a banilor, după adunarea a 3 ciubucuri, va fi setată la minim 7 zile. Pentru că, așa cum am enunțat mai sus, se vând likeuri, likeurile dispar, după care unpol.ro plătește daune în locul vânzătorului.

– Dacă nu te loghezi timp de 30 de zile, ciubucurile îți vor fi retrase de pe site, nu mai vrem să existe oameni care cumpără un ciubuc și nu le mai răspunde nimeni, pentru că ai decis să pleci în papua noua guinee și te întorci tu. Cândva.

Cam atât, cred.
Happy ciubucking, a venit toamna, începe din nou lecția de afacereză.
Iar ca idee, încercați să fiți un pic mai inventivi, oameni buni. E suprasaturație de vând likeuri și afișări pe youtube, îți setez wordpress, îți instalez pluginuri, te învăț google analytics.

FFS, asta e toată imaginația voastră?

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. #1

  repeti cam des ca a venit toamna.nu a venit inca…nu ma deprimaaaaaaaaaaaa!!!!!!

  Thumb up 0
 2. #3

  Din păcate, ce fac eu nu se vinde pe un pol.

  Thumb up 0
 3. #9

  Un Ciubuc de forma : ” pt un pol îți dau numărul de telefon a lui Mircea Badea”, crezi ca ar merge ? 🙂

  Thumb up 0
  • #10

   de ce ar da cineva din banii munciti de el 20 de lei ca sa afle numarul lu Badea? :S

   Thumb up 0
 4. #11

  numai la mine categoriile in afara de advertising sunt goale ?

  Thumb up 0
 5. #12

  Ar fi interesant sa functioneze si invers: cerere de oferta. Eu as fi interesata de servicii gen: „Ofer un pol pentru fiecare obiect pe care mi-l vinzi”, ca incerc sa fac niste curatenie generala la niste junk: monitoare, telefoane, pantofi, decoratiuni. Totul la pretul pietei, cu cat se poate vinde.

  Thumb up 0
  • nu e o idee rea

   Thumb up 0
  • #14

   Imi cer scuze, ca am intrat pe site, si am vazut ca sunt si oferte de genul „Ofer un pol pentru serviciul x”, insa ele sunt amestecate si nu separate in cereri si oferte.

   Thumb up 0
 6. Citisem despre unpol.ro dar nu mi-am făcut cont sa vad care e spilu. Acum m-ai convins sa imi fac! Poate gasesc acolo un „pictor” sa imi personalizeze o thema

  Thumb up 0
 7. #16

  Stabilesc reguli noi, 1 pol.

  Thumb up 0