44 comentarii

  1. #1

    Ce satana mea is alea?

    • #2

      @Haotik In descrierea clipului scrie ca e lichior de pui de sobolan…

      Home made baby rat liquor
      Baby rat liquor is said to be good for recovery of women after giving birth, according to traditional Chinese medicine books.

    • #3

      M-am uitat la video dar nu am dat sa vad unde duce. Sau poate ca nu vroiam sa aflu. 🙂

  2. #4

    Din specialitatile asiatice (coreene-chinezesti)
    Rachiu de orez cu creier de maimuta ( trebuie tinut minim 1 an pana la consum)
    Rachiu de orez cu sarpe(la fel)
    Rachiu cu penis de tigru (se tine numai 2 luni)

    Cel cu maimuta e pentru inteligenta si curatarea organismului, iar cel cu penis de tigru, se spune ca face dintr-un eunuc, cel mai futadore om.

  3. #5

    fetusi de soareci?

  4. #7

    Buna Arhi!Offtopic asa, ghici cine m-a vizitat acum 10 minute in agentie?Nea Ionica, fostul tau proprietar, mai are de inchiriat un apartament, din vorba in vorba mi-a povestit si de celalalt apartament din Papiu Ilarian si despre fostul chirias, Cetin.Iti dai seama ca am facut imediat legatura, sa vezi ce s-a bucurat cand i-am aratat ce ai scris despre el, i-am si printat pagina…Un om deosebit!Si ca sa vezi ce mica e lumea!

    • #8

      ma barfea sau zicea de bine?:))

    • #9

      De bine, de bine, stai linistit!Zicea ca v-ati inteles foarte bine. Si el pare de treaba…A, nu intelegea el cum faci tu banii, asa, pe calculator,a fost simpatic!

    • #10

      saracu de el, e un tip tare de treaba, dar destul de amarat, are si el niste probleme…

    • #11

      Acum depinde ce inseamna „amarat”, are vreo 6-7 apartamente de inchiriat in Bucuresti,dar cine stie, o avea omul alte probleme…

    • #12

      nu meh. e amarat pentru ca e nevasta-sa grav bolnava, cronic, fara vindecare, da 1200 euro lunar pe medicamente

    • #13

      :-(((

    • #14

      ¨Haha, foarte frumos din partea ta să-i faci reclamă lui nea Ionică ! Sper să citească și el rândurile astea pentru a-i crește simpatia și mai mult față de tine.¨

      Primul comentariu ăsta a fost. Mă bucur că s-a îndeplinit 🙂

    • #15

      nu credeam ca va ajunge vreodata sa le citeasca

    • #16

      Da, chiar a insistat sa-i dau un print cu ceea ce a scris Arhi despre el.Frumos.

  5. #17

    decat sa te asezi la masa in China mai bine te duci de nebun prin padure.

    • #18

      alioja,
      mai stii, poate te regasesti intr-un sicriu si nu stii cum ai ajuns in el si incepi goana dupa propria identitate:-))

  6. #19

    si eu care credeam ca nu ma mai poate soca nimic…

    • #20

      Subscriu + ca nu cred ca mai pot manca ceva saptamana asta….

  7. #21

    Pai si dupa ce beau trascaul ala, ce fac cu animalutele? Banuiesc ca e un fel de techila cu vierme varianta china. Trebuie sa fie interesant…

    • #22

      Poate mananca puii aia de sobolan asa cum mananca polacii castraveciori murati la un paharel de vodca.

  8. #23

    Delicatesa. Bleah!

    Din acelasi ciclu va prezint o reteta a eschimosilor (sau inuiti, nu mai stiu): se prinde pescarusul, se pune pescarusul intr-un borcan, se acopera cu apa si se lasa cateva zile la… macerat. Se bea delicioasa bautura. Cheers!

  9. #24

    Daca are peste 50 de grade e bun. Se stie ca-i bun tot ce-i peste 50 de grade, nu mai conteaza din ce-i facut.

  10. #26

    E vin de soareci. Am mai vazut un documentar pe un canal despre specialitati culinare si ce se bea cu ele… mi se pare ca pe Travel Channel … cu tot cu demonstratie de dat pe gat. :))

  11. #27

    E prea devreme pentru tarii. Ziua se incepe cu o limonada de balut.

    • #28

      hai siktir!:)))

    • #29

      Cand vrei tu, poti fi cu adevarat gretos. Mi-ai intors stomacul pe dos. Doamneee…ce oameni!:)

    • #30

      Auzi Arhi, ai ingretosat fata cu limbajul tau gipsy style

    • #31

      cred ca se referea la tine si la balutul tau

    • #32

      Neooo, nu se poate!
      Vezi ca ti-a disparut postarea cu ratuste si pisoci.

    • #33

      nu a disparut, era gresita si am pus-o din nou

    • #34

      La tine ma refeream Corbane! Te dai ranit? Tu esti marele vinovat.

  12. #35

    Da cum drac sa-ti vina ideea sa faci trascau din sobolani…din toate vietatile de pe pamantul asta sa te gandesti fix la astia.
    Oricum, de cand am vazut filmuletul cu copilul ala calcat de masini fara sa intervina nimeni, m-am cam lamurit ca la chinezii astia le lipsesc niste tigle de pe acoperis. Dilii da multi, vorba aia…

    • #36

      Cred ca e moale rachiu….o fi dela de 9 grade, daca inca mai misca sobolanii.
      Daca scapi un sobolan dela de lapte intr-o sticla cu horinca de-a noastra, se evapora instant :))

  13. #37

    Am acasă o sticlă de lichior de viperă cu tot cu vipera înăuntru. Adus direct din cea mai sexy parte a coreei. Nu ştiu dacă merge cu red bull aşa că n-am băut-o încă.

  14. #41

    la noi fac rachiu din kkt asa ca…

  15. #42

    Din ce-mi povestea bunicu’ ca manca prin razboi…chestia asta e parfum de roze si mai e si fresh. Eu cand am vazut ca filmul e Made in China am inchis dupa primele secunde…imi imaginez ce poate fii. Fereasca …ce imaginatie si cate mananca astia! S-a dus p..adurii de suflet masa mea de pranz!

  16. #43

    Tre să fie bun. Numai fițoși pe aici…

  17. #44

    eu nu vreau sa fiu vindecat de priapism, asa ca n-o sa servesc