Remus Cernea e dispus să asculte

Vă spun, am râs de am început să uit de durerea de măsea, cauzată de nevralgia cauzată de geamul cauzat deschis de mine peste noapte. Înțelegeți, omulețul ăsta e mai tare decât Stan și Bran la un loc, îi dă lecții lui Puiu Călinescu și îl școlarizează pe Jean Constantin.

Un scandal a izbucnit la Roșia Montană, zonă în care se află și membri ai comisiei speciale.
Oamenii au reacționat violent la vederea lui Remus Cernea.

„Le-am spus oamenilor că am venit să le ascult punctul de vedere”, a declarat Remus Cernea la Digi24. „Pentru a nu degenera lucrurile, m-am retras sub protecția jandarmilor”. „Sunt împotriva proiectului, dar sunt dispus să stau la masă cu oricine are altă opinie. Constant atitudinea insuficient de promptă a guvernului, care nu a angajat dialogul necesar cu societatea și părțile implicate, astfel că tensiunile au escaladat”.

Cum să nu îl iubești pe omulețul ăsta?
Între timp, nu mai știu, am reparat relațiile cu china, stricate de pișcotăreala băiatului?

Later update: Politicianul Remus Cernea a fost agresat de către localnicii de la Roșia Montană, iar de teamă, acesta s-a refugiat în mașina poliției. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Foto Digi24

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. remus cernea nu are simtul penibilului…

  Thumb up 0
 2. problema e ca va sfarsi in glorie…

  Thumb up 0
 3. Io ma pregatesc de un protest impotriva protestatarilor inculti care blocheaza sau „lesina” pe strada in mijlocul zilei. A ajuns capitala asta un fel de Cairo, la orice ora lesina unii pe sosea si jandarmii nu ii pot muta pe trotuar. Asa ca m-am gandit sa ies la un protest impotriva celor care protesteaza ilegal, fara autorizatie, care blocheaza strazile ilegal si care cred ca fac istorie. Cu siguranta voi fi alergat si injurat so cine e cu mine ? ???

  Thumb up 0
 4. Caligula imperator
  Si-a facut calul senator

  Victor Ponta, mai sinistru,
  L-a facut pe Cernea deputatisu’…

  Thumb up 0
  • ce teapa a putut sa ia ponta cu mascariciul asta…

   Thumb up 0
  • Arhi, ma asteptam la mai mult de la tine!
   De ce jignesti mascaricii?

   Astia doi, Ponta si Cernea sunt cuplul ideal. Unul face rost de piscoturi, alalalt se caca pe el si ii zice ca i-a dat lapte.

   Thumb up 0
  • N-a luat teapa deloc, baietii au blat. Colegul de partid al lui Cernea, Claudiu Craciun, manevreaza prostimea din strada, ii plimba carte 10-15 km, ca sa nu mai scandeze impotriva Guvernului. Rar mai vine cate un excentric, cu cate o pancarta. Iar cand nu mai poate sa ii controleze, am inteles ca ii stimuleaza cu concursuri de dans (tango) pe asfalt. In ritmul asta, protestele nu aduc nimic, nici bun, nici rau, se protesteaza degeaba. Fain, asa-i?

   Thumb up 0
 5. #11

  Macar i-au dat la pifometru? Daca l-a mancat in cur…Eu zic sa mearga hipsterii sa-l salveze din ghearele minerilor, tare as fi curios ce-ar iesi!P

  Thumb up 0
 6. #12

  i-au dat , nu destul dar i-au dat… 🙂
  Cum imi explica un coleg vreo 2 ore mai tarziu: sefu’ daca nu era Nelutu sa mi se puna in fata( sunt din zona jandarmii mobilizati asa ca lumea se cunoaste pe acolo) si acum se chinuia smurdu’ sa-i deschida ochii…

  Thumb up 0
 7. #14

  Pe vremuri, intra pe site-urile si pe chat-urile de specialitate utilizand nickname-ul „ciufozerpelap”…

  Thumb up 0
 8. #15

  Cel mai bine ar fi fost sa îl alerge si jandarmii. Asta are mecla de om pe care iti vine sa îl pocnesti asa din senin.

  Thumb up 0
 9. Punem un pariu? Mister Cernea o sa ajunga intr-o zi ministrul mediului. Are tot ce-i trebuie la el: este talamb, credul, activist, bun de pus in carlig pe post de momeala.
  Mai vorbim 😉

  Thumb up 0