De ce se repară tronsonul de autostradă dintre Lehliu și Drajna

drajna lehliu

Am citit zilele trecute că doamna compania de autostrăzi a decis să mobilizeze finanțe pentru a repara bucata de autostradă dintre Lehliu și Drajna, pentru că a ieșit din garanție și trebuie cheltuiți rapid niște bani acum, cât se poate, că mâine vine codruța și se duc dracului banii de chiftele la vorbitor.

Ieri și azi am parcurs de 2 ori drumul respectiv. Bucata dintre Lehliu și Drajna este… tadaaam, ați ghicit, impecabilă. Trebuie doar dat un polish rapid și încasat banii ca de autostradă nouă.

În schimb, tovarăși, primii 35 de kilometri de autostradă de după București sunt dezastru. Plăcile alea de beton puse de pe vremea răposatului sunt distruse în proporție de 99%, pur și simplu treci din șanț în șanț, rugându-te la doamne-doamne să nu dai de o groapă mai fioroasă pe care să nu o vezi.

Dar acolo nu se repară nimic, știți, chiar e de muncă, trebuie scoase toate plăcile, refăcut terasamentul, turnat de la zero. Păi cine are bani de așa ceva? Șpaga pentru CNADR de unde? Astaldi, Euroconstruct, Pizzaroti, Salini, Romstrade, toți mafioții din domeniu din ce să scoată bani? DIn muncă reală?

Pe bune?

15 comentarii

 1. #1

  Pe tonul asta mai ai putin si o sa vrei si autostrazi noi.

  0

  0

 2. #4

  Trag niste dungi proaspete si spala acea bucata de autostada si pac pac vre-o cateva milioane de euro.

  0

  0

 3. sectorul lehliu-drajna era muci in iarna, mai ales banda 1 pe sensul spre drajna. atat de praf incat de vreo 2 ori am ales drumul vechi

  0

  0

 4. Adrian Năstase si Miron Mitrea pentru primii 35 km sunt responsabili. De fiecare dată când folosesc primii 35 km din A2 le transmit cele mai „calde” urări. Au inaugurat prima bucată din A2 în campania electorală.

  0

  0

 5. #12

  parca la postul de la lehliu e lotusul ala al politiei. iti dai seama ce inseamna o denivelare pentru masina aia? cum mai prinde lehliu police infractorii pe tronsonul lor ? ha?

  0

  0

 6. Degeaba il mai repara si pe ala. Anul asta mergem la waterpark, therme, divertiland. Ce optiuni mai avem: secuime, bulgaria, hajduszoboszlo, grecia :)

  0

  0

 7. Ne-au „frecat” 10 ani cu autostrada spre mare. Ca se face, ca etc. Acum o repara anual, tot pentru a ne atrage la noi pe litoral.

  0

  0

 8. #15

  Nu știu ce să comentez la postul ăsta.

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]