Cum să îți repari mașina gratis

Dacă ți-a bușit cineva mașina în parcare, nu ai CASCO și nici bani să o repari, există o soluție simplă. Reparatul pe RCA-ul altuia. Locația? Intersecția de la Dristor cu Râmnicu Vâlcea, venind dinspre Râmnicu Vâlcea.

Soluția tehnică? Simplă.
Când se pune semaforul verde pentru cei ce vin de pe Râmnic, niciodată intersecția nu e goală. Sunt minim 5-6 secunde în care cei ce vin dinspre MacDonalds forțează roșul fără nici o problemă. La absolut fiecare semafor, indiferent dacă e zi sau noapte. Nu trebuie decât să țâșnești de pe loc când se pune verde și în cel mai sigur mod îți rezolvi reparațiile.

Râdem, glumim, dar intersecția aceea e mortală și nu se face absolut nimic de către capetele de cretă din poliția. Se va face, probabil, după primul accident mortal al vreunei notabilități.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

20 comentarii

 1. #1

  ca pe soseaua cluj-turda. pana n-o murit baietii nuj cui n-au separat sensurile&stuff

  Thumb up 0
 2. ce ii doare pe ei de un mort/cativa raniti ?

  Thumb up 0
 3. #4

  Acolo si in alte locuri nu conteaza cate persoane mor, pana nu moare cineva cu … audienta.
  Cat priveste tasnirea pe verde, regulamentul circulatiei mai prevede ceva, cui dai prioritate (totusi) daca ai intrat in intersectie pe verde.

  Thumb up 0
 4. #5

  Chiar daca treci pe verde, trebuie sa astepti pana la eliberarea intersectiei!

  Thumb up 0
  • #6

   banuiesc ca nu ai inteles. intersectia nu e aglomerata, ci cei ce ar fi trebuit sa se opreasca forteaza rosul

   Thumb up 0
 5. #7

  Nu e doar vina celor de la politie. E aberant sa ai intr-un oras de 3M locuitori intersectii majore la acelasi nivel, ca in Magurele (interestingly enough, am locuit primii 20 de ani din viata in Magurele si in blocul de langa Mac-ul din articol). Dar e greu sa faci pasaje subterane sau poduri dupa ce ai aruncat cu blocuri de 10+ etaje peste tot ca un imbecil.

  Thumb up 0
 6. #8

  De 3 ani trec zilnic prin intersectia de care spui tu si mai mult de vreo 3 accidente nu am vazut in acest timp si e vorba de accidente usoare.

  Thumb up 0
 7. #10

  un Prost are dreptate: nu ai voie să intri în intersecţie până ce nu se eliberează intersecţia. chiar dacă ai reuşi să probezi că l-ai lovit pe unul care forţase roşul (ceea ce oricum nu vei reuşi), tot tu esti vinovat. şi n-am pus comentariul ca să mă aflu în treabă – chiar ştiu asta.

  Thumb up 0
  • #11

   Daca te loveste el din lateral, tu trecand pe verde si el pe rosu, nu cred ca e vina ta. Daca l-ai lovit tu, insa, e alta discutie.

   Thumb up 0
  • #12

   Cu martor in masina eu zic ca reusesti sa convingi ca respectivul a trecut pe rosu. Vreti sa imi ziceti ca in toate accidentele in care o masina care trece pe verde este lovita de o masina care trece rosu, castigatoare la puncte iese masina care trece pe rosu pentru ca era deja in intersectie? Pai pe verdele meu nu se considera ca sunt deja in intersectie? Caci daca o forteaza pe rosu intra in intersectie in acelasi timp cu mine care vin pe verde, nu?

   Thumb up 0
 8. #13

  Nu cumva voiai sa spui Ramnicu Sarat ?

  Thumb up 0
 9. #15

  era sa repar si eu o masina acolo! de atunci nu mai fortez deloc intersectia aia, vin resemnat si stau la semafor…

  Thumb up 0
  • #16

   N-ar trebui sa fortezi nicio intersectie, dude. Din cauza celor ca tine care „forteaza” se produc accidente, ambuteiaje, nervi si alti tupeisti care vad ca se poate. Daca ne place in vest, trebuie sa ne comportam ca in vest.

   Thumb up 0
 10. #17

  Cel mai aberant cod rutier din lume este in Romania.Exemplul nr. 1:
  -tu vii si vezi in fata o mare trecere de pietoni la care pietonii au semafor; semaforul este rosu pentru pietoni dar un narod de pieton asteapta putin mai in fata, doar vreo 30 cm asttfel incat el practic calca pe trecere;tu treci linistit stiind ca pietonii au rosu; 50 de metri mai incolo te asteapta garcea si-ti ia permisul.Revin si cu altele.

  Thumb up 0
 11. #18

  Gratis pe RCA-ul altuia? Cred ca glumesti. Vreo 90% din victime o sa-ti spuna ca de fapt „gratis” inseamna ca trebuie sa mai scoti mult din buzunar ca sa-ti acoperi paguba. Societatile de asigurare nu o sa-ti acopere paguba integral. Tu insa esti liber sa-i dai in judecata. Pe asigurator ca vinovatul e acoperit din punct de vedere legal si-l doare-n basca.

  Thumb up 0
 12. #19

  Dar de faptul ca semaforizarea este proasta nu se zice nimic ?
  Practic daca iesi de la metrou Dristor 2 si vrei sa traversezi pe partea cu TipTop (fostul TipTop) NU ai timp. Cand tu ai verde ca pieton inca trec masini (care cel mai probabil au trecut pe verde). Hop cand ai si tu loc sa treci te trezesti la jumatea bulevardului ca s-a facut rosu si s-a dat drumul la sensul dinspre McDonalds.

  Thumb up 0
 13. Stai asa Arhi, ca n-ai dreptate. La fel forteaza – ba chiar cu mai mult tupeu- cei care traverseaza Camil Ressu, ca doar stopul lor e mai scurt. Da, intersectia e periculoasa, mai bine ai reclama la politie, poate te asculta.

  Thumb up 0