Cum respectăm regulile de igienă

Una din materiile care nu se mai prestează în școlile românești, pe lângă educație civică și educația rutieră, este lecția de igienă, una din cele mai importante lecții pentru copiii noștri.

Este strigătoare la cer lipsa de igienă din imaginile acestea. Într-un spațiu public, pe jos, cu săpun și schimburi de lichide. Nu ne mai gândim la sănătate și la timpurile grele pe care le trăim. Aceasta este urmarea educației deficitare din școli, îmi este din ce în ce mai clar.

Puie Monta, am zis!

coub

15 comentarii

 1. #1

  Ma bucur ca te-ai dat pe brazda cu Ponta asta … cam parea ca iti iei bani de la el .

  0

 2. maniak esti jalnic.. Mai nou in tara asta nu poti face bani decat daca primesti de la politicienii care de fapt ii iau de la tine?

  0

 3. #4

  Ce este cu acest teaser pur si simplu decent?!

  0

 4. Nesimtitele dracu’! Imi provoaca scarba.

  0

 5. #6

  Hai ca la noi e cat decat bine.
  In Republica Moldova, intra intr-o sauna femei si barbati, unul peste altul, ingramaditi, ca nu mai stii cum sa faci sa poti respira cu gura deschisa.
  Si n-ai voie cu apa, doar cu votca.

  * Beworld, ai legatura :D

  0

  • #7

   :))))
   nu numai. am nimerit o data intr-o sauna din asta in Londra, era mica, femei si barbati, inghesuiala, au venit si mai multi, unii stateau in picioare, era ca intr-un autobuz la ora de varf, m-am jurat ca nu mai calc acolo (brrr..)

   0

  • #8

   @ Maria

   Dupa cum vezi si poza din articol, eu ma refer aici la lucruri serioase.
   Eu vorbesc despre altfel de saune, private.
   Inchiriezi o casa, sauna, te ingramadesti cu fetele in sauna, alcool, stuj, apa rece.
   Am auzit de conditiile astea rele doar in Republica Moldova, de aia ziceam de Bewolrd ca ne-ar putea povesti mai multe legat de conditiile inumane …

   0

 6. Ba dar ceva mai actiune cand incepe? Ca ma uit de juma’ de ora si nimic.

  0

 7. #10

  tu-ti gresia ma-tii

  0

 8. Gresie cu gaurele, cine se mai uita la igiena.

  Imi povestea un prieten stabilit in China, ca s-a trezit ca in bucatarie mirosea ca la baie, femeia angajata sa faca curat stergea masa cu mopul din baie.

  0

 9. #12

  You sir just made my day(better). Cu ultimele articole citite parca mi se duce de dor de alioja zau.

  0

 10. Anii cat pedeapsa…
  pt clip

  0

 11. #14

  dumenezu si-a intors fata de la noi. ordaslele satanice isi fac de cap in zilele noastre.

  0

 12. aia cu maro zici ca-i sharapova cand era mai mica.

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]