14 comentarii

 1. #1

  Meh. Sunt din Bucuresti. Succes acolo la Iasi la ieseala!
  P.S. Stimati populatori ai regiunii Loldova! Beti ma mai mult ca sa aveti o justificare!

  0

 2. Au initiative tare faine cei de la Vodafone, felicitari lor ! Incep sa acapareze tot mai mult din piata din Romania . :) Incet dar sigur !

  0

 3. Mda ca de obicei oferte aiurea de la Vodafone…nu au mai avut o oferta reala si ceva care sa nu copieze companiile concurente de foarte mult timp. Cat despre acapararea pietei…au fost primii …au ajuns pe locul 2…si sunt in scadere. Este oferta pentru copii, mizeaza pe prostia copiilor, care au Cosmote :D .

  0

 4. Marea Ieşeală?
  vorba aia: „LOL”

  0

 5. Abia astept o campanie asemanatoare in orasul Baicoi

  Marea…cum ?

  0

 6. Marea Ieşeală ? Si eu care credeam ca vodafone is aia cu Marea Greşeală …
  anyways …
  -Alo, Cristina, respira-mi si mie putin in organul reproductiv te rog.

  0

 7. Cum erau ofertele de la vodafone intainte sa intra „cosmote” tare ? maxim 30 de minute pe luna. Cum au ridicat cei de la „cosmote” stacheta, au inceput tot. In concluzie celor de la cosmote trebuie sa le multumim ca altfel vorbeam maxim o ora pe luna la telefon (nu ca acuma cate 12).

  0

 8. Si eu care imi pusesem speranta ca nah renuntand la vechii ciumpalaci care cica erau advertiserii lor vor iesi campanii tari da se pare ca in tara asta profesionistii au emigrat …

  0

 9. vodafone este un trust samavolnic

  0

 10. Cei de la Vodafone dupa parerea mea doar reclamele sunt super reusite ca in rest nu e nimic de reteaua asta….

  0

 11. auzi bre, da niste oferte serioase, cu preturi decente nu fac astia de la vodafoane?! ca marea uscheala, ieseala sau ce e ea e cam balarie.

  0

 12. numai campanii de kaki au si astia. sunt chiar asa de disperati dupa clienti?
  cosmote a castigat foarte multi clienti de cand au introdus portabilitatea. vodafone in schimb, mizeaza pe puya si ramona badescu sa le creasca portofoliul? ar trebui sa incerce cu niste costuri mai mici la abonamente si la internet pe telefon.

  0

 13. vodafone, si cei doi gay ai sai, promoveaza un nou fetish….respiratul la telefon.

  0

 14. Vodafone… sau una dintre cele doua firme de kkt de telefonie mobila care isi fura pe rupte clientii cu promotii care te ard ca un fraier daca nu belesti bine ochii (si daca nu ii belesti o sa belesti altceva dupa aia)… va las pe voi sa ghiciti care este cealalta =)

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]