Având în vedere că, din motivele de sănătate parentală expuse acum câteva zile, sunt în românia pe termen nedeterminat, dar oricum minim câteva luni, mă gândeam să facem aici, din experiențele voastre, un top al restaurantelor și, de ce nu, un top al barurilor unde se poate mânca ceva drăguț, altceva decât sarmale, ceafă la grătar și ciorbă și, în plus, să se poată bea un vin bun, altceva decât omniprezentele sute de modele de beri și clasicul Purcari. Am de scos oameni la masă și parcă, nu vreau să le dau bucate tradiționale românești.

Nu de alta, dar fiecare neavenit în domeniu, care a auzit și el de Purcari, zbang, te lovește cu recomandarea lui Boss, dacă nu ai băut Purcari, e ca și cum nu ai fi băut vin în viață. Lucru complet greșit, Purcari e un vin…să zicem mediu, există vinuri care îți dezmiardă bolta palatină precum ambrozia zeilor, doar că sunt ascunse prin rafturi, pentru că nu le bea nimeni, cât timp există Purcari și Busuioacă de Bohotin.

Deci?