78 comentarii

  1. 16 min şi 34 sec, pe Trilulilu!!! Cred că a durat o săptămână upload-ul!

  2. O da! Super Arhi cooking ;))

  3. #3

    1 minut jumate uploadul si 18 minute renderingul

  4. @arhi, Probabil că era comprimat şi la rezoluţie mai mică. Un clip de trei minute filmat în HD şi scos în AVI, a stat la încărcat o zi întreagă fără niciun rezultat.

    • #5

      e la 640×480, din pacate nu am cu ce sa filmez HD

  5. oooooooooooo, îmi plac chiftelele şi bravo ţie pentru că ştii să găteşti. arhisoţia este salvată 😉

  6. :)) credeam ca eu sunt singurul care gateste asa. ma refer la echipament :))

  7. #8

    dragos, a real man always cooks naked

  8. #9

    ne anunti subtil c-o sa fi tatic?:)

  9. Cel mai adorabil grasun, imho, e tiranul meu: http://www.imacandi.net/sin/blog/

    da’ si tu esti simpatic ;))

  10. No, cu melodia aia pe fundal un astfel de video face toti banii. GG Arhi!! 😀

  11. #13

    te cam acoperea muzica la un moment dat…sonor ma refer…ca fizic e o provocare 🙂
    Esti urmatorul Radu Anton Roman 🙂 Te astept sa ne prezinti un miel haiducesc la groapa de lut

  12. Esti bucatarul perfect. Chel (fara par in mancare), burtos (face mancarea buna), si pui video-uri pe net (inveti si pe altii).
    Bravo grasane !

  13. Interesant mod de preparare, mertia incercat.

  14. #16

    Aceeasi problema ca si Lucifer: frumoasa melodie, dar ce frumos era sa inteleg tot ce povestesti tu acolo…

  15. #17

    Dar ce ai cu mititeii, nostrii. Astia chair sunt romanesti, au fost inventati ca benzina si berea neagra adica din greseala 😀 .

  16. @kodeina Din câte ştiu eu, Arhi este deja tătic!

  17. Bravo, frate! În sfârșit o persoana care curăță usturoiul cu mâna…fără cuțit.

  18. #20

    Deci…aaaa….sarmalele cum le rulezi? si cum le intorci foaia de varza/vita de vie inauntru?

  19. #21

    poate, zic poate, o sa fac si un video cu sarmale:))

  20. Asteptam si un video in acre sa ne prezinti cum faci tu sarmalute 🙂

    Ps: Ce camera detii ?

  21. #24

    I`m a garlic fan too! 🙂
    Imi esti dator cu o tastatura sau macar o portie de chiftele pentru ca tocmai am scurtcircuitat-o (de la bale) pe cea mai noua si acum scriu de la aia veche. In fine… stiu ce-o sa gatesc sambata.

  22. astea nu-s parjoale? specific ca nu am stat sa vad tot clipul din lipsa de timp 😛

  23. #26

    Stii ce lipseste ?!?!
    Tatuajul de pe bratul stang!!!!
    Ar fi mers! 😀

  24. Arhi, mi-aduci aminte de bancu’ cu bucataru’ ciung! :-))

  25. #28

    Al naibii, stiam ca toti barbatii buni sunt luati 🙂

  26. Nu ai spus cata carne pui. Nu de alta, dar urmeaza sa ma mut de la camin, si trebuie sa stiu sa fac chiftele comestibile 😛

  27. Bale, am in gura baleeeeee.
    Frateeeee, ce bine arata !
    Sa-ti fie de bine.

  28. #31

    reteta noua

    ” chiftele batute ” a la arhi
    =)

  29. #32

    in locul tau as avea grija cu traiectoria filmuletului.cu sortul ala de bucatarie pe bustul gol…..hmmm…tare mi-e frica sa n-ajungi pe site-uri xxx la categoria „fantezii”

  30. Mamaliguta cu branza si cu smantana. Asta nu e romaneasca?

  31. Te pricepi grasunule 🙂
    Imi place sortul tau cu Super DAD.
    Bravo.

  32. Buna treaba! 🙂 Spor la gatit in continuare!

  33. Ismail nu aveam blender.. Ismail nu aveam nici curent la corabia.. 🙂

  34. i-ai dat material de distractie lui badea pentru cel putin 100 de ani =))
    super tare materialul. imi place …

  35. #39

    bravo, tinere!
    si eu ma misc cu talent in bucatarie, iar chiftelele sunt un evergreen.
    mai merg si marinate, ofcors, cu sos rosu, grosut, cu piper boabe si foi de dafin.
    sfat – sper sa nu fie bai ca e reclama, dar, pe langa pranzul din caserola, vezi si cevabun.ro.
    eu am incercat 4-5 chestii de acolo si au iesit demential.
    recomand ciulamaua de pui cu ardei copti si mamaliguta.
    sotia a zis ca bagam la congelator ceapa verde, sa facem ciulamaua si cand dispare de pe piata leguma asta esentiala.

  36. #40

    pardon, cu mamaliga!

  37. =))) cand am vazut ce e pe halat era sa-mi crape stomacul de la ras. gg

  38. La ora asta matinală 🙂 mi-ai făcut o poftă nebună de chiftele. Recunosc că e cel mai tare video-cooking pe care l-am vazut. Pofta bună!

  39. #43

    cred ca ai umilit vecinii cu mirosul 🙂

  40. #44

    da’ usa la apartament ai lasat-o deschisa sa se aeriseasca in timp ce gateai?

  41. Parca esti o bunica ce gateste :))

  42. #46

    mie imi plac emotiile din glas..

  43. @sys: nu sunt luati ci doar trebuie modelati 😀

  44. #48

    tu o sa fii un bunic pe cinste

  45. #49

    gospodina din tine a iesit la iveala 🙂 oricum tare ideea, ai putea sa pui in fiecare sfarsit de saptamana cate o reteta ca oricum nu prea stim ce sa mai gatim

  46. #50

    mamaliga

  47. 🙂 misto postul, eu stiu si de Kofta de la indieni care e alta versiune de chiftea.

    Vad aici ca o gramada de alte tari au si ele versiunile lot http://en.wikipedia.org/wiki/Kofta

  48. @andrei ia vezi cate ceva despre mamaliga http://en.wikipedia.org/wiki/Polenta

  49. Un adevarat testimonial construit dupa cele mai bune reguli de comunicare. Imi aduci aminte de Andrew Zimmern si emisiunile sale extraordinare legate de bucataria lumii. Cred ca ar trebui sa faci din asta o regula la tine pe blog…. Felicitari !

  50. trecand peste partea cu „grasutul jovial” din video, chifetele alea intrevar sunt geniale … femeia mea le face la fel … ca-i e humoreanca din bucovina :)) … iar pentru mine constantea de cand m-o facut mama … este un deliciu, mai ales daca le face si un sos :)) …

    Off @ahi fizicul tau de invidiat este din cauza consumului de „paine imbuteliata” sau mancarea de bucovina :)))

  51. Thare si mie chiar daca am 17 ani imi place foarte mult sa gatesc :X bravo Arhi. Asta barbat doamnelor sariti pe el (daca nu este insurat) 😛

  52. #56

    aaaa…. nu

  53. Eu cand v-am spus ca BARBATII sunt cei mai buni BUCATARI (si cei mai buni in general la orice), ati strambat din nas. Femeile sunt un dezastru in bucatarie. Te omoara cu zile. Femeie in bucatarie=Holocaust culinar.

  54. Poate ne prepari si baclava :X

  55. #59

    Esti.

  56. Super ok. Da` chiftele cand ne dai? :)))

  57. #61

    vad ca s-a ales prafu’ de rezolutia aia de anu’ nou! hai ca nu mai e mult si facem alta, ehh?

  58. #62

    cu ocazia asta ne-am clarificat si cu cele 120 de kile de muschi …

  59. #63

    in ce basina de apartament obosit sta fraierul asta, cu calorifere d-alea explodate de pe vremea lui ceasca… asa se intampala cand esti blogger muist boschet si ti-e lene sa mars la munca sa castigi un ban muncit, nu din gargara si balacareala pe blogurile astea care te costa 60 de oiro pe an sa le intretii… muie boschetareeeeeeeeeeeeeeeeee!

  60. @gwrb: Dacă nu ar fi și români ca tine nu am mai avea trafic :))

  61. Esti numai bun de insuratoare…iti sugerez sa pui un anunt in care sa te vinzi pe blog….sa vezi care ‘fumeie’ da mai mult 😀

  62. #67

    kill that bill

  63. qwrb mai bine te abtineai de la comentariu… Se vede ca esti un smecher ratat.:|

  64. #70

    Azi fac chifele ,clar 😀

  65. ai zis de vreo trei ori ca gustul e fraged.
    cum asa?
    textura e frageda
    gustul e dulce sau ma-sa pe ghIatza, in orice caz nu fraged sau molcutz
    daca mai puneai si o fustaciune de indian sa fii cam complet naked …invartind carnuri era futere
    btw – asa sunt chiftelele normale , bune si cu simt
    ca-s bucovinene , ca-s japoneze ….who gives a fuck
    este bune ? este
    si cu un mujdei imperial….ooooaaaaaaaauuu
    nu stiu daca stii reteta de mujdei imperial
    e din ardeal
    i-l mananci pe paine
    iti zic alta data cand faci un pui la rotisor-
    lasa piele acolo!

  66. min 05:55 🙂

  67. #73

    Ce om calm sunteti!

  68. #74

    Musai trebuie sa zic mai multe, desi cu intarziere. O sa le insir punctual ca sa nu uit sirul.. :)))
    1. Daca ai fi avut un zvac in tine, daca ii zambeai usturoiului sau carnii, ma rog… daca faceai mai cu chef toate astea si cu zambetul pe buze, si nu cu sictirul ala, aproape ca as fi zis ca esti viitorul Radu Anton Roman al Romaniei. Dar nu e timpul pierdut!
    2. Apai mai Arhi mai, bine ma…. te scarpini in cap cand gatesti??? Bine, te-ai spalat tu pe manute ca sa arati ca esti ok, dar parul, ce facem domle cu parul? Ramane gelat cu grasime si mirosind a usturoaie :)))
    3. Desi a mai remarcat cineva, mentionez doar la punctul 3 ca ESTI TARE NENE! Esti primul om pe care il vad curatind usturoiul cu mana si doar cu mana, fara cutit!!! 🙂
    4. Ai exagerat pe unele locuri, te-ai repetat prin altele, dar e un post hai sa zic interesant si nu altfel, si tragand linie si adunand, da cu plus. Bravo!
    5. ma intreb cati din comentatorii de pe blogul tau, in afara de bucatari, ar fi avut curajul sa faca un film cu ei la bucatarie cu sortul pus si alea alea…

  69. #75

    @gwrb: tie nu ti-a zis nimeni ca te iubeste, asa e?:)))))

  70. #77

    Supertatic! Felicitari!
    Si mie imi place sa gatesc.
    La chiftele nu pun intotdeauna cartofi, dar si chiftelutele mele ies bune si dispar instantaneu din castron.
    Uneori le tavalesc prin faina, alteori cu ulei.
    Ce fericire sa ai un sot care stie si vrea sa gateasca pentru familie. Felicitari!!!

  71. Nota 10 reteta asta…e prima data cand fac si mi-au iesit niste chiftele beton…nici nu credeam sa iasa asa de bune si gustoase…