78 comentarii

  1. 16 min şi 34 sec, pe Trilulilu!!! Cred că a durat o săptămână upload-ul!

    Thumb up 0
  2. O da! Super Arhi cooking ;))

    Thumb up 0
  3. #3

    1 minut jumate uploadul si 18 minute renderingul

    Thumb up 0
  4. @arhi, Probabil că era comprimat şi la rezoluţie mai mică. Un clip de trei minute filmat în HD şi scos în AVI, a stat la încărcat o zi întreagă fără niciun rezultat.

    Thumb up 0
    • #5

      e la 640×480, din pacate nu am cu ce sa filmez HD

      Thumb up 0
  5. oooooooooooo, îmi plac chiftelele şi bravo ţie pentru că ştii să găteşti. arhisoţia este salvată 😉

    Thumb up 0
  6. :)) credeam ca eu sunt singurul care gateste asa. ma refer la echipament :))

    Thumb up 0
  7. #8

    dragos, a real man always cooks naked

    Thumb up 0
  8. #9

    ne anunti subtil c-o sa fi tatic?:)

    Thumb up 0
  9. Cel mai adorabil grasun, imho, e tiranul meu: http://www.imacandi.net/sin/blog/

    da’ si tu esti simpatic ;))

    Thumb up 0
  10. No, cu melodia aia pe fundal un astfel de video face toti banii. GG Arhi!! 😀

    Thumb up 0
  11. #13

    te cam acoperea muzica la un moment dat…sonor ma refer…ca fizic e o provocare 🙂
    Esti urmatorul Radu Anton Roman 🙂 Te astept sa ne prezinti un miel haiducesc la groapa de lut

    Thumb up 0
  12. Esti bucatarul perfect. Chel (fara par in mancare), burtos (face mancarea buna), si pui video-uri pe net (inveti si pe altii).
    Bravo grasane !

    Thumb up 0
  13. Interesant mod de preparare, mertia incercat.

    Thumb up 0
  14. #16

    Aceeasi problema ca si Lucifer: frumoasa melodie, dar ce frumos era sa inteleg tot ce povestesti tu acolo…

    Thumb up 0
  15. #17

    Dar ce ai cu mititeii, nostrii. Astia chair sunt romanesti, au fost inventati ca benzina si berea neagra adica din greseala 😀 .

    Thumb up 0
  16. @kodeina Din câte ştiu eu, Arhi este deja tătic!

    Thumb up 0
  17. Bravo, frate! În sfârșit o persoana care curăță usturoiul cu mâna…fără cuțit.

    Thumb up 0
  18. #20

    Deci…aaaa….sarmalele cum le rulezi? si cum le intorci foaia de varza/vita de vie inauntru?

    Thumb up 0
  19. #21

    poate, zic poate, o sa fac si un video cu sarmale:))

    Thumb up 0
  20. Asteptam si un video in acre sa ne prezinti cum faci tu sarmalute 🙂

    Ps: Ce camera detii ?

    Thumb up 0
  21. #24

    I`m a garlic fan too! 🙂
    Imi esti dator cu o tastatura sau macar o portie de chiftele pentru ca tocmai am scurtcircuitat-o (de la bale) pe cea mai noua si acum scriu de la aia veche. In fine… stiu ce-o sa gatesc sambata.

    Thumb up 0
  22. astea nu-s parjoale? specific ca nu am stat sa vad tot clipul din lipsa de timp 😛

    Thumb up 0
  23. #26

    Stii ce lipseste ?!?!
    Tatuajul de pe bratul stang!!!!
    Ar fi mers! 😀

    Thumb up 0
  24. Arhi, mi-aduci aminte de bancu’ cu bucataru’ ciung! :-))

    Thumb up 0
  25. #28

    Al naibii, stiam ca toti barbatii buni sunt luati 🙂

    Thumb up 0
  26. Nu ai spus cata carne pui. Nu de alta, dar urmeaza sa ma mut de la camin, si trebuie sa stiu sa fac chiftele comestibile 😛

    Thumb up 0
  27. Bale, am in gura baleeeeee.
    Frateeeee, ce bine arata !
    Sa-ti fie de bine.

    Thumb up 0
  28. #31

    reteta noua

    ” chiftele batute ” a la arhi
    =)

    Thumb up 0
  29. #32

    in locul tau as avea grija cu traiectoria filmuletului.cu sortul ala de bucatarie pe bustul gol…..hmmm…tare mi-e frica sa n-ajungi pe site-uri xxx la categoria „fantezii”

    Thumb up 0
  30. Mamaliguta cu branza si cu smantana. Asta nu e romaneasca?

    Thumb up 0
  31. Te pricepi grasunule 🙂
    Imi place sortul tau cu Super DAD.
    Bravo.

    Thumb up 0
  32. Buna treaba! 🙂 Spor la gatit in continuare!

    Thumb up 0
  33. Ismail nu aveam blender.. Ismail nu aveam nici curent la corabia.. 🙂

    Thumb up 0
  34. i-ai dat material de distractie lui badea pentru cel putin 100 de ani =))
    super tare materialul. imi place …

    Thumb up 0
  35. #39

    bravo, tinere!
    si eu ma misc cu talent in bucatarie, iar chiftelele sunt un evergreen.
    mai merg si marinate, ofcors, cu sos rosu, grosut, cu piper boabe si foi de dafin.
    sfat – sper sa nu fie bai ca e reclama, dar, pe langa pranzul din caserola, vezi si cevabun.ro.
    eu am incercat 4-5 chestii de acolo si au iesit demential.
    recomand ciulamaua de pui cu ardei copti si mamaliguta.
    sotia a zis ca bagam la congelator ceapa verde, sa facem ciulamaua si cand dispare de pe piata leguma asta esentiala.

    Thumb up 0
  36. #40

    pardon, cu mamaliga!

    Thumb up 0
  37. =))) cand am vazut ce e pe halat era sa-mi crape stomacul de la ras. gg

    Thumb up 0
  38. La ora asta matinală 🙂 mi-ai făcut o poftă nebună de chiftele. Recunosc că e cel mai tare video-cooking pe care l-am vazut. Pofta bună!

    Thumb up 0
  39. #43

    cred ca ai umilit vecinii cu mirosul 🙂

    Thumb up 0
  40. #44

    da’ usa la apartament ai lasat-o deschisa sa se aeriseasca in timp ce gateai?

    Thumb up 0
  41. Parca esti o bunica ce gateste :))

    Thumb up 0
  42. #46

    mie imi plac emotiile din glas..

    Thumb up 0
  43. @sys: nu sunt luati ci doar trebuie modelati 😀

    Thumb up 0
  44. #48

    tu o sa fii un bunic pe cinste

    Thumb up 0
  45. #49

    gospodina din tine a iesit la iveala 🙂 oricum tare ideea, ai putea sa pui in fiecare sfarsit de saptamana cate o reteta ca oricum nu prea stim ce sa mai gatim

    Thumb up 0
  46. #50

    mamaliga

    Thumb up 0
  47. 🙂 misto postul, eu stiu si de Kofta de la indieni care e alta versiune de chiftea.

    Vad aici ca o gramada de alte tari au si ele versiunile lot http://en.wikipedia.org/wiki/Kofta

    Thumb up 0
  48. @andrei ia vezi cate ceva despre mamaliga http://en.wikipedia.org/wiki/Polenta

    Thumb up 0
  49. Un adevarat testimonial construit dupa cele mai bune reguli de comunicare. Imi aduci aminte de Andrew Zimmern si emisiunile sale extraordinare legate de bucataria lumii. Cred ca ar trebui sa faci din asta o regula la tine pe blog…. Felicitari !

    Thumb up 0
  50. trecand peste partea cu „grasutul jovial” din video, chifetele alea intrevar sunt geniale … femeia mea le face la fel … ca-i e humoreanca din bucovina :)) … iar pentru mine constantea de cand m-o facut mama … este un deliciu, mai ales daca le face si un sos :)) …

    Off @ahi fizicul tau de invidiat este din cauza consumului de „paine imbuteliata” sau mancarea de bucovina :)))

    Thumb up 0
  51. Thare si mie chiar daca am 17 ani imi place foarte mult sa gatesc :X bravo Arhi. Asta barbat doamnelor sariti pe el (daca nu este insurat) 😛

    Thumb up 0
  52. #56

    aaaa…. nu

    Thumb up 0
  53. Eu cand v-am spus ca BARBATII sunt cei mai buni BUCATARI (si cei mai buni in general la orice), ati strambat din nas. Femeile sunt un dezastru in bucatarie. Te omoara cu zile. Femeie in bucatarie=Holocaust culinar.

    Thumb up 0
  54. Poate ne prepari si baclava :X

    Thumb up 0
  55. #59

    Esti.

    Thumb up 0
  56. Super ok. Da` chiftele cand ne dai? :)))

    Thumb up 0
  57. #61

    vad ca s-a ales prafu’ de rezolutia aia de anu’ nou! hai ca nu mai e mult si facem alta, ehh?

    Thumb up 0
  58. #62

    cu ocazia asta ne-am clarificat si cu cele 120 de kile de muschi …

    Thumb up 0
  59. #63

    in ce basina de apartament obosit sta fraierul asta, cu calorifere d-alea explodate de pe vremea lui ceasca… asa se intampala cand esti blogger muist boschet si ti-e lene sa mars la munca sa castigi un ban muncit, nu din gargara si balacareala pe blogurile astea care te costa 60 de oiro pe an sa le intretii… muie boschetareeeeeeeeeeeeeeeeee!

    Thumb up 0
  60. @gwrb: Dacă nu ar fi și români ca tine nu am mai avea trafic :))

    Thumb up 0
  61. Esti numai bun de insuratoare…iti sugerez sa pui un anunt in care sa te vinzi pe blog….sa vezi care ‘fumeie’ da mai mult 😀

    Thumb up 0
  62. #67

    kill that bill

    Thumb up 0
  63. qwrb mai bine te abtineai de la comentariu… Se vede ca esti un smecher ratat.:|

    Thumb up 0
  64. #70

    Azi fac chifele ,clar 😀

    Thumb up 0
  65. ai zis de vreo trei ori ca gustul e fraged.
    cum asa?
    textura e frageda
    gustul e dulce sau ma-sa pe ghIatza, in orice caz nu fraged sau molcutz
    daca mai puneai si o fustaciune de indian sa fii cam complet naked …invartind carnuri era futere
    btw – asa sunt chiftelele normale , bune si cu simt
    ca-s bucovinene , ca-s japoneze ….who gives a fuck
    este bune ? este
    si cu un mujdei imperial….ooooaaaaaaaauuu
    nu stiu daca stii reteta de mujdei imperial
    e din ardeal
    i-l mananci pe paine
    iti zic alta data cand faci un pui la rotisor-
    lasa piele acolo!

    Thumb up 0
  66. min 05:55 🙂

    Thumb up 0
  67. #73

    Ce om calm sunteti!

    Thumb up 0
  68. #74

    Musai trebuie sa zic mai multe, desi cu intarziere. O sa le insir punctual ca sa nu uit sirul.. :)))
    1. Daca ai fi avut un zvac in tine, daca ii zambeai usturoiului sau carnii, ma rog… daca faceai mai cu chef toate astea si cu zambetul pe buze, si nu cu sictirul ala, aproape ca as fi zis ca esti viitorul Radu Anton Roman al Romaniei. Dar nu e timpul pierdut!
    2. Apai mai Arhi mai, bine ma…. te scarpini in cap cand gatesti??? Bine, te-ai spalat tu pe manute ca sa arati ca esti ok, dar parul, ce facem domle cu parul? Ramane gelat cu grasime si mirosind a usturoaie :)))
    3. Desi a mai remarcat cineva, mentionez doar la punctul 3 ca ESTI TARE NENE! Esti primul om pe care il vad curatind usturoiul cu mana si doar cu mana, fara cutit!!! 🙂
    4. Ai exagerat pe unele locuri, te-ai repetat prin altele, dar e un post hai sa zic interesant si nu altfel, si tragand linie si adunand, da cu plus. Bravo!
    5. ma intreb cati din comentatorii de pe blogul tau, in afara de bucatari, ar fi avut curajul sa faca un film cu ei la bucatarie cu sortul pus si alea alea…

    Thumb up 0
  69. #75

    @gwrb: tie nu ti-a zis nimeni ca te iubeste, asa e?:)))))

    Thumb up 0
  70. #77

    Supertatic! Felicitari!
    Si mie imi place sa gatesc.
    La chiftele nu pun intotdeauna cartofi, dar si chiftelutele mele ies bune si dispar instantaneu din castron.
    Uneori le tavalesc prin faina, alteori cu ulei.
    Ce fericire sa ai un sot care stie si vrea sa gateasca pentru familie. Felicitari!!!

    Thumb up 0
  71. Nota 10 reteta asta…e prima data cand fac si mi-au iesit niste chiftele beton…nici nu credeam sa iasa asa de bune si gustoase…

    Thumb up 0