23 comentarii

 1. true, true

 2. pui pui primu’
  sent from my iphone 5

 3. #6

  o piatra am pe suflet

 4. Damn, am dat click la feed atât de repede, sperând să văd un mega-review.

  • #8

   Andrei » e plin netul de ele. ce as putea spune eu nou?:)

 5. shit, tre’ sa-mi iau iphone 6!

 6. Bă și eu mă pregăteam să pun aici link-ul cu review-ul meu la iPod touch 4 (terminat acum 5 minute) ca să fie tripleta completă…

 7. Nu mai ai poze cu tipe sexy?

 8. mda, bună comparație 🙂

 9. #14

  Traiasca imgur. :))

 10. #15

  Uita-te aici ca sa vezi de ce e isteria asta a gadgeturilor apple.
  http://www.youtube.com/watch?v=gPYromrN7OI

 11. Stie cineva daca pe iPhone 4 merge GPS fara conectare online ?

  • #17

   nu are cum sa mearga, hartile se iau online

  • Merge dar cu soft-uri gen iGo sau Navigon nu cu Google Maps

  • Daca te referi la Google Maps, da, se poate. Vei avea nevoie totusi de conexiune de date pentru a face un pre-cache al hartilor. Odata ce ai facut pasul asta, poti sa opresti conexiunea de date si sa folosesti Google Maps pe post de GPS. (testat cu iPod touch).

 12. mie ipadul mi se pare fara simt practic… da e drept ca n-am folosit niciodata unul dar … e aiurea ca forma, dimensiuni.

 13. iPhone 4 rules. Am mai zis: iPhone 4 este cateodata prea scump si oamenii care nu si-l permit isi iau un Samsung cu Android si zic ca au telefon mobil. Sa fim seriosi.

  • #22

   ZImbrule, cam dai cu bata-n balta. Un Samsung Galaxy SII si un iPhone 4 sunt cam la acelasi pret, in cazul in care tu traiesti intr-o lume in care iPhone4=Maybach. Nu, nu mai e asta. Erau mult mai scumpe pe vremea cand lumea inca era fascinata de speechurile lui Jobs. Acum febra a cam trecut, dovada vanzarile ametitoare ale terminalelor cu Android. Apropos, Galaxy SII vinde mai multe unit-uri decat iPhone4 in Anglia, de exemplu.
   http://static.onlinesocialmedia.net/poze/2011/05/Monthly-Sales-Chart.jpg
   Diferenta de pret dintre ele e maxim 100 de lei. Daca ai rabdare gasesti iPhone4 mai ieftin decat un Galaxy SII, la liber, nou. Nu „la baieti”.
   Deci da, ai dreptate: lumea nu-si ia iPhone4 pt ca nu au banii.
   Bine, ma. Dream on.

 14. Iphone 4 e un telefon super, dar deja il intalnesti la toata lumea. L-am vazut pe unu, era imbracat in ultimu` hal, ziceai ca`i cel mai sarac om si avea iphone 4 in mana. Imi pare rau ca nu i`am facut o poza. Sincer prefer un HTC sau Blackberry decat iphone … 🙂