Să se revizuiască, primesc

În opinia mea, eu nefiind un specialist pe probleme de minerit, pe probleme de chimie, pe probleme de cianuri, în opinia mea, dacă comisia pe care am constituit-o va aprecia că e necesară deplasarea, va constitui la rândul ei o subcomisie formată din specialişti care ştiu – dacă se deplasează acolo – ştiu ce văd, ştiu să aprecieze, ştiu să facă comparaţii. Concluziile acestei subcomisii le vom discuta în comisie, evident”, a spus Chelaru

Pentru că, e foarte clar. O comisie va constitui o subcomisie, ce va delega o subcomisie să facă o subcomisie care va cere raportul unei subcomisii. Raport ce va fi discutat în comisii.

27 comentarii

 1. nu am mai ras asa de mult! da, e de plâns din păcate.

  0

 2. Fiecare subcomisie va face un raport care va fi votat spre a fi inaintat comisiei sau dupa caz, subcomisiei superioare.
  Daca nu va fi cvorum votul va fi repetat, daca vor fi contestatii ca urmare a rezultatului votului, fiecare subcomisie va delega o subsubcomsie care va vota daca votul a fost sau nu corect.
  Daca votul din cadrul subsubcomisiei care analizeaza rezultatul votului din subcomisie, este contestat, inevitabil se deleaga o subsubsubcomisie care….

  0

 3. Auzi, pt formarea comisiilor se organizeaza cumva licitatie publica cu strigare?

  0

  • Esti in grava eroare amice.
   Se procedeaza la incredintare directa, profitul e sub 100.000 de euro/ membru

   0

  • Credeam ca e pe principiul „cine da mai mult”, tu spui ca e invers :)

   0

  • la licitatie publica cu strigare e nevoie de inca doua oferte, si eu cred ca va fi cu incredintare directa. time is money!

   0

 4. hai lasati! jos basescu, jos boc mai inteleg. dar cu ungureanu ce-ati avut, ipocritilor, de va plangeti de mila acuma? era sansa romaniei dupa 89…stiu, stiu, nu va chinuiti. voi oricum stiti mai bine, povestea cu parfumurile, ca si metrul patrat al lui patapievici, sunt elocvente. si da, ala ce zicea pe blogu’ asta ca ungureanu a facut-o nesimtita pe buna-sa din vaslui ca nu a iesit sa puna umarul la inalturarea zapezii. asta ma mira la voi, ca va plangeti de mila dupa ce ati pus stampila pe USL, cu tot soiul de justificari penibile si pentru nivelul unui gadea (taierea salariilor, mafia PDL – de altfel reala, aici aveti dreptate, flota etc).

  0

  • a inceput campania?

  • Daca il plangi pe Ungureanu, sa intelegem ca ,politic, e mort ?

   0

  • draga ics, in clipa in care ne spui cum am votat noi la indemnul antenei 3, alegem sa te ignoram si sa nu iti mai permitem mesaje. transmite-i domnului ungureanu salutarile noastre.

  • #11

   Bai ics, nu acum! Nu e articol din ala, mai ai rabdare, iti zic io cand!

   0

  • #12

   Eu unul n-am avut mai nimic cu Ungureanu. Nu ma pot supara prea tare pe un sclav care executa cuminte ordinele stapanului sau.Pana mai ieri scria in Scanteia Tineretului articole elogioase la adresa stapanaului sau de atunci, acum l-a slujit cu credinta pe noul stapan. Cum sa te superi pe unul ca asta? Te apuca doar scarba si mila…

   0

  • #13

   Si comunistii de pana in 1989 tot „sansa Romaniei” vedeau in MRU atunci cand l-au lansat in Scanteia Tineretului si la CC al UTC. De atunci au trecut „doar” 23 de ani si cate unul ca Ics-ul nostru, tot pe asta il vede „sansa”. Este impresionanta consecventa in convingeri a Ics-ului de-a lungul timpului. :) . Se poate spune ca trece timpul degeaba, ce a fost „sansa” candva, „sansa” ramane si peste timp. :))

   ICS-ule, de curiozitate, daca moare MRU asta, care este urmatoarea „sansa” Romaniei ? :) . Simt ca ma vei uimi …

   0

 5. #15

  si dupa analiza in comisie supunem la referendum, ca sa stim o treaba…

  0

 6. #16

  Cum spunea Caragiale, comisii, comitete și comiții. Multe. Să mai mănânce și burta lor ceva.

  0

 7. #17

  baietii anti-gabriel lucreaza si pe 9gag:)) http://9gag.com/gag/aLK8eMA

  0

 8. #18

  Eu nu inteleg de ce politicienii nostri, din toate partidele, se implica atat de mult pentru o firma care creaza cel mult 3000 de locuri de munca, atat timp cat nu s-au implicat, absolut deloc, atunci cand au venit firme care au creat peste 7-8000 de locuri de munca.

  0

 9. #19

  iar raportul va fi supus discutiei in plen care il va retrimite pentru completari

  0

 10. #20

  E vorba aia ca daca nu vrei sa se faca nimic, formezi o comisie pt problema respectiva.

  0

 11. In opinia lui, de nespecialist pe chimie si cianuri, propun o subcomisie de chimisti si o alta de istoriografi ai familiei De Medici.

  0

  • cred ce e vorba de familia Borgia, parca ei aveau ca obiect de activitate…… poison. aici ar fi potrivita Madalina Ghenea!

   0

  • corect. merci de corectura.

   0

  • not a problem, importante sunt subcomisiile

   0

 12. acu’ ascult unu’ din membrii comisiei: „e mai usor sa mergem 19 oameni acolo, decat sa chemam cateva sute la bucuresti, sa le ascultam opiniile”. cat de prost poate fi unu care reprezinta un colegiu de cateva zeci de mii de oameni?

  0

 13. Eu n-am inteles. Zic sa facem o comisie care sa citeasca mesaju de mai sus dupa care sa delege o subcomisie care sa vina sa imi explice si alta subcomisie care sa vina sa vada ce am inteles

  0

 14. Eu am o idee si mai buna. Sa il intrebe pe Remus Cernea. El le stie pe toate, si s-a consultat in prealabil si cu toate comisiile si sub-comisiile.

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]