Revoltele de azi

Aia de la Realitatea TV sunt prosti. Ba incompetentilor, justitia romana nu functioneaza pe principiul precedentului judiciar. precedentul nu are caracter de lege si nici macar de sugestie. Sunteti niste boi.

Cum poti sa spui ca nenorocitul ala de popa de la Tanacu nu a vrut sa o omoare? Legi pe cineva si il tii nemancat si nebaut 3 zile, cu intentia de a-i face bine? Si daca il omori, aia e, a fost voia lui Dumnezeu? Sper ca in parnaie sa ajungi curva, poate te mai sfintesti.

Niste bosorogi de judecatori de la inalta curte de casatie judeca niste cazuri pe care nu le inteleg si de care sunt total depasiti. Si astfel ajungi, precum Cioaca, sa stai in arest, pentru ca ti-ai deschis laptopul TAU, din casa TA, si ai intrat in mailul nevestei TALE, disparuta de trei zile.

Taxa de mediu, sau taxa auto, a fost intai pentru masinile vechi. Ca sa protejam mediul. Acum este pentru masinile noi. Tot ca sa protejam mediul, pentru ca alea vechi polueaza mai putin timp. Si uite-asa, ajung eu sa il simpatizez pe Basescu. Pe bune de nu ma duc sa il votez. Taricene, inghite, ca am terminat!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

3 comentarii

  1. „Cum poti sa spui ca nenorocitul ala de popa de la Tanacu nu a vrut sa o omoare? ”

    A vrut sa o incerce. Fu curios sa vada cat rezista.

  2. da, probabil ca ar trebui un premiu nobel. si nesimtita aia de avocata voia acum sa ii dea fara executare

  3. Deja rad la faze dinastea de ma satur! Ma mir cum de antena 3 nu te-ai luat pana acum

Citește și...

Sunt un tip foarte răbdător și un adept de-al lui Sun Tzu, care te sfătuiește să păzești malul râului, ca să admiri cadavrul dușmanului tău cum trece. Recunosc, am admirat multe. Online, desigur. Nu îmi place să mă uit la seriale care nu s-au terminat, pentru că urăsc să rămân în limbo, așteptând […]

Atunci când politicienii noștri vor păți așa ceva, nu coregrafii șmechere în piață, după care să ne lăudăm ce mișto a fost. PE NET! Dar momentan nu se va întâmpla așa ceva. Momentan încă suntem bine, încă proporția de bine hrăniți versus rupți în cur e bună. Trebuie să înceapă să plece corporațiile […]