7 comentarii

 1. #1

  Nu stiu de acest scandal dar stiu sigur ca nu mai au curs valutar bun de peste 2 luni . Nu stiu ce avantaj ar mai avea fara un curs valutar bun .

  • #2

   Nu stiu despre ce vorbesti, dar am intrat saptamana trecuta si la dolar aveau curs mai bun decat cursul BNR(!). Acum cateva zile am platit ceva si am economisit 3.5% fata de cat as fi platit prin banca. Si asta fara sa mai pun la socoteala comisioanele, doar din curs.

  • #3
   Arhi

   in acest moment, cursul euro pe revolut e 4.7409, iar cel oficial este 4.7416. la ING e 4.8071, iar cursul de schimb daca retragi la bancomatele din UE este de 4.9032. ce inseamna curs bun la tine?

  • #4

   Daca te uiti in weekend – nasol …
   Cursul este dinamic totusi si in consecinta nu este neaparat mai bun sau mai rau ( luand BNR ca reper – pentru ca altfel nu mai stim ce inseamna curs bun :) ) pe termen indelungat . Daca BNR e la 4.7 de ex si piata creste in a doua jumatate a zilei ( BNR fixeaza cursul pe la mijlocul zilei) treaba asta se va reflecta in cursul Revolut care este un curs dinamic interbancar. Si invers – daca BNR fixeaza la 4.7 si piata scade ai sa ai un curs sub BNR in Revolut.

 2. #5

  In acest moment, REVOLUT este cazut. Nu iti poti alimenta contul :) hmm

 3. #6

  https://outage.report/revolut

  Poate suntem mai multi..sau chiar toti … :)

  Deci..da.. nimeni de la Revolut nu raspunde pe FB si pe app suportul este inutilizabil…

 4. #7

  https://www.wired.co.uk/article/revolut-trade-unions-labour-fintech-politics-storonsky
  Pare cazul clasic de batut joc de cei care stiau sa faca treburile sa mearga , au plecat si acum se duce totul in cap.

Citește și...

Sunt un tip foarte răbdător și un adept de-al lui Sun Tzu, care te sfătuiește să păzești malul râului, ca să admiri cadavrul dușmanului tău cum trece. Recunosc, am admirat multe. Online, desigur. Nu îmi place să mă uit la seriale care nu s-au terminat, pentru că urăsc să rămân în limbo, așteptând […]

Atunci când politicienii noștri vor păți așa ceva, nu coregrafii șmechere în piață, după care să ne lăudăm ce mișto a fost. PE NET! Dar momentan nu se va întâmpla așa ceva. Momentan încă suntem bine, încă proporția de bine hrăniți versus rupți în cur e bună. Trebuie să înceapă să plece corporațiile […]