Revoluția prețurilor – cu aplicație de mobil

Trebuie să recunosc că până în 2013, nu am crezut nici o secundă în interesul oamenilor pentru accesarea magazinelor online, de pe mobil. Cel mult în joacă, maxim pentru o consultare de preț, dar altfel, nu înțelegeam logica și nevoia de a cumpăra atunci, pe loc, când ai putea cumpăra mai încolo, de la computerul de acasă, de la magazinul preferat.

După care am aflat cu stupoare că mama, care e un geniu atehnic, și-a cumpărat practic toate electrocasnicele din casa de la Măgurele, de pe telefon. Ca să înțelegeți, mama, după 7 ani de utilizare intensivă a internetului în relația cu copiii ei plecați peste hotare, are nevoie de ghidaj ca să dea un mail. De fiecare dată. În schimb, pe eMAG intră fără probleme, voiajează relaxată, cumpără, are cont, cere specificații și sfaturi de la operatori, zici că e la ea acasă.

Revenind.
Mâne dimineață începe revoluția prețurilor, la eMAG. Care e lucrul interesant și în plus față de alte revoluții?
Că evenimentul începe cu o oră mai devreme pentru cei ce au instalată aplicația emag, iPhone sau Android. Mai simplu spus, dacă ai mobil și pleci dimineața la muncă, tu vei putea să cumperi mai repede decât cei ce intră normal, de pe un computer. E de preferat ca, dacă ai instalat deja aplicația, să îi faci rapid update la ultima variantă, vine cu niște surprize interesante.

Momentan, nu am aflat decât vreo 2 reduceri. Sper ca după masă să vin cu unele mai detaliate, să fiți pregătiți din timp.
Tableta Asus FonePad cu procesor Intel Dual-Core, 7″, 1GB DDR2, 8GB, Wi-Fi, 3G, Bluetooth 3.0, GPS, Black – 399.99 Lei- 33 % discount.
Televizor LED LG, 106 cm, Full HD- 1399.99 RON –300 RON Discount

PS:Dacă vă interesează ora la care începe, vă recomand să vă uitați pe pagina de facebook a eMAG sau pe site, nu să mă întrebați pe mine.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

24 comentarii

 1. au fost preturi f bune anul trecut de Revolutie. am gasit un led sony cu reducere de vreo 3-400 de lei de la 1800. pacat ca am facut niste achizitii saptamana trecuta. ar trebui sa anunte si ei mai din timp.

  0

  0

 2. #2

  Super ! La ce ora incepe ???

  0

  0

 3. N-am bani.

  0

  0

 4. #10

  Televizorul e interesant, chiar ar merge

  0

  0

 5. #11

  Ce permisiuni cere aplicatia ?

  0

  0

  • #12

   jus primae noctis si primul nascut

   0

   0

  • #13

   Nu cere iti permisiuni, te lasa direct fara credit / trafic de net / iti face cost:)) Se numeste app-terrorism :))

   0

   0

 6. apa calda au?

  0

  0

  • #15

   Trebuie sa instalezi aplicația de la radet pentru apa calda.

   0

   0

  • #16

   sau instalezi centrală propruie pe telefon dacă eşti un om chibzuit, numai indolenţii stau şi aşteaptă să le vină apa caldă de la RADETprin mobil. mai ales dacă stai şi la etajul 9!

   0

   0

 7. #17

  O sa cada aia mica de pe marginea canapelei…

  0

  0

 8. Stăteam în cot și cujetam, ușor obnubilat:

  Acu’ mai merje, că părem tineri, viguroși, minți fragede. Pe scurt, dârlăi.
  Da’ peste 10-15-20 de ani parcă văd că o să comentăm la Arhi pe-un articol cu ceva promoții la Catena.

  0

  0

 9. #19

  Doi, treisprezece! … Ceva e stricat la comentarii!

  0

  0

  • #20

   no really??ce e stricat, incercarea t de a pune linkuri profitshare in ele

   0

   0

  • #21

   adica radem – glumim, dar nu sharuim profitul! :D

   0

   0

 10. #22

  asta este discriminare pura.

  0

  0

 11. #23

  up, dar nu am gasit nica interesant.

  0

  0

 12. #24

  pofta buna !

  0

  0

Citește și...

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]

Acum, că v-ați mai calmai puțin, poate vreți să vi se și explice de ce ați fost proști la faza asta cu copilul. Rezumând. Un copil a fost adoptat de niște români din US. Acei români sunt, DE FAPT ȘI DE DREPT, părinții LEGALI ai copilului. Există o hotărâre judecătorească, definitivă și executorie, […]