Rezultatul conducerii glorioase a Elisabetei Lipă

elisabeta-lipa-analfabeta

Știți când vă povesteam că Saveta Lipă, ministra sportului, a spart toate bugetele federațiilor sportive din românia, ca să îi dea la sporturile cu lopeți și apă?

Se văd, în sfârșit, rezultatele. După echipa de kaiak-canoe, găsită dopată în totalitate și suspendată din toate competițiile, apar și valorile în concurs. Azi, Cristi Ilie și George Palamariu au ajuns la 25 de secunde distanță de italienii de pe locul 1. În calificări. Practic, fără glumă, au fost depășiți inclusiv de șalupa care filmează cursa din spate, pentru că erau prea departe și nu mai puteau filma, dacă stăteau după ei.

Bravo, Lisaveta, ai reușit să fuți tot sportul românesc, cu vajnica ta conducere. Sper că după ce va fi dată afară, să nu mai aud niciodată de mizeria asta umană.

27 comentarii

 1. #1

  Practic acum se văd rezultatele strategiei sportivede acum 5-10 ani, dar și Saveta are vina ei

  0

 2. #2

  Cum adică să o dea afară??? O vor promova!

  0

 3. Peste patru ani nu o sa fim nici ultimii, in ritmul asta stam acasa.

  0

  • #4

   ca la fotbal, ca nici acolo nu ne-am mai calificat sau n-am mai trecut de grupe de muuuuult

   0

  • Priveste si partea buna. La cate sate avem unde 50% iau pensie de handicap ar trebui sa fim primii la paralimpice.

   0

 4. O demisie ar prinde bine ! sa se intoarca la Dinamo sa termine ce mai e de distrus acolo ! apoi sa scrie carti despre cum se sacrifica generalii pentru tara! si binenteles funerarii nationale !

  0

 5. Eu cand spun ca nu e absolut necesar sa fii ”de meserie” ca sa fii sef undeva, ci trebuie sa fii un bun manager, ma injura lumea… (Adica, daca nu esti actor nu poti fi director de teatru, daca nu esti medic nu poti conduce un spital, daca nu esti atlet nu poti conduce ministerele sportului…etc)

  0

 6. #8

  asta e din cauza ca nu sint destule terenuri de kaiak-kanoe, iar saracii sportivi nu au unde sa se antreneze.aici am ajuns din cauza elenei udrea si a lui nastase, care au facut doar sali de sport si nci un teren de kaiak-canoe.

  0

  • #9

   Terenuri de kaiac canoe??

   0

  • #10

   Au făcut terenuri de caiac-canoe da’ sunt în pantă.

   0

  • #11

   @junker: omul a vrut sa spuna „piste” dar s-a grabit. cat de pricinosi sunt unii…

   0

 7. #12

  Voi va dati seama de faptul ca, pe langa manariile inerente, problema sportului in momentul de fata este lipsa acuta a bazei de selectie, nu?
  Pe vremuri nu aveam copil pe scara nelegitimat la vreun club.
  Lipa e doar o parte din problema. Poti sa arunci cu bani cat vrei…daca la prindere nu sta nimeni …degeaba.
  Asta si disciplina aia data cu castana pe care-o blameaza toti. Functiona al dracului de bine princomparatie cu santajul emotional si indoctrinarea sustinuta de metodele „vestice” si lasa urme mai putin adanci.

  0

 8. #13

  Astia s-au dopat cu mici si bere..

  0

 9. #14

  Ahahaha…. Serios??? Pai salupa aia e motorizata. E normal sa-i intreaca…
  O sa li se zica in cercul lot intim:
  – Oxfoarde, Cambridge, respect, tu-va strocu’ mamii voastre.

  0

  • #15

   nu bai. salupa aia are o distanta maxima de la care poate urmari plutonul. ai noștri erau atat de in spate, ca ei nu mai puteau filma

 10. #16
 11. #17

  Nu erai in concediu?

  0

 12. #21

  Raman la parerea ca romanii au plecat din Delta Dunarii cu kaiacul si atunci tocmai ce ajunsesera la Rio. Vroiau sa traga la mal si au fost prinsi in mijlocul evenimentelor.

  0

 13. #22

  Si cu taranca asta, si fara ea… tot se ducea dracului intreaga smecherie cu sportul. Au bagat-o sub pres atatia ani, acum, ca a explodat rahatul, chitaie care mai de care.

  0

 14. #23

  Ce dracu’ performanţă când ştii că s-a permis mizeria asta?

  http://www.politico.eu/article/russia-will-do-what-it-wants-in-rio-olympic-games-brazil-ban-doping/

  0

 15. #24

  ce ma uimeste maxim e cum dracu reusesc toti sa puna ministru la sport tot felul de incompetenti. nu a fost nici macar un om capabil pe functia aia. tot felul de cretini. impresia mea e ca oamenii confunda functia cu activitatea. parca vad: ministru al sporturilor…deci sportiv. care faci mah sport pe aici ? Saveto! tu ai dat la rame? bun. esti ministru!

  0

 16. #25

  Corect!

  0

 17. #26

  Din pacate acolo unde avem rezultate nu este interes din partea restului lumii: Rezultatele Echipei Nationale de Acrobatie cu Avionul – Romanian Aerobatic Team, dupa prima proba la WAAC 2016 – Campionatul Mondial de Acrobatie cu Avionul – clasa Advance:
  Locul 3: Andrei Serbu
  (total concurenti: 55)
  Dupa prima proba, Echipa Romaniei este pe locul 4 in clasamentul pe echipe.
  Rezultatele pot fi urmarite aici: http://www.civa-results.com/2016/WAAC16/indexpage.htm
  La „Free Unknown 1” si Per total („Contest Results: Overall”) suntem pe primul loc.

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]