9 comentarii

 1. #1

  se vede comitetul de outreach al pnl
  intai cu ridzipoanca, acum bolgul celei de mai sus… :))

 2. #2

  eu nu cred tot ce se scrie. eu cred ca oamenii aia acolo muncesc cu adevarat sa desluseasca ceea ce eu cred ca este doar o neintelegere, nicidecum un jaf. sa lasam justitia sa-si spuna cuvintul si sa avem incredere in institutiile statului.

 3. #3

  chris, nu vorbi prostii, nu intri de ieri pe blog, stii prea bine ca sunt apolitic si ii muiesc pe toti

 4. #4

  nu ziceam de tine hey…
  ci doar de tanti aia cu blogul si de site-ul ridzipoancei, as putea adauga si acel „flashmob” cretinesc
  de comitetul asta vorbeam… din astea am dedus ca pnl-u’ ii da la ficat ministrei ridzi 😀

 5. :)) Nu ţin nici cu doamna nici cu doamna (că-s două). Mie mi se pare doar un fel de a bate şeaua să priceapă calul prezidenţial sau mânzul prim-minstr-eal. :)) Pe mine mă îngrijorează ce nu se spune…

 6. #6

  apoi daca si asta are atatea comentarii la fiecare articol zoso e pielea pulii..no offence

 7. Din curiozitate am intrat pe blog-ul doamnei. Nu ma pricep la judecata substantei, ii las pe altii. Dar imi place ca stie sa scrie CORECT SI COERENT romaneste, ca incearca sa interactioneze cu cititorii, etc.
  Sunt insa curioasa cine ii sunt cititorii..care e target-ul.. nu ma pricep la asa cv dar ma roade.. Cine sta sa citeasca ce fac astia la parlament? Ziaristii sau cine?

 8. Pai acum si eu din curiozitate. Dar ma refer la scara mare, care e „nisa” ei? Pentru cine scrie ea, cand scrie? Pentru alegatori? Pentru colegii de partid? Pentru familie? Pentru ce categorie? :-??