20 comentarii

 1. De ce sa-ti iei pui de 20 de lei de la Mega , cand ai 20 de porumbei jegosi pe strada , de pus pe rotisor, GRATIS!!!!!!!111!!!11!!

  • #2

   Crezi ca puii de la mega au fost spalati si parfumati in fiecare seara inainte de culcare? si in plus 20 de porumbei salbatici nu se compara cu un pui spalat de la mega crescut cu prafuri.. deh.. gustul vanatului..

  • Revenirea la originea omului vs „Civilizarea”

 2. Gusturile s-au rafinat în ultimele decenii. Prin ’90 dădeau la lebede.

 3. #6

  well, acșăli erau mexicani la șparlit porumbițe pentru ritualuri https://www.facebook.com/search/top/?q=pigeons%20caught%20

 4. Îi răpesc pentru răscumpărare.

 5. Foarte bine 😀 Porumbeii sunt buni doar ca să se găinățeze pe mașină după ce o speli, deci nu plâng pentru ei 😀

 6. #12

  Sa il fut in gura de tigan jegos. Asta e cumva versiunea 2.0 de la tiganii aia jegosi care mancau lebede? Sa ii fut in gura de jegosi. Mancator de carne imputit.

 7. Fii serios, nu cred ca-i captureaza pentru consum. Porumbeii sunt practic șobolani cu aripi, or fi ei simpatici sau kkt. Dar sunt vectori pentru toate tâmpeniile imaginabile si

 8. * si au dezvoltat tot felul de imunități. E de ajuns să te uiți la ei, când sunt adunați ciugulind. Tot felul de anomalii, defecte, conjunctivite care s deja cronice. Stau lângă un parc, nu trec doua

 9. *zile să nu văd unul mort sau trăgând sã moară.

  Când face refresh automat, îmi publică comentariul. Ce pwla mea are chrome ul ăsta nou?

 10. Periodic, chrome face un refresh sau ce kkt e ăla. Vad linia aia care e bara de încărcare trecând periodic de parcă ar incarca pagina cand îi dai refresh. Cam la 1 minut. Nu sh care i explicația.

 11. #19

  Avem nevoie de nenea asta si prin Bucuresti. Urgent!

 12. #20

  Lasa ca e combo. Porumbeii urbani oricum sunt cele mai proaste inaripate, strica tot peisajul citadin prin mizeria pe care o lasa, iar daca bo$$ii ii mananca (desi mi-e greu sa cred) au toate sansele sa faca ciuma bubonica. Name a more iconic duo.