România, această țară a coincidențelor

Să vă explic de ce.
Se dă coincidența 1.
Prima țață a țării, prim ministrul desemnat, Vasilica…ceva, că nu țin minte, anunță că ea și miniștrii ei renunță la paza SPP, pentru că, vezi doamne, SPP aparține de statul paralel și lucrează împotriva lui Dragnea.

Coincidența numărul 2.
Cel mai mare investigator de subiecte servite din românia, Cătălin „radiatii la muzeu” Tolontan publică un articol incendiar, VIZIBIL servit, despre un caz din 2005, în care este implicat fratele generalului Predoiu. Generalul Predoiu este, actualmente, șeful SIE. Fratele său lucra, la acea vreme, la SRI. Vorba cuiva, are tata doi ficiori, pe unul la SIE, unul la SRI, facem să fie bine.

Am reținut, da? În 3 zile, toate serviciile independente din românia sunt atacate de către PSD și presa aservită, dintr-o coincidență deosebită. Nu vă lăsați păcăliți de independența lui Tolontan, cel ce este plătit din banii lui Felix. Buuun.

Pentru că acum vine coincidența numărul 3.

Dragnea anunță triumfător că trebuie rediscutate legile serviciilor speciale, pentru că nu se mai poate așa, numai probleme peste probleme.

Nu e așa că e o coincidență incredibilă cum s-au legat toate exact la timp ca PSD să schimbe legislația și să își subordoneze serviciile?

Later edit: Nu fiți tâmpiți, dacă am fost la SIE nu înseamnă că m-am bătut pe jambiere cu generalul Predoiu.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

32 comentarii

 1. Mai răsfățați băieți, mai răsfățați!

  Thumb up 0
 2. „Mai răsfirati băieți, mai răsfirati!”

  Thumb up 0
 3. #3

  Pavel Corut era mic copil pe linga astia cu scenariile lor…

  Thumb up 0
 4. #4

  Am un prieten care are o firma de paza la noi in sat. Se pune daca-l promovez? De cand baietii lui „presteaza” la birtul din sat, nimeni n-a mai fost injunghiat. Eu zic ca e de bine.

  Thumb up 0
  • #5

   A pogorit pacea si armonia… Au scazut si datoriile pe caiet?

   Thumb up 0
  • #6

   Da, de fapt e tot una, birtul, cu statul roman. La ce loaze avem la conducere, e cam pe acolo. Pe bune?! asta e comparatia potrivita?

   Thumb up 0
 5. #7

  știi cum e, când termini de investigat toate subiectele din sport treci la spitale și apoi la prostituție. nu e servită. nici aia cu gala bute n-a fost.

  • #8

   Aoleu, la felul cum a trat tot cazul HexiPharma…

   Thumb up 0
  • #9

   Eu tot n-o uit pe aia cu Vanuatu si Croitoru’ lu’ Hexi.
   Frunza verde ploooop baaaatraaaaan

   Thumb up 0
 6. #10

  nu se mai poate nici cu sărăciile ălea puse de MUIE BĂSESCU, să vină alții în locul lor, că nu i’au fătat măsele lor acolo

  Thumb up 0
 7. #11

  Tolontan e injurat in acelasi timp de TOTI, de la Arhi pana la Mircea Badea.
  E si asta o performanta … 🙂

  Thumb up 0
  • #12

   Ca ziarist este bine ca esti injurat asta inseamna ca iti faci bine treaba si derajnzei multi oameni.Mai grav este cand esti laudat ca ziarist.

   Thumb up 0
 8. #13

  Alte „coincidente”:
  – cum is baetii din PSD/ALDE de exact aceeasi culoare politica ca aia dinainte de ’89
  – cum exact rudele si prietenii fostilor barosani PCR/securisti sant acuma (culmea!) cei mai meseriasi afaceristi 🙂
  – cum ‘opozitia’ e (iarasi culmea!) TOT de stanga in plmea, doar ca mai putin tupeu, mai putine oo decat pesedeii.

  Thumb up 0
 9. #14

  Vasilica … Vasilica Viorica si inca ceva. Pana o invatam pe aata vine una si mai proasta. Teleorman e mare

  Thumb up 0
  • #15
   Arhi

   crezi ca au incaput mai mult de 2 curve in blocul ala?

  • #16

   Eu sper sa fie. Tara asta merita mai mult de doua.

   Thumb up 0
  • #17

   Oare de ce Marele Carmaci al Capitalei si presedinte, prim ministru, ministru la toate ministerele etc.?
   Merita, nu vedeti cat se zbate pentru saracul popor?!

   Thumb up 0
 10. #18

  La cum merge treba, eu ma astept la un sturmabteilung sau schutzstaffel dă dambovita. Serios ca devine dubios jocul lui Dragnea.

  Pe zi ce trece tot pare mai mult ce face Dragnea pare la un al nivel din alta era, cu filmul lui Zelea Codreanu.

  Thumb up 0
  • #19

   Lu’ Codreanu ii placea sa umple cimitirele. Lui Dragnea sa le goleasca…

   Thumb up 0
 11. #20

  Bah, brucselul a zis de justitie. Nu a zis nimic de servicii.

  Thumb up 0
 12. Eu in continuare ma mir ca il credeti pe Dragnea atat de inteligent incat sa puna la cale si sa controleze tot ce vedem de un an de zile.

  Thumb up 0
  • #22

   nu-l subestima niciodată pe prost că are mintea odihnită! Eu chiar îl cred în stare de multe mârșăvii de-astea pe Dragnea, și poate chiar și mai mari!

   Thumb up 0
  • #23

   E șiret. Nu confundă inteligența cu șiretenia, Bond. James Blond.

   Thumb up 0
  • #24

   Nu e dragnea singurul in spatele tuturor astora, dar a fost suficient de inteligent incat sa devina seful absolut al PSD-ului, sa-i scoata din scena pe toti aia vechi, si sa se inconjoare de oameni mai destepti decat el care inca il tin sus. E si asta un nivel de inteligenta .

   Thumb up 0
  • Daca spuneti voi,asa o fi. Eu continui sa cred ca e doar un pion mai mare.

   Thumb up 0
 13. #26

  Eu cred ca de data asta PSD in sfarsit a ajuns sa conduca Romania si e doar o chestie de timp (scurt) pana ce va conduce si controla fiecare institutie in parte, in detaliu, dupa cum se cuvine.

  Thumb up 0
 14. #27

  Harneala, bos, harneala..
  Coincidența 1.. Nu e primul demnitar care, ajuns la putere, face gesturi prin care sa arate ca, vezi doamne, “aduce Mentalitati noi”.. De pilda, Monta (in afara de puie) a cerut automobil de serviciu hibrid, ca era ingrijorat de poluare.. Si i-au dat bemveu de peste 100 de mii de coco..
  Coincidența 2… poa’ sa scrie Tolo ce vrea muschii lui, sau ce ii ordona Motanu’, ca pe servicii sunt convins ca le doare fix in miezu pulii.. Inca un prostan in corul felixian, mare jmekerie..
  Coincidența 3.. Derivata din coincidența 2.. Sau invers. Nu e prima data cand se scriu si se spun nasoale despre servicii. S-au scris si mai multe, si mai rele, si serviciile au afisat cu gratie o vaga durere de pula. Ca toate 3 coincidentele au coincis, e intr-adevar misto, dar e o coincidenta. Sa nu ne imbatam cu apa rece..
  Despre later edit… Ar fi culmea sa isi piarda vreun general vremea cu un blogaraș pîrlit, asa ca nu cred ca e cazul sa te simți vizat de vreo acuza..

  Thumb up 0
 15. #28

  Pune un link afiliat la popcorn. Urmează vremuri interesante.

  Thumb up 0
 16. #29

  pe cine faci tu mei blogaras pirlit? dar nu ti-e rusine?

  Thumb up 0
 17. #30

  Oamenii astia nu au nicio rusine, doar interesul propriu primeaza. Nu inteleg cum orice lege dau sau se pregatesc sa modifice, avantajeaza un grup de-al lor. Eu inteleg ca e in natura fiecaruia sa fure ceva, asta este, poate si noi am fi la fel, dar nu pot sa fure doar 10% si restul de 90% sa-l foloseasca in interesul tuturor? De ce trebuie sa fie invers proportia?

  Thumb up 0
 18. #31

  Nu prea e recomandat de medic sa te pui cu serviciile secrete.

  Thumb up 0
 19. #32

  Ba baetz, cineva ( de la noi sau mai din est ) are sa-i zic asa, ”the big picture” asupra situatiei din romania. N-ar fi de preferat ca activul PSD sa aiba un ”dusman”, ca daca n-are, …..are timp de rascoale? Nu e mai convenabil cu o alianta politica PSD-Bla,bla pe care o poti controla/influenta de bine de rau? Trebuie sa recunoastem ca i-a iesit la fix marelui GURU de la est tot aranjamentul pe aici prin est europa. Pacat de copii nostri sau…..sa speram ca au mai multa minte decat noi !

  Thumb up 0