România sub asediul ceții

Practic, așa s-a circulat ieri în toată românia. Credeți-mă, am traversat-o, știu ce spun. Rămân în continuare uimit de inconștiența unora care, pe o vizibilitate sub 20 de metri, cum e cea din film, merg cu sau peste 120 kmph, bazându-se pe noroc și pe tipul de judecători cumpărabili ce l-au achitat pe huidu.

Nu mai vorbesc de meltenii fără proiectoare de ceață aprinse deoarece, la fiecare pas, dădeai peste demenți care nu aveau nici măcar pozițiile aprinse. Pur și simplu țâșneau din ceață, ca niște năluci retarde.

Obositor.

36 comentarii

 1. bun „deci” imagineaza-ti asa ceva noaptea pe bezna totala.
  Buc-Cta evident.

  0

  • #2

   se pare ca silviu lung nu a fost asa norocos …a omorat un om

   0

  • Bucuresti Constanta mai e cum mai e, dar sa fii pe un Dealu Negru, Valea Oltului sau Valea Prahovei. E mai nasol o banda pe sens cu serpentine decat autostrada.

   0

  • #4

   Imagineaza-ti asta la un drum TM-SB-Sighisoara-BV-BUC, am plecat la 11:00 si am ajuns la 1 noaptea acasa, cea mai lunga pauza a fost cand am stat la Sebes 1 ora pentru ca era celebra coada :))

   Pe serpentine intre SB-Medias-Sighisoara m-am pus in spatele unui tir si eram atent unde vireaza el sa virez si eu, nu exista parapeti, indicatoare etc. haos total. Aveam morcovul adanc infipt sa nu cumva sa vireze drumul brusc fara mine pe el:))

   0

 2. #5

  Asta nu e nimic!
  Adauga la ce aveai tu in trafic:

  – ora 11-12 noaptea
  – printre muntii buzaului (dupa iesirea din Covasna pana la Siriu – Buzau)
  – padure stanga dreapta
  – prapastie cand pe stanga cand pe dreapta
  – serpentine de toata frumusetea.

  Avantaj: drumul practic pustiu.

  Mers cu 20-30km la ora :D

  Cum suna?

  P.S. First?! :P

  0

 3. se sting toate proiectoarele de ceata cand vad sigla aipa ;)!

  0

 4. #7

  imagineaza-ti ceata asta cu bezna ca-n nuca, gheata pe asfalt, copaci cazuti plini de gheata si fire electrice cazute…cam asa s-a circulat doua zile pe o raza de 10 km patrati inainte de Craciun in zona in care locuiesc.

  0

 5. Huidu nu a fost achitat!

  0

  • #9

   De ce? Inchisoare cu suspendare pentru uciderea a 3 persoane ti se pare pedeapsa?

   0

 6. #10

  Pai acolo aveai vizibilitate. Sa vezi ce frumos era pe E85, noaptea, cand nu vedeai capatul de la segmentul de linie discontinue. Iar masina politiei se intorcea la baza cu toate luminile stinse.

  0

 7. #12

  In parbriz aveai cartea de vizita de blogger pe post de permis de libera trecere si parcare?

  0

 8. #13

  pe dn6 la intrarea in cornetu au murit 5 oameni….. ceata, viteza

  0

 9. #14

  In Anglia nu e asa de frig. Si nici nu cred ca asa umezeala cum a fost la noi zilele astea.

  0

 10. #15

  Ai sticker de politist in geam ? :D

  0

 11. #16

  Sticker de politist, like a baws: „asa a venit masina™” sau „unchiul meu lucreaza la dumneavoastra™”.
  Stergatoarele sunt invechite, vezi ca tocmai s-a terminat promotia la Ford :)

  0

  • #17

   de unde stii ca nu fac parte din ministerul de interne? IPA nu e doar politie

  • #18

   Şi pompierii fac parte din IPA.

   0

  • #19

   Eh, mai stim si noi una-alta, dar este ilegal, pentru ca legea prevede ca sunt interzise orice fel de inscrisuri pe parbriz: codul rutier 2013, mai precis legea 203/2012, Art 102, punctul 38. Stiu, nu impiedica vizibilitatea, si ajuta in Bulgaria :)
   Discutia e lunga, dar daca nu esti sau ai fost politist nu ai ce cauta in IPA.
   IPA este o structură independentă compusă din membri ai poliţiei ce aparţin Secţiilor Naţionale, active sau rezervişti
   Pompierii nu sunt considerati politisti. Nici femeile de serviciu, contabilele, economistii, IT-stii sau alti angajati ai MI. Ca cei de la IPA Romania sunt lacomi si sunt dispusi sa incaseze aia 70 sau 100 lei de la oricine este alta poveste.

   0

  • #21

   Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor are în rândurile sale oameni de pretutindeni, neangajaţi politic. Cei mai mulţi dintre ei sunt poliţişti, dar sunt şi jandarmi, poliţişti de frontieră sau pompieri.

  • #22

   Mă, eu știu că nu-i frumos să te contrazic la tine-acasă, da’ zău că n-ai dreptate.
   Voi citați din prezentarea variantei românești, eu citez din art. 2 al statutului internațional. După cum ziceam: la noi au băgat tot ce era în MI, că sunt și ei oameni.
   Nu zic, bravo ție că ai sticker-ul acolo și că te (mai) iartă polițaii din Bulgaria, da’ nu te da polițai când tu ai fost pompier în stagiul militar.

   0

  • #23

   Eu sunt roman. Statutul IPA România e aprobat de IPA international, nu e pus din burta. De unde stii tu ca eu am fost pompier doar in armata?:)

  • #24

   ai zis tu pe-aici :) Da-i cu lecitina, aparent ajuta :)

   0

  • #25

   Eu zic multe. Esti destul de credul…..

  • #26

   Depinde. Crezi ca imi cumpar masina pentru ca ai scris pe blog ca e buna?

   0

  • #27

   De ce nu?

  • #28

   pentru ca ai fost pompier, desigur.

   0

 12. #29

  Ascultai Nightwish?

  0

 13. Imi povestea un coleg cum a fost pe Dealul Negru acum cativa ani, noaptea, ceata si dupa ce asfaltasera aia strada, adica lipsea marcajul. In principiu nu mai stiai pe ce banda te afli, sau daca esti pe contrasens iar singurele repere erau santul si semnele rutiere de pe margine.

  0

 14. IPA = inspectoratul de pretectie a animalelor ???

  0

 15. #34

  in asemenea conditii, se gasesc unii sa circule pe drum national cu caruta nesemnalizata, singurul mijloc de semnalizare fiind tigara aprinsa din gura „soferului”

  0

 16. #35

  Ai sticker de politist? Ascultai Nightwish? Respirai aer? Mananci alimente? Bei lichide? Atat de multe intrebari interesante si atat de putin timp pentru a raspunde la ele :))

  0

 17. #36

  Nu uit acum cativa ani o ceata…70 km parcursi in 3 ore si 10 minute,singur pe sosea.Am pornit la 23.00 si am ajuns acasa la 02.10.Drum judetean,marcaje odata intr-un cincinal,semne rutiere cam asa: unul lipsa,unul pauza,unul furat,unul da.

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]