România s-a calificat la Campionatul Mondial

De handbal. Desigur, nu e atât de important precum faptul că echipa de lepre a româniei a pierdut pe undeva, dar, cât de cât, să aflăm și noi.

BRAVO!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. #1

  Dap. Toți ne plângem c-a pierdut echipa națională de fotbal dar nu suntem în stare să ne ridicăm după telecomandă. Trimitem copilul după ea.

  0

  0

 2. Hai că azi națională de fotbal a bifat o victorie după 9 luni de secetă.
  Ar trebui sa inventam un campionat de oină, jucam noi și Rep. Moldova.

  0

  0

 3. #4

  Suntem in semifinale si la campionatul mondial de kendama. Titularul echipei Romaniei si totodata capitanul de echipa Băluță Cerebel a inscris in ultimele secunde ale meciului fix la vinclul găurii spulberand astfel visul „extraterestrilor” jocului kendama condusi de Tim.

  0

  0

 4. #5

  Asta cu handbalul e chiar o veste bună. La cate lesbiene or fi în echipă, ne-am calificat și cu fetele și cu băieții.

  0

  0

 5. #9

  Fotbaliatorii au batut Chile, castigatoarea de anul trecut a cupei Americii de sud, rauleeeee.

  0

  0

  • #10

   Daca era meci oficial cred ca-i bateam pe umar… Sau la vestiare- de ciuda…

   0

   0

 6. #11

  Calificarea asta nu e o surpriza. Avem lot puternic si cred ca cel mai bun antrenor din handbalul feminin. Clar e o performanta si fetele merita felicitari. In ultimii 10 ani am fost mereu in top cu nationala de handbal feminin. Ma ofitc ca nu avem si un coordonator gen Cornelia Groot sau Anita Gorbicz pe langa Cristina Neagu. Si Eliza Buceschi e top dar e un pic prea moale. Sa vedem cum evolueaza Cristina Laslo. Norvegia e singura echipa care ne poate bate intr-o finala de CM,CE sau olimpiada.

  0

  0

  • #12

   Du-te bre de aici cu „singura care ne poate bate”. Daca jucam ca aseara, nici n-o sa trecem de grupe.
   – interul dreapta lipseste cu desavarsire, mai juca Bradeanu dar acum s-a retras.
   – pivot de atac zero barat, nu avem de ani buni. Acum ca s-a retras si Oana Manea, perfect.
   – coordonator de joc…Groot sau Gorbicz e de super nivel mondial, nici in vise n-o sa avem asa ceva. Nu mai zic de Stine Oftedal care tocmai s-a trasnferat la Gyor.
   – Cristina Neagu arunca foarte bine dar in ultimul timp a avut un procentaj destul de slab, aproape de 30%. E cam singura care trimite pase geniale la pivot.

   0

   0

Citește și...

L-am luat pentru copii și prima reacție a fost să fac ochii mari, când l-am auzit pe tipul de la început că înjură. După care am văzut că are și o variantă cenzurată. Foarte drăguț și foarte ciudat, seamănă cu lumea nebună din RIck and Morty la grafică iar muzica e bună bună. […]

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]