9 comentarii

 1. #1

  Mă bucur ca familia adoptatoare a ramas pe baricade si nu s-a speriat, cum ar fi facut probabil orice alta familie din Romania, si-au dorit-o pe Sorina oricum.
  De altfel cunosc si o alta famile care a trecut prin toate furcile caudine sa infieze un baiat( avea 1 an) si timp de 2 ani, pana s-a finalizat procedura era anchetata si analizata psihologic lunar, de ajunsese sa-i fie rastalmacite vorbele in defavoarea ei. Pe numele ei a fost copilul dupa 2 ani intregi de sicanari, numai faptul ca acel copil practic a ales-o cand a intrat in incaperea plina de copilasi, a facut-o sa nu renunte.

  9

 2. #3

  Nu reusesc sa inteleg care era miza pentru statul roman, de ce atatea masuri…

  0

 3. #4

  Se pare ca SS = Schutzstaffel
  https://en.wikipedia.org/wiki/Schutzstaffel

  0

 4. #5

  Scenariu perfect pentru un film. Multa drama, un pic de actiune, intoarceri spectaculoase si un final fericit. Reteta perfecta pentru cinematografia americana.
  Plus, mai fac si parintii un banut in plus (drepturi de autor, etc.)

  1

 5. #6

  Mie povestea asta imi pare cel mai potrivit exemplu de cacat romanesc relatat pe larg de cacatii din presa romaneasca. Indiferent din care parte a problemei te afli, cacatul e la fel adica impotenta statului roman, prin reprezentantii angajati ai statului roman: asistenti maternali, protectia copilului, procurori, politie, judecatori, vamesi, de a rezolva problemele in mod satisfacator. Statul roman este impotriva oamenilor care traiesc in aceasta tara, dupa astfel de evenimente imi pun intrebarea daca Romania ca tara are vreun motiv sa existe, altul decat ca protejeaza si imbogateste o gasca de hoti!
  Sunt convins ca o sa imi iau muie de la toti patriotii, care o sa ma acuze ca am comparat statul roman cu un cacat si care imi vor explica cate chestii bune si frumoase se intimpla in aceasta tara si daca nu’mi place sunt liber sa ma car unde vad cu ochii ca oricum peste tot e la fel!
  Oricum ar fi, tot ma voi simti frustrat!

  17

 6. #7

  Au ajuns la control la ora 05:00 si avionul pleca la ora 5:35. Pentru cine nu stie aeroportul e cel mai aglomerat intre orele 05:00-07:00 dimineata. Nicio alta perioada a zilei nu e mai aglomerata ca perioada aia. Eu daca eram politist de frontiera si trebuia sa verific 2 pasapoarte americane si 1 pasaport roman al unui minor verificam act cu act, cu atat mai mult ca e vb de un caz mediatizat….

  14

  • #8

   Daca ai zburat măcar o data in viața ta de pe Otp știi ca acest control este ultimul, deja ai stat la toate cozile, de la Pașapoarte pana la poarta avionului faci 10 min cel mult.
   Și la Pașapoarte la plecări sunt cam 40 ghișee cred, niciodată nu am pierdut mai mult de 5 min chiar dacă la control bagaje am stat 30 min. Faptul ca ia scos din rând nu ti se pare straniu ? Nu vorbim de niște americani hippy care aterizează din Cambodgia și pot avea 1 kg de Coca in cur, Vb de o familie care pleca spre USA.

   4

  • #9

   Eu n am fost acolo si mi am spus parerea din experientele mele si din ce am citit din presa. Aici nu vorbim de o familie obisnuita, vorbim de un caz super mediatizat de adoptie internationala care atentie, desi au decizie definintiva adoptia se incheie dupa ce familia ajunge in america depune actele si fetita are pasaport american si o sa isi piarda cetatenia romana si implicit si pasaportul. Dupa ce fetita are pasaport american abia atunci ei sunt oficial o familie…. din cauza asta am spus ca si eu daca eram politist de frontiera verificam act cu act sa fiu 100% ca fata poate parasi tara…. eu am patit ceva asemanator in israel unde am stat la explicatii aproape o ora jumate doar pentru ca aveam niste vize mai ciudate in pasaport….

   5

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]