7 comentarii

  1. Am citi articolul si se cunoaste ca e scris cu cap iar iaginile sunt intradevar cutremuratoare. Si cand te gandesti ca nu mai la noi verzi asa ceva. Ce a ajuns si tara asta.

  2. a ajuns….nimic

  3. Da a fost ceva ? :)

  4. @Crative, nu stiu sa-ti zic daca a fost sau nu, dar din cate am auzit pe vremea lui „Ceasca” era mai bine din unele puncte de vedere si tin sa le d-au dreptate acelor oameni. :)

  5. Sa fie oare asta asta

  6. @Justin: Nu numai la noi vezi asa ceva, stai linistit. N-am inventat noi cuvantul „homeless”, la altii e mai rau. Cat despre „era mai bine pe vremea lui Ceasca”, ai dreptate – era mai bine pentru comunistii cu 4 clase de la putere. Pentru aia cu mai multe clase e bine si acum (vezi Bunicuta Ilici).

    Articolul e bine scris si impresioneaza, cu mentiunea ca eu unul as fi dat exemplu pensionarii care, dupa ce au muncit o viata intreaga, acum fac credite pentru medicamentele necesare supravietuirii. Aurolacii nu-s un exemplu atat de potrivit, majoritatea sunt apti de munca dar prefera sa cerseasca sau sa fure.

  7. [… despre bogatie si saracie… articolul se gaseste aici da intr’un fel are dreptate in alt fel nu are dreptate..]

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex