1. Am citi articolul si se cunoaste ca e scris cu cap iar iaginile sunt intradevar cutremuratoare. Si cand te gandesti ca nu mai la noi verzi asa ceva. Ce a ajuns si tara asta.

  0

  0

 2. a ajuns….nimic

  0

  0

 3. Da a fost ceva ? :)

  0

  0

 4. @Crative, nu stiu sa-ti zic daca a fost sau nu, dar din cate am auzit pe vremea lui „Ceasca” era mai bine din unele puncte de vedere si tin sa le d-au dreptate acelor oameni. :)

  0

  0

 5. Sa fie oare asta asta

  0

  0

 6. @Justin: Nu numai la noi vezi asa ceva, stai linistit. N-am inventat noi cuvantul „homeless”, la altii e mai rau. Cat despre „era mai bine pe vremea lui Ceasca”, ai dreptate – era mai bine pentru comunistii cu 4 clase de la putere. Pentru aia cu mai multe clase e bine si acum (vezi Bunicuta Ilici).

  Articolul e bine scris si impresioneaza, cu mentiunea ca eu unul as fi dat exemplu pensionarii care, dupa ce au muncit o viata intreaga, acum fac credite pentru medicamentele necesare supravietuirii. Aurolacii nu-s un exemplu atat de potrivit, majoritatea sunt apti de munca dar prefera sa cerseasca sau sa fure.

  0

  0

 7. [… despre bogatie si saracie… articolul se gaseste aici da intr’un fel are dreptate in alt fel nu are dreptate..]

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]